- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накарам едно момиче да прави секс със мен
Значи тя е на 13 и е девствена обаче има гадже... има ли някакъв начин да я накарам да прави секс със мен
Еми, защо да няма?! Пробвай - малко приказки ала бала... Не знам, ама винаги има шанс.Добро желание и зависи тя колко поддава може и да успеешУспех
не само,че е малка
не само,че е девствена
не само,че си има гадже,но
ти искаш да правиш секс с нея?!![]()
ако тя няма желания,няма начин да я накараш![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
to4no kratko i qsno,a ti na koko si?Първоначално написано от miloto_girl-4e
osven ako ne q napie6 i nikoi ne ti porpe4i da si svar6i6 rabotata...oba4e tva e iznasilvane tei 4e misli mnogo dobre kvo prai6 i posledstviq i t.n.
6te i skape6 psihikata ako razbere osobeno ako kato q iznasili6 q i otvori6 v smisal ako predi tva naistina ne go e pravila. abe vaob6et 6to ne si nameri6 nqkoq druga i da nqma6 takiva [roblemi?
14Първоначално написано от poliii
![]()
a smqta6 li 4e ti si sposoben?i vuob6te kakuv sex 6te e tva-priqtna iznenada za nqkoi pedofilПървоначално написано от Анонимко
oooo are stiga iskam da pravq s nqkva seks! momi4eto trqbva da e NAI RUSATA jena na sveta za da pravi seks s teb i v su6toto vreme da si ima gadje... ama a da mislime malko??? ei ama 4e sam umen we(futbolist sam)![]()
![]()
![]()
![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Ооооо тва да ти е проблема,та тя е само на 13 лесно ше стане,само нещо я заприказвай,омайвай я снежни думички и ше стане...![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
da dobre a ti dobre li si? anaboli vzima6 li? kak tq 6e izneveri na gadjeto si s nqkoi pri polojenie 4e tq ne izpitva ni6to kam 4oveka s kogoto 6te my izneveri! trqbva da e super golqma kurva ili kakto kaza MAFIOZOПървоначално написано от S8K
абе ти луд ли си или да...я земи се скрий некъде,ако мислиш че едно лапе нема да се навие...аре моля ти се ако той е некъв PlayBoy гледай как бързо ше скочи...Първоначално написано от klimfilt
![]()
qqqqqq da q ostavi6 na mira. ne se zanimavai s neq. malka e za sex- ti sa6to. pak i si ima gadje i ako razbere 4e si se vazpolzval ot neq samo za da q otvori6 nz kakvo 6te ti se slu4i. ne i provalqi parviq pat i ne i prikazai gluposti za da q svali6. ako iska6 sex si nameri golqma kaka-te ne otkazvat. a ako tova momi4e ti haresva parvo q nakarai da zareje onq i da tragne s teb ili po4akai dokato porasne i nqkoi dr da q otvori 4e togaz q ebi. mn ste smotani vsi4ki mom4eta i maje. GLUPACI
BOG e LiUbOv !!!
ti kvo si misli6 4e toq e david becham li we?kvi spored tebe misli6 4e sa tuka? FULL max s kompleksari i "krasavci" a da ne govorim kvi manekeni gi ima! 1 ot tqx e MAFIOZO li4en frend mi e ama vinagi se glasi kato za svetovno i pak ne pravi toq nomer koito iska da go napravi malkiq! zemi se skrii PLAYBOY na 14 godi6na vuzrast izvinqvai ama toi tepurva razbira dali mu se pika ili e*e!Първоначално написано от S8K
abe ei kuf si ti 4e 6e kazva6 na si4ki kuf sam? moje da me poznava6 ne stiga 4e si kradec na nikove ivane a puk sega vze i da me opisva6 vuv forumite? are da si imame uvajenieto spomnq6 si kvo stava6e kato bqxme malki..... gledai da ne stane pak! e dobre da vqrno vinagi xodq hubavo oble4en i s markovi drexi tva problem li ti e we vanka? ne stiga 4e iska6e i da mi preebe6 jivota kato iska6e da se otkaja ot futbola puk sega mi zavijda6 are stiga de! znam 4e si go vru6ta6 zaradi svetlana ama kvo da napravq 4e jena ti e super tupa i xodi i se ebe sas vseki? a i tq sama doide pri mene i mi vika ela s men i me vodi na nqkude 4e ne moje6 da si odurji6 gadjeto az kvo sam vinoven?pitai si4ki i 6te ti kajat 4e tq mi se naxvurli a ne az na neq!
ooooo MAFIOZO(marto) kvo si misli6 4e kato igrae6 futbol v levski i si v nacionalniq otbor na BG i iskaxa da te pra6tat v FC BARCELONA da igrae6 kvo! stra6niq si da znae6!I dobre 4e e ba6ta ti da ti kupuva grivni i prusteni i lanci i si vliza6 v AMOR kato gospodar!NE ti li stigaxa si4ki momi4eta koito ti se lepexa samo kato te videxa(verno 4e si ebati krasaveca i kato 4ovek si super pi4)ama za6to trqbva6e to4no Svetlana we maika mu stara?Znae6 4e super mnogo q obi4am i ne moga bez neq a ti to4no neq izbra... ne ti li stigaxa si4ki putki v AMOR i BIAD?znam 4e moje6 da ima6 vsqko 1 momi4e za6toto bukvalno si perfektnoto gadje na taq vuzrast i daje za po gornite!NO tva be6e super gadno deto go naprai sas jena mi.....
dobre be Vanka kaji mi NQKOGA da sam se dull 4e sam futbolist v levsi i v nacionalniq otbor na BG?- NIKOGA, da sam se dull 4e sam mn krasiv i moga da imam vsqko 1 momi4e koeto pojelaq?- NIKOGA tva 4e ba6ta mi mi kopuva razni raboti kakvo lo6o ima v tva? mislq 4e ti nai dobre znae6 4e ne sam ot tezi "vruzkarskite" futbolisti deto ne znaqt koe e lqvo koe e dqsno.a 4e v AMOR si xodq kakto iskam si e moq rabota tva!Tva 4e sqko momi4e mi se lepi kato muxa na med e vqrno ama az da se lepq za neq? i da xodq sus sqka? ne vrqno 4e si4ki v AMOR znaqt koi e martin ot levski sf ama kvo ot tva!? da priznavam 4e vinagi xodq dobre oble4en i vigani idvam sas mn qki drexi obuvki i si4ko! za pri4eskite ti ne iskam da 4uvam oplakvane ot tebe 6tot za te zavedox v tozi salon v koito xodq az!4e sam maneken da no v smisala na tva 4e face-a mi e krasiv i tqloto mi e sportno kvo? ne6to lo6o? a tva 4e momi4etata si umirat za men e ot tva 4e sam glavno futbolist i sam s rusa kosa i sini o4i i pak toq moi FACE!
И си говедо на всичкото отгоре.
az li be?
е аз да не съм Ванга че се знам на колко е тоя...Първоначално написано от klimfilt
Не си ли чувал, че левскарите са "говеда", а цесекарите - "чорбари"?
AKO 4ETE6E 6TE6E DA ZNAE6!Първоначално написано от Анонимко
a tova liПървоначално написано от `Death`Whore`
tva ne mi e problem
a da kaja za sebe si 4e ot avgust mesec minalata godina sam v levksi! predi bqx v LOKO Sf ama me kupixa v levski i za tva!
И защо говорим за теб? Мен лично не ме интересува личния ти и професионален живот. Темата за това колко си харесван от путките ли е?
ei takaПървоначално написано от Анонимко
opa mafiozo me e izprevaril