.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Изплашена
    Guest

Може ли да се забременее така?

Здравейте!много се притеснявам за едно нещо...значи аз съм си девствена,но с приятеля ми правим разни неща (...)и (няма как това трябва да го кажа)...ми е докосвал и търкал пениса си там...не е свършвал , но съм чувала за онази капка която ако я е имало...съдържа сперматозоиди.въпросът ми е могат ли САМО сперматозоидите да пробият девствената ципа?може да ви се стори малко тъпа темата,но много се притеснявам относно този въпрос.благодаря ви предварително!!!

Мега фен
    Миличка, не знам дали имаш менструация, но тя е яйцеклетка+кръв, която излиза през една дупка на девствената ти ципа. Т.е., сперматозоидите няма какво да пробиват. Могат да минат.
    Не се притеснявай..от едно търкане сигурно нищо не е станало.

Голям фен
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Миличка, не знам дали имаш менструация, но тя е яйцеклетка+кръв, която излиза през една дупка на девствената ти ципа. Т.е., сперматозоидите няма какво да пробиват. Могат да минат.
    Не се притеснявай..от едно търкане сигурно нищо не е станало.
    Само да добавя, че въпросната "капка", не е "капка", а си е цяла предеякулационна течност!
    Денят настъпва и светлите лъчи
    огряват ярко тоя свят огромен,
    но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
    че всичко си остана тъжен спомен.

Теоретично съществува възможност да се забременее така, но тя е прекалено малка. Така че споко, не се притеснявай.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

..

Глупости....няма такова нещо бе

Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..

Супер фен
    Град
    sofia
    ne mislq 4e si bremenna
    edna priqtelka na maika mi oba4e e zabremenqla devstvena i doktora i kazal 4e tva se slu4va 1 na 1000000
    ne se pritesnqvai...

ne mislq 4e si bremenna
    edna priqtelka na maika mi oba4e e zabremenqla devstvena i doktora i kazal 4e tva se slu4va 1 na 1000000
    ne se pritesnqva
    как така???

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от honey-7o
    ne mislq 4e si bremenna
    ne se pritesnqva
    как така???
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    менструация е яйцеклетка+кръв, която излиза през една дупка на девствената ципа. Т.е., сперматозоидите могат да минат.
    => може да се забременее, дори да не е разкъсана ципата.

Абе хора стига сте я спичали тфа са пълни ама пълни глупости как тя ако няма месечен цикъл ще забременее и при положение,че пича не е свършвал а само се е така да се каже "търкал???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си