.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 95 от общо 95
    Разбираме се, да

п.с. с брат ми имаме разлика от 13 години

Град
    Велико Търново
    po-malkiq m brat mn me drazni i ne se razbirame izob6to.vremeto ni minava karanici i obidi.mojebi kato porasne vs 6te e azli4no,no za momenta prosto e netarpim.kakvoto 4ue za men i gadjeto vse go kazva na na6ite,vsi4ko dokladva kato nqkva klukarka i zaradi nego si imam mn problemi.iskami se da ne be6e se rajdal moje da me pomislite za lo6a sestra,no prosto e ujasno
    Руса кукличка

Град
    Белград/София
    Със сестра ми се разбирам супер. Май нямам по-близък човек от нея . А брат нямам...очакваме го септември да се пръкне на бял свят .

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Със сестра ми се разбирам супер. Май нямам по-близък човек от нея . А брат нямам...очакваме го септември да се пръкне на бял свят .
    Боже, колко много ми се иска и на мен да сме 3 дечица...
    Аз имам братче, на 9... не се разбираме, но много го обичам
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Русе
    Имам брат по-голям с 4 години.Не се разбираме много,но се обичаме .
    Понякога се държи ужасно с мен,а понякога не спира да ми се радва..зависи от настроението му

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Еми кажи на вашите да поработят по въпроса. Мойте се сетиха на стари години, но по-добре късно, отколкото нигога .

Е па аз имам сестра с 1 год по-малка от мен. Разбираме се когато имаме няква изгода иначе редовно си се караме за глупости, спориме, караме се и въпреки това наща сестринска обич още я има

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Еми кажи на вашите да поработят по въпроса. Мойте се сетиха на стари години, но по-добре късно, отколкото нигога .
    Хехе, де да ставаше толкова лесно...
    То, след някоя друга година и аз ще си имам някой ревлив бебок
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Зависи от настроението ми ако съм в добро настроение отстъпвам и не се караме но ако съм в лошо неотстъпвам и вече започва боя

НЕ.
    Примерно,той не харесва музиката която слушам и постоянно ме кара да я намалявам и от там започва скандала..

аз имам 2 сестри,с които сме в прекрасни отношения Едната е с 1 година по-голяма от мен,другата с почти година по-малка от мен..може би и за това се разбираме Никога не сме се карали.Е добре де..понякага,но за съвсем дребни неща..като кой филм да гледаме,кое червило и седи по-добре.Но това спада повече към Спор ! Имам и Брат,с който не съм в много добри отношения,защото напоследък ме изнудва да му пиша домашните,за да не каже на нашите,че пуша
    http://prize.bg/ensi
    Или Тук!

Не ИсКаМ Да ОсТаНа На ЗеМяТа СлЕд вСиЧкО кОеТо ПрЕжИвЯх,А ИсКаМ Да ОтИдА В РаЯ,ЗаЩоТо В АдА ТвЪрДе ДъЛгО БяХ !!

нямам такива,ама ако имах ссъ сигурност нямаше да се разбираме...
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Град
    По света и у нас :)
    Имам брат с 1год и 3 месеца по-голям от мен и общо взето се разбираме.
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Ела при мен, аз знам какво да правя

Повече от фен Аватара на Forester
    Ами със сестра ми почти не се засичаме..макар ,че живеем в 1 апартамент.Просто имаме отделни стаи.Иначе когаот ни се отдаде добър момент можем много да си говорим )

С мойта сестра сме на моменти. Тя е по-голяма от мен с 3 години и вече не живее у нас. Когато дойде първият един час много се обичаме, а после почваме да се караме и за най-малкото нещо. Абе общо взето луда работа :P

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    prosto nz,kakvo da kaga,tui,kato sestra mi e na 2 god.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

(имам брат)Ами адски много се карахме .. , но преди да замине да учи в друг град може би осъзнах , че се държим тъпо .. пък и вече сме по-големи и мислим по друг начин .. естествено ,че пак си мрънкаме .. ама за глупости ..
    Мога със сигурност да кажа , че брат ми е човека , на който разчитам най-много и , на който мога да споделя .. независимо какво .. абе обичамм го бе пууу ;D ;]]
    btw си приличаме много по характер .. и т'ва ни помага да разбираме как се чувстваме и без да го обсаждаме и да си приказваме .. пък и сме родени все пак в един и същи месец .... и ден ..... и час ......и минута .. абе пълни дебили .. к'во да ви кажа ;D ( не сме близнаци )
    Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Разбираме се обаче като ни писне почваме кеча
    Суетата.Моят любим грях.

az imam brat s nego sme kato ku4e i kotka naprao nemojem da se ponasqme ne6ty ujasno e
    prosto v ka6ti
    Ich habe nichts nur eine Liebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си