11 бемки си махнах наведнъж Нищо лошо нямаше, вярно че баща ми ме оперира ма все пак Зависи каде точно на лицето се намира. Според мен по-лоши ще е ако я оставиш, защото почерняват и особено на такива места които често са изложени на слънце може да се хване рак.С лазер остават по-големи белези (така съм чувал поне) на мен ми ги махаха с скалпел и местна упойка.За 3-4 дни се махат конците и 2-3 седмици раната зараства.
ami az iskam da popitam normalno li da e imam bemki na onazi rabota?se6tate se-pi6kata. imam 2 ne sa mnogo golemi,no ne sa i malki...normalno li e?kak bi reagiralo edno momi4e ako iska da pravim sex i i go pokaja?
Едната се намира опред на лицето не е много голяма и не е надута за разлика от другата в косата ми която казват ,че била бая парче. Та дайте идея какво да прая ....
Значи...премахването става чрез лазер по оперативен път..то по точно е козметична процедура Принципно т'ва е раково образование както знаеш..и малко или много е опасно да се бара..Но хората са му измислили цаката
това е тумор......(също така) и аз искам да си махна...ама нз как...с лазар не е ли много рисковано?
Недей да я пипаш, че е много опасно...Ако наистина е необходимо, се консултирай с дерматолог, той ще ти препоръча най-безопасния начин. Ама при никакви положения не я махай с някакви измислени мазила (които е много вероянто за нищо да не стават), че да не стане белята и да си блъскаш главата после
За темата на автора и аз имам същия проблем, за който съм писала. Чела съм, че ставало с мед. Моята е мъничка, намира се на носа, но не ми харесва. Особено като гледам другите момичета колко гладки лица имат, не им завиждам, напротив, просто ми се иска и аз да имам хубаво лице.Понякога като се оглеждам около себе си, сякаш че никой друг освен мен има бенки.