.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Guest
    11 бемки си махнах наведнъж Нищо лошо нямаше, вярно че баща ми ме оперира ма все пак Зависи каде точно на лицето се намира. Според мен по-лоши ще е ако я оставиш, защото почерняват и особено на такива места които често са изложени на слънце може да се хване рак.С лазер остават по-големи белези (така съм чувал поне) на мен ми ги махаха с скалпел и местна упойка.За 3-4 дни се махат конците и 2-3 седмици раната зараства.

Guest
    ami az iskam da popitam normalno li da e imam bemki na onazi rabota?se6tate se-pi6kata. imam 2 ne sa mnogo golemi,no ne sa i malki...normalno li e?kak bi reagiralo edno momi4e ako iska da pravim sex i i go pokaja?

да си призная и аз имам бемки които ме дразнят,но ваи4ки ми казжат да не ги махам,за6тото така сам 4аровна

Бенки можеш да си премахнеш в Picaso за 10 евро с лазер.

Едната се намира опред на лицето не е много голяма и не е надута за разлика от другата в косата ми която казват ,че била бая парче. Та дайте идея какво да прая ....

Супер фен
    Град
    Wide awake in Dreamland

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от Britney`laDy
    Значи...премахването става чрез лазер по оперативен път..то по точно е козметична процедура Принципно т'ва е раково образование както знаеш..и малко или много е опасно да се бара..Но хората са му измислили цаката
    това е тумор......(също така) и аз искам да си махна...ама нз как...с лазар не е ли много рисковано?

edna priqtelka imashe golqma bemka na liceto i s operaciq i q mahnaha sega nqma i sleda ot neq

Beb4e_f
    Guest
    И на мен са ми махали менка оперативно. Мога да дам инфо.

По-добре я остави на мястото и. Ако се премахне оперативно ще ти остане гадничък белег да дооооста дълго време.

Повече от фен Аватара на ~sweeettt~
    Няма как с някакви мазила и т.н. най - много да си докараш някоя бела, премахва се с лазер )

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Темата е от 2006.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Who cares?

отиди на дерматологи той да прецени дали бенката може да се изгори или да се изреже...това са двата варианта

Мега фен Аватара на baby_baby
    По-добре я остави и не я чопкай щото е опасно

Недей да я пипаш, че е много опасно...Ако наистина е необходимо, се консултирай с дерматолог, той ще ти препоръча най-безопасния начин. Ама при никакви положения не я махай с някакви измислени мазила (които е много вероянто за нищо да не стават), че да не стане белята и да си блъскаш главата после

За темата на автора и аз имам същия проблем, за който съм писала. Чела съм, че ставало с мед. Моята е мъничка, намира се на носа, но не ми харесва. Особено като гледам другите момичета колко гладки лица имат, не им завиждам, напротив, просто ми се иска и аз да имам хубаво лице.Понякога като се оглеждам около себе си, сякаш че никой друг освен мен има бенки.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си