- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- когато има някой в другата стая:)
Не мъ кежи предпочетам да съм сам с аверката много по яко ми е !
vse mi e edno, ne mi pre4i nikoi :P
pravila sum go s gadzeto mi pred drugi 2 momcheta koito bqha legnali v staiata i beshe mnogo hubavo,tova che me gledat chisto gola me vazbudi adski mnogo. No po princip predpochitam uedinenieto.
Първоначално написано от poliii
saglasen sam ludnica si e kat sa otatak va6te
И аз това викам...Първоначално написано от S8K
!
Въобще не ми дреме !Нямам срам а и хората в другата стая най-вероятно ще са мои хора така че какъв е проблема....![]()
mi problem ima....zastoto pove4eto sa leko zadrasteni)))Първоначално написано от .::ReFLeX::.
Ами...незнам кво е да има някой в съседната стая, ама ми се случи веднъж да има направо някой друг при нас В стаята....![]()
Честно казано ми беше много странно и притеснено, понеже другия спеше и ние внимавахме да не го събудим(но по мое мнение,той си беше буден през цялото време,просто си траеше,за да не ни секне
![]()
)... Обаче друго си е уединението, по-хубаво е...Не се тревожиш да не ви прекъсне някой,просто си се наслаждаваш на преживяването и толкова...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
Мухахаха все ми е тая то и да не подозират ще разберът ,но е за предпочитане да са в другата стая на 1 врата разстояние отколкото до мен.Демек не ме кефи да правя там квото правя накупони с 10 говеда е крави у стаята.
Аз пък правя секс с жената, а баща ми спи в другата стая![]()
Jedem das Seine!
GADNO E![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
и на мен не ми пречат хората в другата стая![]()
ама в същата стая да има..не ми допада мн мн ..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Nqkolko pyti mi se e sluchvalo...dva pyti daje beshe studentska troika...V nachaloto mi beshe diskomfortno, no toi me predrazpoloji mnogo dobre i ne mi pukashe nikak daje... \
/
На рождения ден на гаджето ми миналата година...
купона си тече ние се гледаме и се възбуждаме=)
Отидохме в съседната стая ииии...Най-дивия секс ,който съм правила обаче по-едно време в най-напечения момент музиката спря и всички ни се смяха...и ни ебаваха 1 година после^^
но тръпката ня,а да я забравя никога!=)
For the prepared soul death is just another adventure...
AZ LI4NO PREDPO4ITAM DA SME SI SAMI,NO I DA IMA NQKOI V SUSEDNATA STAQ TOVA NE MI PRE4I!
black cat or white cat,that is the question!!!
da imal sam takuv slu4ay.v ednata staq e gajeto mi,a v drugata az i nay-dobrata i priqtalka.