.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Девствена ли съм???

Здравейте пак съм аз, чувала съм че е жъзможно да загубиш девствеността си не само от полов акт но и от вдигане на тежко, мн разтягане и физически упражнения.значи един ден отидох до тоалетна маий бях пренасяла нещо не си спомням точно но помня че изпишках нещо странно и след това имаше само една две капки кръв.Другото е че приятелят ми вече два пъти си е вкарвал пръстите докрай и казва че нищо не е усетил (преграда или нещо такова).та..сега не съм много наясно дали съм девствена или не .кажете ми вашето мнение
    EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...

Мега фен
    1. Девствено е момиче, в чиято вагина не е влизал пенис. Ако за теб една леко разкъсана ципа значи, че не си девствена, можем да приемем, че си "жена".
    2. Девствената ципа има дупки(няколко малки или една по-голяма), през които излиза менструацията. И в които могат да влязат пръсти. Което не значи, че ципата е разкъсана.

slu4aen
    Guest

vij sega

Значи на ципата (Химена) наистина има отворче.но това за "девствена си ако не е имало пенис в теб" са глупости.Но пък приятелят ти тряя да има ебаси дългите пръсти.. все пак ципата е по-навътре.
    а за вдигането на тежко.. не съм чувала до сега такова нещо!
    имах една "приятелка" дето беше спала с 2 момчета и чак 3-тото я отвори.. смисал след 3-тия и е текло кръв,тогава я е боляло кат са го правили.. има сякви неща

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    хем си девствена, хем си бременна ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Фен
    Град
    Мелмак
    Цитирай Първоначално написано от [CSKA
    f0r3v3r]хем си девствена, хем си бременна ..

Мега фен

Re: vij sega

Цитирай Първоначално написано от slu4aen
    имах една "приятелка" дето беше спала с 2 момчета и чак 3-тото я отвори.. смисал след 3-тия и е текло кръв,тогава я е боляло кат са го правили.. има сякви неща
    Може просто третият да е имал по-голям пенис и да не е била достатъчно възбудена. Което не значи, че не я е отворил първият.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami neznam...Kato spi6 s mom4e sledva6tiq put 6te razbere6

Guest
    нз от колко време е пусната таз тема ама искам да кажа и аз нещо
    slu4aen
    ако си мислиш че таз ципа се намира навътре мноо се лъжеш само на олко 4-5мм е тва го знам щото уча медицина мно се лъжеш човек

pljok
    Guest
    i k0 na4i kat0 ti e skysana cipata iii ve4e ne si devstvena taka li ? tova ne zavisi li dali si spala s nqkoi ? 6oty az primerno treniram iiii si4ki kazvat 4ee gimnasti4kite iii pove4eto sportistki sa otvoreni 6oty sa raztegnati...na4i nikoi ne e devstven

Едно момиче вече не е девствено едва след полов контакт. Разкъсването на химена преди това не означава нищо.
    Химена се намира на съвсем малко разстояние от входа на влагалището, човека си го каза
    само на олко 4-5мм
    .
    накратко: девствена си , като спиш с приятеля си, тогава няма да си

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от totev
    Едно момиче вече не е девствено едва след полов контакт. Разкъсването на химена преди това не означава нищо.
    Химена се намира на съвсем малко разстояние от входа на влагалището, човека си го каза
    само на олко 4-5мм
    .

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от totev
    само на олко 4-5мм
    .
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Кьорави ли сте, та не виждате, че темата е от преди 1 година ?
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

едно момиче е девствено тогава когато не е правило секс. Това че химена е разкъсах съвсем не значи че е загубила девствеността си. Има случаи при които момичета се раждат без химен (малко са но ги има). И все пак той може да бъде разкъсан от мн други неща не само при правене на секс.

Като правиш секс с приятеля си ще разбереш дали си девствена или не.

Относно бъркането с пръсти, нали каза, че приятеля ти не е усетил нищо ... Какво подяволите трябва да усети?! Великата китайска стена?

Съвземи се малко тест за бременност има, но несъм чувал за тест за девственост, като направиш секс с приятеля си за 1ви път ще разбереш...
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Повече от фен

Re: vij sega

Цитирай Първоначално написано от slu4aen
    Значи на ципата (Химена) наистина има отворче.но това за "девствена си ако не е имало пенис в теб" са глупости.Но пък приятелят ти тряя да има ебаси дългите пръсти.. все пак ципата е по-навътре.
    а за вдигането на тежко.. не съм чувала до сега такова нещо!
    vij sq himena e na vhoda na vlagalishteto ne e na vatre za info samo ... inache za teshkoto sa gluposti spored men chuvala sum az za gimnastichki i takia raoti ... na praktika spored men ne si devstvena

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    hora.... taq tema e ot predi 2 godini

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове