- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не,че ми се свидат.........,но нейното на нищо не прилича
Спри, де. Аз да си кажа.
Не си я научил както трябва.При мен беше обратното.Повече ми е давала,отколкото взимала.Все пак в нормални граници.Първоначално написано от Девствен на 19
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
Tova e super tapo.Kak moje vseki den da ti iska pari,pri polojenie 4e znae 4e polu4ava6 7 pati po-malko ot neq.Az kato se zamislq,4e nikoga ne sam iskala pari ot priqtelq mi(osven 1pat,kogato mi trqbvaha spe6no,i mu gi varnah estestveno)i po4ti vinagi se karame kogato pla6ta smetkite v kafetata i tva neinoto povedenie mi se struva napravo amoralno.Sorry,ama si e taka.
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
най-тъпият мотив е...:Мило дай ми 40 стотинки на заем,за да не развалям 5 лв........пФ![]()
da UNIKALNIQ motiv e tva![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Taq me kefi!!!!Първоначално написано от Девствен на 19
Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!
Както и да е... вече не съм с нея! Не заради парите...има други мотиви.
Доста ми е кофти,но ще трябва да го преодолея
gore glavata! vidq se 4e tq ne e za teb! ima i drugi!
Прочетох темата и просто нямам думи...хора кво ви става бе ...девствен как може ...не му се свидели как не ...с постовете си показваш,че е точно обратното...буквално за жълти стотинки го прайш политически въпрос....замисляш ли се след време какъв човек ще си...до колкото разбрах на 19 ти не работиш и чакаш вашите да ти дадат левче кат на малките деца ..тея пари не си ги изкарал ти и пак го прайш на въпрос ...не казвам че си длъжен да и ги даваш на нея ама твойто е супер егоистично детински и тесногръдо....егати възмутения че му казала дай ми 40 стотинки малееее..не знам аз явно не съм в ред .мислех че си само ти, но явно повечето от вас са на неговото мнение и се шашнах ...при мен с гаджетата ми никога не го е имало тоя момент ...за пари да се разправяме и да ни е кофти...момиче съм и лично мен понякога ми е кеф да платя аз тва не означава че приятеля ми ме използва или обратното....а и за подаръците се правят не по задължение...кат обича човек инстинктивно като види нещо хубаво си мисли :на милото тва ще му хареса и с удоволствие го купува....връзка в която е трудно да се разговаря и да се считат нещата за общи е безсмислена....
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
qvno ne si pro4ela dostatu4no dobre(kiorav karti ne igrae!!!!)ako BE6E 4ela 6te6e da vidi6 4e na negovoto gadje(biv6o ve4e) i davat po 7-8 leva na den! a na nego 1lev za6toto vse pak jiveem v bulgariq i 1 semeistvo jivee sus sreden doxod do 250-320 leva!!! pone taka so4at statistikite!a tq mu iska 50 stotinki VSEKI DEN a i s neinite 7-8 leva? ebAXTI MOMI4ETO E TVA! izvinqvai no tova ako ne e "smok" da smu4e taka pari neznam koe e...
I az mislq,4e ne si prava,za6toto i na 40 da e toi,tq nqma pravoto da postupva taka.TOva 4e e razglezeno ligavo momi4e,koeto e sviknalo vsi4ko da polu4ava ot drugite e nein problem.Az su6to sum pla6tala smetkite,i sum kupuvala podaruci,no tova ne e su6toto.I otnosno podarucite-ima hora koito te obi4at,no prosto nqmat navika da podarqvat podaruci.Az sum popadala na mnogo takiva muje.Ne sa skrundzi ili ne6to takova,za6toto non stop sme pozavedeniq i nikoga ne mi ostavq ivuzmojnostta da vidq smetkata,kamo li da platq....No svi4ko si ima granici.TOva momi4e e adski dolno.GNus me e ot takiva momi4eta.
emi VSI4KITE ste takivaПървоначално написано от Night_shadow_f
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne bazikam se no verno tova e ebati naxalnoto i naglo razglezeno dete!
lele bahti iznudva4katasorry pi4 ma gadjeto ti ne staaaaa ... q ti pochni da i iskash pari4ki kaji 4e sa spreli da ti davat i imash nujda ot malko pari da q vidim togava
![]()
lele bahti iznudva4katasorry pi4 ma gadjeto ti ne staaaaa ... q ti pochni da i iskash pari4ki kaji 4e sa spreli da ti davat i imash nujda ot malko pari da q vidim togava
![]()
lele bahti iznudva4katasorry pi4 ma gadjeto ti ne sta'a ... q ti po4ni da i iska6 pari4ki kaji 4e sa spreli da ti davat i ima6 nujda ot malko pari da q vidim togava
![]()
Лелелелел к`ва е тая ве?????????????Ти я по-добре я зарежи таз пача.К`ви са тея момичета за пари с момчетата.Такива са тея на магистралата.Ходете вс там дет сте за пари с момчетата които може би ви обичат...Луди сте така да крънкате горките момчета.А ти приятел й бии на таз фльорца шута щ0т няма смисъл..
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
pi4,neznam taq tvoita priqtelka za ba6ta si li te smqta ama ako prodyljava6 da i dava6 pari taka o6te malko ne stiga 4e 6te stane6 nein ba6ta emi i 6te pukne6 ot glad.Kaji na jenskata da sleze na zemqta.Orata nemat pari za lebec a taq ti iska pari bluzi4ki da i kopuva6!Zemi ta si poprikazvaite...uspex priqtel...![]()
![]()
![]()
Нощта е черна и зловеща,
нощта е ледна като смърт.
В разкъсаната земна гръд
струи се бавно кръв гореща.
offf xora 4etete toi kaza 4e ve4e ne e s neq sledovatelno temata e priklu4ena za tva molq moderatorite LOCK
emi tq moje taka da si e sviknalo momi4eto , ama ako nqma6 jelanie pokaji i po nqkyv na4in 4e ne moje6 ili 4e prosto ne stava taka
kak iskate da vi go kaja???Първоначално написано от Девствен на 19
brat navivai q dokato mojesh da q iz4ukash i q zarqzvai porednata kifla koqto gleda zelenoto poslushai me
Човека може да учи и да няма време да бачка.И аз не бачкам.Що на 19 да трябва да бачка?Нека завърши,пък тогава.Първоначално написано от Dizi
Ко яли?-Пили.
Ко пили?-Със зели.
Нещо подобно е и този форум
pri men sa6to e taka oba4e v po golqma razmernost kadeto i da izlizame az pla6tam vi4ko bilo na disko kra4ma kafe taksita pak az i za da ida na disko trqq nai malko 40 leva posledniq pat kat hodihme na zeleni kamani ostaih 37 za dvamata i za taksi o6te 9 i ve4e mnoo ne hodq s neq kazvam 4e se sabirame samo mom4eta pak si q obi4am i neznam ko da napraq
еми братле вече се е научила...
де да знам опитай се да и кажеш, че
нямаш толкова пари да даваш...и да вкарва
и тя...
ako pita6 men tq e edna tapa izpolzva4ka. kak 6te ti iska pari!!!????ako ti si gi ikarva6-raboti i taka natatak, aide moje da se prieme, no da ti iska pari pri uslovie 4e na teb va6te ti gi daat. primerno az na moq priqtel sam kazala 4e nqma da mi pla6ta smetkite i taka natatak. tqhnite mu davat pari no az sam kazzala-kogato zapo4ne da si gi izkarva sam i ne e zavisim ot tqhnite moje i da mu pozvolq. to v tozi slu4ei ne toi me 4erpi ili mi dava podarak a tqhnite......
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again