- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Разбирате ли се с брат си и сестра си???
Разбираме се, да
п.с. с брат ми имаме разлика от 13 години![]()
po-malkiq m brat mn me drazni i ne se razbirame izob6to.vremeto ni minava karanici i obidi.mojebi kato porasne vs 6te e azli4no,no za momenta prosto e netarpim.kakvoto 4ue za men i gadjeto vse go kazva na na6ite,vsi4ko dokladva kato nqkva klukarka i zaradi nego si imam mn problemi.iskami se da ne be6e se rajdalmoje da me pomislite za lo6a sestra,no prosto e ujasno
![]()
Руса кукличка
Със сестра ми се разбирам супер. Май нямам по-близък човек от нея. А брат нямам...очакваме го септември да се пръкне на бял свят
.
Боже, колко много ми се иска и на мен да сме 3 дечица...Първоначално написано от Marina__
Аз имам братче, на 9... не се разбираме, но много го обичам![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Имам брат по-голям с 4 години.Не се разбираме много,но се обичаме.
Понякога се държи ужасно с мен,а понякога не спира да ми се радва..зависи от настроението му![]()
Еми кажи на вашите да поработят по въпроса.Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Мойте се сетиха на стари години, но по-добре късно, отколкото нигога
.
Е па аз имам сестра с 1 год по-малка от мен. Разбираме се когато имаме няква изгода иначе редовно си се караме за глупости, спориме, караме се и въпреки това наща сестринска обич още я има![]()
Хехе, де да ставаше толкова лесно...Първоначално написано от Marina__
То, след някоя друга година и аз ще си имам някой ревлив бебок![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Зависи от настроението ми ако съм в добро настроение отстъпвам и не се караме но ако съм в лошо неотстъпвам и вече започва боя![]()
НЕ.
Примерно,той не харесва музиката която слушам и постоянно ме кара да я намалявам и от там започва скандала..![]()
аз имам 2 сестри,с които сме в прекрасни отношенияЕдната е с 1 година по-голяма от мен,другата с почти година по-малка от мен..може би и за това се разбираме
Никога не сме се карали.Е добре де..понякага,но за съвсем дребни неща..като кой филм да гледаме,кое червило и седи по-добре.Но това спада повече към Спор !
Имам и Брат,с който не съм в много добри отношения,защото напоследък ме изнудва да му пиша домашните,за да не каже на нашите,че пуша
![]()
http://prize.bg/ensi
Или Тук!
Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!
нямам такива,ама ако имах ссъ сигурност нямаше да се разбираме...![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Имам брат с 1год и 3 месеца по-голям от мен и общо взето се разбираме.![]()
Първоначално написано от comics
Ами със сестра ми почти не се засичаме..макар ,че живеем в 1 апартамент.Просто имаме отделни стаи.Иначе когаот ни се отдаде добър момент можем много да си говорим)
непрекуснато се караме никога не е спокойно в къщи![]()
С мойта сестра сме на моменти. Тя е по-голяма от мен с 3 години и вече не живее у нас. Когато дойде първият един час много се обичаме, а после почваме да се караме и за най-малкото нещо. Абе общо взето луда работа :P
prosto nz,kakvo da kaga,tui,kato sestra mi e na 2 god.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
(имам брат)Ами адски много се карахме .. , но преди да замине да учи в друг град може би осъзнах , че се държим тъпо .. пък и вече сме по-големи и мислим по друг начин .. естествено ,че пак си мрънкаме .. ама за глупости ..
Мога със сигурност да кажа , че брат ми е човека , на който разчитам най-много и , на който мога да споделя .. независимо какво .. абе обичамм го бе пууу ;D ;]]
btw си приличаме много по характер .. и т'ва ни помага да разбираме как се чувстваме и без да го обсаждаме и да си приказваме .. пък и сме родени все пак в един и същи месец .... и ден ..... и час ......и минута .. абе пълни дебили .. к'во да ви кажа ;D ( не сме близнаци )
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
Разбираме сеобаче като ни писне почваме кеча
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
az imam brat s nego sme kato ku4e i kotka naprao nemojem da se ponasqme ne6ty ujasno e
prosto v ka6ti![]()
![]()
![]()
Ich habe nichts nur eine Liebe