- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Носите ли някакви гривни обеци и т.н.?
Да де сигурно ме разбрахте !
Аз нося:
на врата - герданче със египетския символ на живота или по точно ей тфа направено от глина от самата менедоста оригинално стана хах
На ръцете: една златна гривничка която баба ми ми подари малко преди да почине и една друга с някфи джунджурийки по нея...
Обеци имам 6 дупки обеците са: едно черепче една безопасна игла една рибка една свастика една като халка с нещо като мия увита по нея и едно черно паяче...ми тфа е ам вие?
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Гривна за момента не нося,само златен синджир на врата
ami ot minalata godina za koleda na6te mi podarixa zlatna griva UNIKALNATA grivna e ama ve4e mi omruzna nqkoi da q iska?a za rojdeniq mi den na6te pak mi kupixa zlaten lanec koito 4estno ne go nosq vinagi 6tot kato me vidqt kuf sam ( ne 4e sam malak na golemina ama sam na 15 godini vse pak...) i sega za koleda mama mi kupi nqkaf prusten a tatko o6te se durpa i 6te qde boi skoro vreme
a ina4e imax 1 zlatno sinjir4e ot egipet na6te mi go bqxa donesli ama az tapaka igrax 1 ma4 s nego i go izgubix mnoo sam prost
(e vse pak sam futbolist
)
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
пиърсинг.
на оная ми работа![]()
Lanec grivna i obica na ednoto uho!![]()
In dreams there are no rules...
Oу... Значи на дупките ми, на мекичката част, на всяко ухо има по една обица, бръснарско ножче, супер любими са ми. На лявото ухо имам горе на хрущяла обица, такава конусовидна, прилича на шило на оса (примерно), изглеждам като с елфско ухо, още една дупчица, на която има едн голяма безопасна игла. На дясното ухо имам още две дупки, освен нормалната, там някфи халкички се намират. Пиърс под долната устна, пак конусче някфо...
На врата си нося една верига и две овци (черна, на име Ларс, и червена, на име Джеймс дъ Бастърд), на някфо жълто нещо висят.
Имам и едно нещо, което прилича на лилав геврек и виси на лилава панделка, но рядко си го слагам.
Преди време носех бръснарско ножче на врата, но си ги изгубих всичките и скоро не съм си купувала... трябва пак да мина да си взема...
По ръцете си имам около 30тина гривни, повечето аз съм си правила от мъниста и конци. По тях висят разни нещица - катинар, луничка, едно време имаше едно миниатюрно скейтче, но го подарих на един приятел. И разни други глупости.
Абе много неща нося по себе си...
Saatana vittu perkele hate crew!
Нося .. герданче със листо от канабис и буквичката Т,7 обици на ушите (които доста често сменям,различни халки,топчета..)1 обица на пъпа и 2 гривнички - 1 сребърна с делфинчета и 1 черна![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
я! ларс и джеймс... май имаме фенка на металика :PПървоначално написано от Boot
иначе на едната ръка нося 8 гривнички, 2 от тях плетени, другите дървени... имам една с пластмасови мъниста, черни и бели на една черна връвчица...
един кръст на бон джови също нося... по едно време носех и едно герданче с еди(тфа на мейдън... онова извънземно), любимото ми... ама го загубих
абе кфото става за закачане на врата го слагам
![]()
а обици... имам на едното ухо 3 халкички и на другото една и 2 обици с некфи топченца...
и на езика... като имам кинти винаги си взимам по някоя обица (мамка му, досега имах 3 и 2 загубихсигурно другата ако не ми беше на езика и нея щях да затрия)
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Не,нямам такива неща по мен,но в скоро време tattos ще има.
nosq prusten i grivna imam i krus4e no ne go nosq ... ne sum hristqnin ve4e![]()
Аз иам сякви такиа раоти и постоянно ги сменям
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
az nosq sraberen lanec i grivna kam nego na koqto ima sarce,srebbarni obici halki(rqdko slagam obecite),kristalen prasten i edna grivni4ka s malko sar4ice na drugata raka ot bqlo zlato koqto mi podari gadjeto za ng![]()
Аз в момента нищо не нося,такива работи губя.
Иначе през лятото слагам от време на време за красота![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Ъъъ баси темата...
Еми добре...В момента нося на врата си едно черно герданче супер късо от Балчик,2 дървени и едно кожено на което виси етиопско знаме с листо от джойнт...Ам на ушите нося са едни лилави кръгчета,а на ръцете накитник със същите цветове като това коженото, 2 дървени гривни,некфи канапи,кожена гривна,лентичка за вход от един концерт,една гривна червено-жълто-зелено-черно със звънчета и...кфот ми попадне...и 3 сревърни пръстена...
Хм ама се затривам нещо или добавям така че се тая
a zabravix da dobavq i ot tezi lenti4ki cvetnite za borba s raka i spina! bqla,julta i 4erna
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
мм по ръцете през зимата нищо не нося..
щото дълги ръкави и ми е неудобно...лятото
обаче гривните са ми до средата на ръцете...
и сега слагам понякога...едни гривнички съм
си направила едната е със залепено бръснарско
ножче и малко червени петна с боя като кръв
се получи и е мноу ефектно, другата пак
широка и черна с много дупки на края и
връзки като на корсет...на врата нося бръснарско
ножче понякога(махам надписите естествено),
по-често нося едно кръгличко с една гъбка
мухоморка мноу ме кефи))обиците...естествено
пиърсингите-на веждата, на брадичката, на езика
и квот има покрай пъпа(а в събота и между циците)
ъъ...флеша на лявото ухо 8мм + още две обици на
меката част(едната е черничка с листо джойнт
другата е пийс знакчето)и халка с топче на
хрущяла.тфа са май...пръстени не нося щото не са
ми удобни.
аз в момента нося златен пръстен и златни обици-халки...иначе имам два сребърни пръстена които също ги нося...а да не говорим колко сребърни гривни и ланчета имам но не ги нося често...а имам и три синджирчета(не сребърни) от тези дето се носят лятото...едното е във формата на звезда,другото е синьо кръгче,а третото е зелено супер готино сърце!![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Da n0sq ... imam d0sta 0bi4ki :0 Ve4e imam i grivna mn0g0 qka :P (0t Dqd0 K0leda)
Na Lords of the underground v Black boxПървоначално написано от Whisskas
Нося си я щото за малко да ме изселят от клуба и да не видя Лордовете...ама се добрах до лентичката след доста ядове
![]()
Аз нося плочка на Cypress Hill на врата си, това е единственото нещо, което постоянно е на мен. Обиците ги сменям..имам 5, 3 на едното и 2 на другото ухо. Гривни напоследък не нося. Пръстени - два пръстена подарък от майка ми и баща ми. Това е май
Ааааа иначе напоследък често ходя с едно синджирче с някъв индиански амулет, подарък от братчедката в Канада.
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Е много ясно, че съм фенка!!! Луда група!!! На нова година осъзнах, че Master of Puppets е излязъл преди 20 години!!!Първоначално написано от Worthless
Иначе те са кръстени комплексно. Пръв беше Ларс, който е кръстен на Ларс Улрих и Ларс Фредериксън. Абе името Ларс рулира. А на една френдка овцата й се казва Аксъл РоузОф мноу се обяснявам...
Saatana vittu perkele hate crew!
Каня се да си взема златен пръстен от много време, ама не знам кога ще остане такова да поразгледам. Не знам защо, но ми се носи![]()