.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    beshe 18 iuli . lqtoto beshe v razgara si . prez otforeniq prozorec vlizashe topliq vqtyr , a zvezdite v nebeto blestqha poveche ot vsqkoga . dve figuri se vijdaha v staqta , leko osvetena ot chervenite sveshti sedqha na mekkoto divanche . toi q beshe pregyrnal i nashepvashe neshto koeto i noshta ne mojeshe da 4ue . ochevidno momi4eto razbirashe zashtoto leka usmivka se poqvi na nejnoto i lice . bla bla aide nema nujda ...

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    beshe 18 iuli . lqtoto beshe v razgara si . prez otforeniq prozorec vlizashe topliq vqtyr , a zvezdite v nebeto blestqha poveche ot vsqkoga . dve figuri se vijdaha v staqta , leko osvetena ot chervenite sveshti sedqha na mekkoto divanche . toi q beshe pregyrnal i nashepvashe neshto koeto i noshta ne mojeshe da 4ue . ochevidno momi4eto razbirashe zashtoto leka usmivka se poqvi na nejnoto i lice . bla bla aide nema nujda ...
    xaxax 6to we,zvu4e6e dobre...daje se nadarvih,muhahahaa
    (btw. verno zvu4i qko)

А ти кога за последно си се чувствал истински жив?!

a otnosno za6to ne sam romanti4ka-za6toto mi skapva haraktera,6tot seki udar go priemam o6t e po tejko i si stradam kat palna ligla.Sprqh da sam romanti4na i stanah malko po silna,nau4ih se da mislq i za sebe si...be kakto i da e,temata ne e za tova

mmmmmnogo se radvam 4e ti e haresala

Patqnce
    Guest
    ami predstavqm si q taka... pyrvo izlizame na kafe sledobqd okolo 5 ... sled tova otivame v nqkakyv restorant na tiho mqsto za predpochitane s po-malko svetlina.. hapvame mynichko na sveshti, posle se razhojdame malko pokrai moreto i vodata obliva krakata ni stypvashti i ostavqshti topli sledi v pqsyka. sled tova malko se natiskame na nqkoq skala na lunna svetlina i se pribirame.. navsqkyde svetlinata e mnogo malko no mnogo erotichno predrazpolagashta. Az go butam leko na kojeniq divan i vdigam leko rolichkata i go obkrachvam zapochvam leko da go obsipvam s celuvki pritisnala tqlo v negovot a negovite ryce sharqt po grba , dypeto bedrata mi. sled tova az syblicham bluzata mu i prodyljavam da go celuvam nadolu nadolu nadolu toi syblicha roklqta mi i az pantalonite u pravq edna 5-10 minutna mnooogo hubavka svirka sled tova spskam kosata pak go obkracvam toi svalq bavno tutiena mi i plyzga ryce po gyrdite mi, zapochva da gi celuva i da gi zasmukva a sled tova postiskva leko i dupeto mi izpravq se i me nosi obkrachila go i me hvyrlq na mekata spalnq(vodno leglo) i zapochva da me obsipva s celuvki.. po vrata.. po gyrdute celiq korem i svalq prashkite sys zybi pokriva pussy-to mi i gyrdite mi sys setana i gi oblizva sled tova.. pussyto.. seshtate se.. i nakraq navliza bavno i nejno v men i taka 1-2 chasa daje poveche posle zaspivame sgusheni edin v drug i na sutrnta se sybyjdam i gola mu nosq kafe v legloto.. gola s prozrachna cherna kysa noshtnichka i razroshena kosa.............................
    ama gajeto me zarqza.. i.. nqma s koi ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

mimm1
    Guest

Re: fantaziq za edna romanti4na no6t

Цитирай Първоначално написано от kaka_she te ytraka
    kak si predstavqte edna romanti4na no6t kajete si fantazii te i si4ko za koeto jadyvate iskam da vi 4yq mneniqta
    xax mi kak mii az sam sama na brega na more na koeto ima egzoti4ni palmi i se 4uvat ludi ritmi na mambo i edno mom4e idva kam men i stava mnogo gore6to toi zapo4va da me celuva po vrata zapo4va da gali nejno ramenata mi i az potavam v me4ti togava toi razkasva drehite mi i

Фен
    Град
    там, където ми харесва ;)
    съвсем простичко: вечер, в топличка стая, навън да вали и капчиците да се удрят по перваза, бавен и нежен секс ... еххх

-=WoMaN bY bIrTh, BiTcH bY cHoIsE=-
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=50674

Голям фен
    Град
    София
    За мен лично всеки момент с гаджето е специален, защото той е невероятно романтичен човек и не мога да искам нещо повече като романтика. Вчера например ми се появи на вратата съвсем неочаквано с огромен букет рози и страшно ме трогна.
    Обаче пък, както и повечето тук, си мечтая за романтична нощ на брега

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правили сме си много такива романтични вечери-вина,музика,природа ала бала,но има нещо което много желаем.1 нощ да спим заедно.е да правим секс,а просто да спим-да си легнем 1 до друг,да си говорим,да се унесем,да спим и да се събудим заедно

Голям фен
    Град
    Pleven
    Az, toi, odealno, polqna, zvezdi, i nikuv sex. Nali si govorim za romantika posledno? I da zaspim i da se subudim tam na sutrinta.
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... hahah...romanti4na li?!?!? Hmmm...az i priqtelqt mi da sme na more..edna no6t da sem si vyv vilata...vsi4ko da e strahotno...da sme po belio...da zapo4na da go celuvam...da imam lef4e v ustata i taka da karam po cqloto mu tqlo.....iiiiiii t.n. i t.n. ... - kefi me haha , are
    \/
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Цитирай Първоначално написано от Lil'Angel
    съвсем простичко: вечер, в топличка стая, навън да вали и капчиците да се удрят по перваза, бавен и нежен секс ... еххх
    Много точно... Това е едно от нещата, които много харесвам... и искам. Имала съм доста романтични моменти и сега не мога да се сетя какво точно бих искала още. Нямам нищо против плажа, но нещо друго ще е по-добре...
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Guest
    nikoga ne sam si predstavql romanti4na no6t

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    nqkade na visoko kadeto zvezdite se vijdat mn qsno a vuzduhat e svej s lubimiq 4ovek romanti4na ve4erq na sve6ti sred prirodata na lunna svetlina pregarnati s 4a6i pulni s opiqnnqva6to vino , o6te po opiqnqva6ti i strastni celuvki m/u nas da potana v nego da se sleqt telata ni v edno da use6tam duha mu da go darqvam s nai gore6tite celuvki da pravim strastna lubov da spim pod zvezdite pregurnati potuva6ti v tumninata a na sutrinta da se subudq ot mirisa na cvetq i da vidq nego do men i zaedno da posre6tnem noviq den
    takava romanti4ka sam az

romanti4na no6t-tova koeto v momenta iskam ot 1 edinstven 4ovek e da mi se obadi,na6te da gi nqma i da znam 4e nqma koi da vre6ti,toi da zvanne prive4er da izlezem,da otpra6im v neizvestna posoka-na kiustendil,pld...kadeto i da e,da sedim cqla no6t nqkade i da govorim,prosto da go vijdam pred men..do men,da se se gu6nem....posle da me ostavi pred vka6ti da me celune nejno po buzata i da mi kaje,4e "utre 6te se 4uem"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от thEClown
    Цитирай Първоначално написано от Azzazello
    Цитирай Първоначално написано от thEClown
    Цитирай Първоначално написано от black_heart
    1.tova za moreto i az sam saglasna,no neka da zapo4nem po ot rano-sutrinta toi da mi donese kafence i da me cunka za sabujdane,cql den na plaja da si prekarame super,da se gu6kame i t.n....Ve4erta na restorantt4e ili na bar,posle do kasno na disko s kompaniqta-strastni tanci edin do drug,golqm smqh i kupon,posle razhodka po plaja i nakraq da do4akame izgreva zaviti pod nqkakvo odealce...
    Дано да дочакам и аз така да лудна.Ма надали.

Не се отчайвай Клоуне, ето ти една добра идея, а ако си имаш момиче и я предложи......
    Студен снежен ден в планината, навън кротко вали сняг. Всичко е бяло. В малка къща с една спалня, кухня и хол....в камината си горят дръвцата, в печката се пече хубава питка и свински ребърца....а ние сме се гушнали на диванче и пием вино. Сега сигурно ви се струва доста тривиално, но усещането за спокойствие и сигурност (и секса след това) могат да разтопят сърцето на всеки скептик.....ммммм - размечтах се!
    Наскоро оррганизирах нешто подобно.Беше невероятно не сум си искарвал така преди няколко дена на Велинград.Аз съм болен ве .... като каза сняг нормално ли е според теб да предложиш на жена си например вместо да си спретнете снежен човек да си направите един огрокмен снежен кур пред президентството и до него да направите и едно малко снежно ДПС.За новата година нов късмет ебаси.
    tva s kura ot snqg sam go pravil :P

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Ами, това са лични неща.. ако се споделят, губи се тръпката.. така мисля.

Guest
    Моята любима фантазия е :

Аз ръмбя една съученичка в даскало пред сички Не е романтично, обаче аз не съм романтик а мъж.

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Амииии...Аз не съм много романтична
    В смисъл,че за мен няма значение мястото и обстоятелствата,по-важно е да съм с подходящ човек. :P

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Мартини, Мъж, Легло.. Май не съм от най романтичните))

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Guest
    malyk uiuten apartament nafsqkyde rozi po legoloto po zemqta na vsqkyde ble6tukat malki sfe6ti4ki...az go 4akam...toi fliza i az mu kazvam 4e go obi4am...poso4fam mu stol f sredata na staqta,toi sqda a az puskam muzika i sledfa baven i izpylnen sys strastni dvijeniq striptiiz...sled tova se prenasqme na legloto ili blizkata masa i po4fa nejen no i strasten sex...
    tova e moqta fantaziq prefyrnala se f realnost..e predpolagam 4e fe4e ne e fantaziq

Сега ще ви кажа какво е романтика за мен. Чудех се дали да го напиша... Преди време направихме една година. Този път аз поех инициативата да организирам нещо. Просто винаги той го правеше и трябваше да се включа, а то стана точно на 1-та година. За мен беше трудно, защото това беше по-специален случай. Та така... Аз живея в кооперация на 5 етажа, а най-отгоре има таван, тераса върху целия покрив. Това беше идеално за мен, защото не исках задушни и скъпи ресторанти, в които няма да можем да се отпуснем. Горе пък хората си оставяха разни неща(щото нали е таван), и като се качих да огледам намерих едно легло. Запазено и идеално за случая. Преместих го с помощ до парапета на огромната тераса, който е като стена(около 1м). Някой може да ме помисли за луда... да местя някакво легло на тераса... Но... Предварително купих бутилка бяло шампанско и същата вечер поръчах китайско. Постлах леглото с една бяла завивка, (специално за легла) и взех 2 малки възглавнички. За маса взех нещо като дъска(квадратна), взех 2 чаши за шампанско... и бях почти готова. Купих от тези малки, кръгли свещички и понеже към тавана водят стръмни стълби, ги наредих по 2 на стъпало, през едно стъпало. Така. Готово... почти. Той трябваше да дойде малко по-късно, защото беше още светло... Той дойде и аз го забаламосах, докато друг мой човек( ) през това време отиде да палне свещите. После се качихме... Дори аз не предполагах, че може да стане толкова хубаво! Беше направо божествено хубава гледка... Свещите горяха и осветяваха пътя нагоре. Качихме се и т.н. ... Явно съм се справила добре, защото приятелят ми остана буквално без думи, въпреки, че не е голям романтик... а може би и това беше причината. По-късно качихме свещите до леглото, около нас, за да стане по-светло. Винаги ще помня и най-малките подробности, които не мога да изброя сега. Това е романтиката за мен... под звездите. Няма по-хубаво нещо от това.
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си