- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Как се премахвар бемки от лицето ?
имам една много гадна бемка на лицето и бих искал да я премахна независимо по какъв начинкажете какво да направя ???
Не я пипай! Не я чопли! Няма как да я премахнеш.
1. Аз съм момиче.
2. С препарат няма как да стане.
3. Пише се беНка, доколкото знам.
4. Отиди в някоя болница и питай.
Znachi Edna Moq Priqtelka IMASHE Bemka Blizko Do Pupa!!!I Edin Put Kato Se Praskala S Gadjeto I Kvo Stanalo Neshto Zakachili Bemkata I Pochnalo Kruv Da Teche i t.n.!S Operaciq V Bolnicata Bemkata Q Nqma Veche I Vsichko Si E Nared Veche 1 Godina![]()
Neznam Za Sprei I Nqkvi Takiva Ama Ako Ne Ti Pravi Nqkuv Problem Ne Q Zakachai!Samo Pri Nujda Se Operira![]()
![]()
![]()
Shte Te Blasna Na Zemqta I Shte Ti Razbiq Az Ustata I Shte Opraskam Posle S Taq Krav Stenata!!!
Moje Da Me Namerite v IRC: Channel- #Shut`Up`Bi7cH s nick- ^EyeLeSs^
По-добре не я пиптай!Остави си я...![]()
Дори оперативно да искаш да я махнеш,пак може да се получи гафче.Преди време един човек си я махна оперативно и два дни след това почина!Не си заслужва да рискуваш зарди няква си бенка
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Аз имам една приятелка , на която още като е била бебе са и махнали с операция някаква от лицето и сега е на 16 и все още има белегТака , че... по-добре не я пипай!
![]()
Има как да я премахнеш-чрез операция. Но наистина не я чопли,може да си докараш РАК.А от това в повечето случай се умира..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
мила...
познат проблем
до преди месец си биех главата в стената как да я махна понеже при мене положението е мноо зле
ама после разбрах за усложненията и това че остава белег за цял живот(белег като от катастрофа,нарязване със стъкла и тн)
но това ми помогна да осъзная че туй очевидно трябва да си седи на мене и вече ми е през п`тката за таквиз неща
Не ти трябва да я махаш!Може да си докараш рак на кожата ве!!!Аз нямам бенки...по цялото тяло нямам лунички само две...една мн сладка на дясната ми гърда и една на челото мимн им се кефя...преди исках да ми махам ама тва ми е чара и гаджетата мн ми се кефят!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
амиии аз знам,че като я мажеш със смокиня(там сока,докато е горе-долу зелена)след време се маха(пада),но не знам дали става дума за дребни бемки или действа и при по-големи![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
abe ti luda li si?!?! ne q pipai taq benka 6toto e mnogo opasno..moje6 da polu4i6 rak na kojata!!
Значи...премахването става чрез лазер по оперативен път..то по точно е козметична процедураПринципно т'ва е раково образование както знаеш..и малко или много е опасно да се бара..Но хората са му измислили цаката
![]()
Su6testvenoto e nevidimo za o4ite..
Значи по-добре не я пипай, аз имам мн беНки, но мисля, че те носят късмет и чар, нз каква е твойта, но само с хирургическа намеса се маха, никви гелове глупости![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Az sum si mahala benki 4rez operaciq(ne malko).Ako nqkoi ima vuprosi,6te mu obqsnq vsi4ko
и аз имам доста бенки по лизето и по цялото тяло,ма страшно много им се кефя :P
както казаха и другите по-добре не я чопли и не я пипай сама.ако е много голяма е найдобре да отидеш на лекар за да ти я премахат по оперативен път.
ас искам да ми обяснишако искаш ми го напиши като съобщение
ще чакам
10х преджарително
![]()
Dobre,nqma problem.Zna4i o6te kato mn malka mi bqha mahali benka ot kraka,za6toto padnah i se razrani.No tova be6e predi mnogo godini v detskoto otdelenie na Pirogov(nz dali o6te ima takiva operacii).Ne si spomqnm mn dobre oba4e ne bole6e,edinstvenoto gadno be6e mahaneto na koncite.
Predi po-malko ot 2 godini re6ih da si mahna drugi 2 benki,koito imam ot rajdaneto.Ednata be6e blizko do vrata drugata po-nadolu(i be6e naistina ogromna).Purvo 4e me drazneha mnogo i vtoro e ujasno opasno slunceto,za6toto prez lqtoto po4ernqvaha i stavah tvurdi i suhi.Hodih na nqkolko kojni doktora v alexandrovska bolnica i te kazaha 4e operaciite se pravqt gore v onkologiqta.Otidoh tama i me pregelda o6te 1 lekar(koito pravi operaciqta)i q nasro4i za sled 1 sedmica.Be6e rano sutrinta.Ima6e mn sestri,slojiha mi mestna upoika(predi tova se testva za alergii)i mi kazaha da ne gledam.Use6ta6e se ne6to kato gudli4kane i sled tova kato bocvane,no v nikauv slu4ai nqma6e bolka.Posle v produljenie na 2 sedmici hodeh na prevruzki i nakraq mi mahnaha koncite(ne be6e ne6to osobeno).Sega imam malki beleg4eta no se okaza 4e kojata mi e predrazpolojena kum tqh.Ina4e trqbva da se maje s contractubex i sled tova lqto i slunceto belezite po4ti minaha.
Uspeh i nqma stra6no![]()
i az imam mn beMki i da ti kaja otiva6 na poliklinikata dfava6 96lv i ti q mahat![]()
of i gadjeto mi ima edna golqma benka okolo gurdite mnogo e gadnai toi iska da q maha s lazer oba4e ne6to go e 6ube, bqh 4ela za nqkva klinika deto za 10 kinta gi mahat s lazer, t.e. ne6to kato izgarqne stava, no kato e po-golqma trqbvat nqkolko proceduri
![]()
za taq rabota si ima specialna procedura. idi nqkude na dermatolog i porazpitai... toi shte ti obqsnistava s operacia mai ili neshto takova
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
I was lost and I'm still lost...
edva li moje 4rez operaciq da hvane rak,za6toto vse pak benkata se maha i ako v neq e imalo zloka4estven rak,toi se maha s neq taka 4e edva li...no vse pak ne sam lekar i ne znamПървоначално написано от Анонимко
I was lost and I'm still lost...