.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Смъртта е само началото...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Tita
    Guest
    Awe az iskam da jiveq,vinagi sam ocenqvala jivota,to4no 6tot znam,4e nqkoi den 6te umra...a ne iskam

Град
    In My DreaMs
    smurtta e 4ast ot krugovrata na jivota.rajdame se,izjivqvame jivota si,i nakraq otstypvame mqstoto si na nqkoi drug(lele poslednoto kolko typo prozvu4a)
    Please forgive me If I need ya like I do....

Повече от фен
    Поне смъртта не е относителна. Все ми е тая кога ще умра, интересно ми е само как ще стане това, а всъщност колкото и да му мисля, до никъде няма да стигна, освен до празни философии...Смъртта е моментна болка, до като живоът е дългогодишна болка. Не ме е страх от нея, не ме е страх от неизвестното, защото все някога ще умра и нищо не мога да направя по въпроса. Смъртта е единственото нещо, което не можеш да преживееш, това, за което можеш само да си мислиш и нищо повече. Не съм ходила при ясновидки, кой ги знае какви илюзии си измислят, а аз трябва да вярвам, какъв тъпизъм само. Странно, но смъртта ми навява само приятни неща и ми харесва да мисля за нея. Няма нужда да си представям, че ще умра, то си е факт...

Така и така ще умра, затова гледам да изстискам максималното от живота.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

smartat mi nqvqva strah...ujasno se pla6a pri misalta 4e nqkoga 6te spra da sa6testvuvam...ne sam hodila na qsnovidka no dori i da otida e edna na milion koqto 6te ti poznae

Супер фен
    Град
    София
    Хах...1 циганка ми каза,че ще живея до 85...само,че предпочитам до кам 70....че после става мъка като гледам сегашните стари хора
    Аз си я представям как умирам в уединение със себе си,на едно легло от естествена смърт...не ми се ще да е от друго

Re: mojete li da si predstavite 4e nqkoga 6te umrete?

Цитирай Първоначално написано от yjassssss
    kakvo misli vi navqva smurtta? nqkoi ot vas znae li kolko dulgo 6te jivee ako e hodil na qsnovidki
    hahaha we qsnovidki . maika ti i bashta ti ti davat jivot ti reshvash kfo da si pravish s nego i kato doide vreme si otivash ot jivota tova e

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си