- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ZA ILI PROTIV VLIZANETO NI V EVROPEISKIQ SUIUZ?
и аз съм така ..Първоначално написано от exploitedteen
но дано това влизане да е за Добро
а и като се замисля първите години колко ще е гадно ,докато се нормализират нещата ,направо не ми се мсили
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
против.
ЕС е хубава идея, но не мисля, че сме готови.
САЩ са против ЕС, така че не се знае дали ЕС ще издържи.
Аз гласувам "ЗА" влизането ни в ЕС, но не през 2007, а малко по-натам /след 2010/.
Има огромно значение как ще влезнем!
Чух, че ако влеземе в Европейския съюз, няма да има казарма. Вярно ли е? И от кога ще влезе в сила това?
по настоящия закон от 1 януари 2008 няма да има казарма.Първоначално написано от sineoka_kukla
Ееех, казармата да ви е проблема...
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
edin moi priqtel tazi godina 6te u4i 13klas...i drugata godina vuzmojno li e da go vzemat v kazarmata??? Kajete mi, molq vi. Adski spe6no mi eПървоначално написано от Lake_bodom
![]()
Да така е закона, дори да влезеш примерно Октомври 2007 ще караш 3 месеца казарма и те уволняват на 1 януари 2008, така че ще кара.Първоначално написано от sineoka_kukla
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
vlizaneto na bg v ES ima svoite dobri i lo6i strani... taka 4e ne sum nito za nito protiv nqkakvo sredno polojenie ako mmoga da go nareka taka![]()
zaestestveno
![]()
mnogo se kefa
![]()
За!
ЗА!
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Що пък неИ там да влезем и този съюз да се разпадне
![]()
Против. Не искам при тея прасета. Вместо да си зазвиваме нашия пазар на труда бегаме да развиваме чуждия.
Естествено,че съм против!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
в момента работата ми е да науча и представя информация за това какво печели и какво губи Турция с приемането си в ЕС, така че смея твърдя, че съм малко по-информирана по темата...
аз съм твърдо ЗА влизането Ни в ЕС, както някой по-нагоре каза има и добри и лоши страни на приемането, но нека мислим за нашите деца. след 20ина години нещата в страната ни ще се нормализират и ще живеем по стандартите на страните-членки (поне така се очертава). та, мисля че трябва да потърпим за да успеем да се развиваме в бъдеще.
това беше на кратко мнението ми..
а, да! и ако може тези, които са против да не казват просто 'против съм', ами да се обосноват, защо мислят така.
Ами против съм,щото няма да имаме никаква полза от това влизане!Първо заради затварянето на АЕЦ-България в момента прави доста големи печалби от изнасяне на ел. енергия,но след затварянето на АЕЦ-а не само няма да изнасяме,но ще се наложи и да внасяме!Ще има режим на тока,който ще поскъпне 2-3 пъти!Цените на всички стоки ще скочат многократно(както вече става),докато заплатите няма да се променят кой знае колко(поне първите десетина години).България ще бъде разпродадена,като топъл хляб на западната паплач(англичани,германци.. )за жълти стотинки,страните членки на ЕС ще наложат доста строги мерки за възможността за работа на българите(както вече и става),а между временно тук ще се напълни с всякаква сган-камерунци,филипинци,китайц и....Но и ти си права-децата на децата на нашите деца може би един ден ще живеят по-добре отколко ние сега,но тогава те едва ли ще се наричат българи....Първоначално написано от Lil'Angel
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !