- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кога пораснах?!?
tova e jivota edno po4ti beskraino mu4enieПървоначално написано от gia_bs
men 6te mi lipsva starata si mi ko4inka vuv nas i tova 4e 6te sedq sam v 1 staq ... as imam kato pani4eski strah ot tova ostana li cqla no6t napulno sam po4vam da poludqvam men samo tva me pla6i ... ina4e za otgovornostite .... ima li 4ovek dobri kolegi rabotniq den minava dokat se oburne6 ... no nqma6 li gi si4ko stava ko6marno
![]()
purviq put kato po4nah da hodq na rabota predi malko pove4e ot 1 godina ... imah nai dobrite kolegi koito sum imal nqkoga,imal sum dni det hodih sus radost na rabota a ne za parite ami za da se vidq sus kolegite i malko da porabotq... no sled kat gi mahnaha i as ostanah sam sus starite rabotnici ... seka 1 minuta mi se struva6e kato 4as
dobre 4e moita rabota e raznoobrazna i ne moje da mi omruzne ... no se nadqvam i da popadna vuv golqm servis kadeto da ima pone 3-4 ma kolegi za tova se borq sega dosta usileno i nqma da se predam i lqtoto sled bala mi ve4e sum si na rabota ... i 6te rabotq i 6te hodq na daskalo za da moga da si hvana i 13-ti klas ... lesno nqma i sled tova vednaga se iznasqm ot nas i krai ...tova koeto men me pla6i 4e nqma da moga da se izmukvam prosto ei taka ot rabota i seka sutrin nqma da se izlejavam do momi4eto koeto obi4am a 6te trqbva da izlizam da palq kolata i pravo tam ... a sled rabota nai veroqtno 6te sum omoren i prosto nqma da e su6toto kato da si svoboden 4ovek ... prosto jivota e 1 ko6mar
![]()
no nqma drug na4in kato 4e li ...