- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли момче да бъде изнасилено?
Забилязах, че тук има тема за това дали момичетата биха изнасили момче ако имат възможност! Ама ми е много интересно дали момче може да бъде изнасилено в пълния смисъл на тази дума? Нека видим вашето мнение!
МОЖЕ !..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
КАК?Първоначално написано от [CSKA
пак ли ти ве педалчо... !Първоначално написано от foxi_V12_turbo
![]()
![]()
![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Първоначално написано от [CSKA
От друг/о мъж/момче.
Може!![]()
Не само от някой мъж или някое момче,но и от жена, колко и странно и смешно да звучи.![]()
ami d a moje
ako ba6tamu go ebe ili ne6to takova pedofilsvo ili nqkoe momi4e nekvo ludo takova zeme predmen i zapo4ne
DA GO RAGA....![]()
![]()
![]()
felacio za si4ki
Говоря за изнсилване от жена/момиче! Дали момче/мъж може да бъде изнасилен/о от момиче/жена? Говорим за точния смисъл на думата!
ami moje as sam anpisala i za momi4e/jena
felacio za si4ki
Според мен не може!
може,ако го изнасилва друг мъж...
жена не може да изнасили мъж!
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Може ако мъжа е мъртав пиян и си спинка, а мацката го е*е пак се брои за изнасилванеПървоначално написано от California
ако мъжа е мъртво пиян и си спинка мислиш ли,че ще му стане пишката?с мек пенис пробвал/а ли си да правиш секс?Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
П.С. Момче ли си или момиче?
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Момче съмНе говоря мъртво пиян говоря да е пил и да е заспал
И след това брутално изнасилен
![]()
ами добре...ама като спи кажи ми как ще му стане пишката?пък и той като усети кво става,ще се събуди...Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
![]()
Точно като спи вероятността да му стане е много по-голяма от колкото като е буден заради някакви хормони ....... Е не всеки би се събудил на мен лично каквото и да ми правиш заспал ли съм и танк няма да ме събуди, така че се бройПървоначално написано от California
МЪЖ МОЖЕ ДА БЪДЕ ИЗНАСИЛЕН ОТ ЖЕНА![]()
Законът в България не приема възможността мъж да бъде изнасилен както и много от другите страни които наскоро или в момента променят законите си за този съществен проблем защото не се води изнасилване ако изрично не е споменато устно несъгласието с акта... в някои държави обаче се сетиха че от страх жертвата може да мълчи и да не се съпротивлява по време на акта и също добави и изнасилване на мъж от жена като първият осъден във Великобритания беше жена направила орална любов на мъж докато спял... а за тези които твърдят че неможе... представете си завързан мъж в съзнание за легло стол или с вдигнати ръце няма значение... подразнете го малко по ерогенните зони и няма как да не еректира освен ако няма проблеми след това спокойно можете да правите и орален и вагинален и анален секс с него без неговото желание което си е изнасилване отделно и споменатите методи с твърди предмети в аналните и оралните отвори
iskara se mnogo umna be ...da ne si nad 30 tee 4e tuka ima samo mazni 4ikidjii4eta na po 13-17 ...ednistvenite po taka golemi sa mislq sobstvenicite na saita i foruma .....RESPECTПървоначално написано от California
А чели ли сте за случката където едно 15 годишно момиче изнасилило три момченца на 3,4и5 години.Не че са им ставали патките ама това го четох в някой вестник.
П.П.Не беше скоро
ами точно тва ти казвам....че ще му стане пишката,а като му стане тва се приема за признак че е ГОТОВ и ИСКА да прави секс...Първоначално написано от Soldier_OF_Fortune
![]()
![]()
макар че като се замисля не знам дали има мъж на който би му било неприятно някоя да го "изнасили" макар,че това изнасилване не е в буквалния смисъл на думата![]()
eми мацка по твойта логика значи и на вас няма да ви е неприятно........макар че като се замисля не знам дали има мъж на който би му било неприятно някоя да го "изнасили" макар,че това изнасилване не е в буквалния смисъл на думата