- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- mojete li da si predstavite 4e nqkoga 6te umrete?
Смъртта е само началото...
Истината е някъде там...
http://VoodooServ.HiT.Bg/
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
IRC Server: Irc.VoodooNet.biz
Awe az iskam da jiveq,vinagi sam ocenqvala jivota,to4no 6tot znam,4e nqkoi den 6te umra...a ne iskam![]()
smurtta e 4ast ot krugovrata na jivota.rajdame se,izjivqvame jivota si,i nakraq otstypvame mqstoto si na nqkoi drug(lele poslednoto kolko typo prozvu4a)![]()
Please forgive me If I need ya like I do....
Поне смъртта не е относителна. Все ми е тая кога ще умра, интересно ми е само как ще стане това, а всъщност колкото и да му мисля, до никъде няма да стигна, освен до празни философии...Смъртта е моментна болка, до като живоът е дългогодишна болка. Не ме е страх от нея, не ме е страх от неизвестното, защото все някога ще умра и нищо не мога да направя по въпроса. Смъртта е единственото нещо, което не можеш да преживееш, това, за което можеш само да си мислиш и нищо повече. Не съм ходила при ясновидки, кой ги знае какви илюзии си измислят, а аз трябва да вярвам, какъв тъпизъм само. Странно, но смъртта ми навява само приятни неща и ми харесва да мисля за нея. Няма нужда да си представям, че ще умра, то си е факт...
Така и така ще умра, затова гледам да изстискам максималното от живота.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
smartat mi nqvqva strah...ujasno se pla6a pri misalta 4e nqkoga 6te spra da sa6testvuvam...ne sam hodila na qsnovidka no dori i da otida e edna na milion koqto 6te ti poznae![]()
Хах...1 циганка ми каза,че ще живея до 85...само,че предпочитам до кам 70....че после става мъка като гледам сегашните стари хора![]()
Аз си я представям как умирам в уединение със себе си,на едно легло от естествена смърт...не ми се ще да е от друго
hahaha we qsnovidki . maika ti i bashta ti ti davat jivot ti reshvash kfo da si pravish s nego i kato doide vreme si otivash ot jivota tova eПървоначално написано от yjassssss
![]()