.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Napukwat mi se ustnite

Sega w studenoto wreme o6te powe4e mi se napukwat i presuhwat.Kajete s ne6to da se maja ,4e kato se naloji da celuna priqtelkata mi ..trqbwa da se oblizwam polowin chas.

Re: Napukwat mi se ustnite

nz kakvo da ti kaja da se maje6,ama sus sigurnost kato se `oblizva6` 6te ti se napukvat ustnite,za6toto taka se izsu6avat

еми вземи си най- обикновен балсам за устни или се мажи с вазелин...

Мега фен
    Струват към левче. Мазни, мажеш се редовно.

Да ,чух за вазелин
    От къде мога да си взема вазелин или балсам ?
    Неква марка има ли ..или ?

Мега фен
    Отиваш в магазин за козметика(там, където има мазила за жени) и питаш за балсам за устни, защото ти се напукват. Няма нужда да е Нивеа, има разни по левче с вкус на различни плодове.

С вкус на различни плодове..хаха няма да ставам обратен. Целуваме се и мериша на ягодка..секси ми звучи

Мега фен
    А не мислиш ли, че ако си слагаш балсам за устни, ще е педалско? Стига простотии! Дори тя да е задръстена, ще И е по-яко да се целува с меки устни с мирис на ягода, отколкото с напукани устни.

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    abe xodi v nai blizkata apteka tam ima vazelin(stava za si4ko povqrvai mi!!! ) i rabotata e finito za kvo sa ti balsami qgodki slivki banani kvi li ne raboti ili si muj ili si pedal! nqma sredno polojenie!
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Мега фен
    Мазала съм се с обикновен вазелин и не помогна особено. А сигурно има и без вкус балсами.

Голям фен
    Град
    za kvo si izpozvala vazelina? emi to mislq 4e zavisi ot samiq genn na 4oveka na men kato mi se napukat ustnite ot studa ili ot mn mlqskane s nqkoq prosto si gi namazvam s obiknoven vazelin i si opredelqm 1 prosto pravilo ne q oblizvam v blizkite 5-6 4asa i nikvo mlqskane do drugi den i sam fitka

Мега фен
    Моите винаги се напукват и аз си изгризвам кожичките...теква кръв...после пак се напукват...и трябва да ги мажа редовно с мазно червило или мазно балсамче. А на мъжа винаги са му нежни, а не им слага нищо.

Голям фен
    Град
    kakvo iska6 da kaje6 4e trqbva da si slagame razni gluposti po ustnite kato vas? o zaboga po dqvolite suvsem ni opederastixte a posle se oplakvate 4e ne sa ostanali svestni pi4ove.......

Мега фен
    1. Той може да си слага в къщи. Не е педалско устните ти да не са напукани.
    2. Всъщност, подкрепих твоята теза.

Голям фен
    Град
    bravo

хаха ходи до аптеката там ше намериш,и наистина по добре без вкус;Р...един фриенд си беше зел един с череша и устните му ставаха червени ахахах:Р

Повече от фен
    Град
    ямбол
    ами толкова ли си необарозан и тъп!
    влизаш в 1 магазин за козметика или аптека и искаш балсам за устни.познавам мн момчета който ползват на нивея балсамчето.

Re: Napukwat mi se ustnite

Цитирай Първоначално написано от martuuu6
    Sega w studenoto wreme o6te powe4e mi se napukwat i presuhwat.Kajete s ne6to da se maja ,4e kato se naloji da celuna priqtelkata mi ..trqbwa da se oblizwam polowin chas.
    Отиваш в най-близката аптека и търсиш NIVEA Lip Care Hydro Care или NIVEA Lip Care Repair. Аз използвам Hydro Care и съм страшно доволен не се вижда,прави ти устните не мазни,а по-меки и нежни,като елиминира това засушаване,защото попива,и защитава от студ и разни такива.. Препоръчвам ти го,иначе Repair не съм изпозлвал,но сигурно и то е доста добро. Hydro Care е 3.20 някъде,Repair малко повече,но си заслужава парите,отколкото евтин мазен вазелин.Между другото миризмата на Hydro Care не е прекалено силна зада не дразни,а е лека и приятна Дано съм помогнал,успех!
    Подавяй ръка когато можеш,за да ти подадат и на теб когато се нуждаеш.

Повече от фен
    аз като стана сутрин и устните са ми цепнати и чак понякой път кръв има..супер гадно е.затва ги мажа с балсам преди да легна.иначе да ползваш балсам изобщо не е гейско.по тая логика не трябва се ползва шампоан ми напрао със сапуна

Голям фен
    Град
    dobre nqma da sporq! MIR da e...

Guest
    ami kogato si vku6ti gi namaji s med i stoi taka 5 min.pravi go redovno i 6te ima efekt.stavat mn meki i hubavi posle otmiva6
    uspeh

Аз когато съм навън, ползвам балсама на нивея, но най-хубавото е според мен медният вазелин от аптеката. При мен точно той помага, а не балсамите, струва към левче и е много вкусен.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

И мойте се напукват мноо често Аз си взимам балсамчета на Leocrema, Nivea или Avon яки са, а и вкусът им е супер сладък
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Голям фен
    Град
    DreamLand
    emi kupi si nqkvo ballsamche ili ovlajnitel i v nikyv sluchai ne gi oblizvai

4уй ме!!! отива6 в аптеката или козмети4ен магазин (по добре) и не си мисли 4е там продават само женски не6та.Казва6 искам балсам за устни НИВЕА (мъжки) той е в 4ерна опаковка и те жеднага 6те ти дадат.
    няма вкус,блясак и такива глупости не се забелязва. повярвай ми
    Успех!!! www.nivea.bg tam pi6e
    Аз СаМ сИ аЗ и НиКоГа Няма Да Се ПрОмЕнИ!!
    ...love you... do you love me too? ..i love you...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си