- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за или протов гостите в форума ?
За или Против гоститеспоред вас дали ще е по-добре админите да махнат правото им на анонимен глас
![]()
100% protiv - moje da se napravi da NE se puskat temi ot gost-i ... a pyk i vremeto koeto trqbva da e mejdu vseki vash post da e vmesto 10-20 sekundi da e primerno - minuta ... taka shte se namali fluud-a ama onaq gugutka Coki nqq se seti - shtoto nqmalo da e v polza na potrebitelite - dryjki nqma da e - ama pateshka glava![]()
Shto pa da nqma gosti nqkoi ako iska da pita neshto i mu e speshno treaaaaaaaa 3788432576875 chasa da se registrira li purvo !?!!?!?![]()
Az sym pr0tif 6t0t0 mn0u me draznqt![]()
преди бях за но вече просто ми писна.Против!!!
HORA,ZAPOMNETE-AZ SUM MOM4E!!!
Преди да пишеш тема: "За или Против гостите" се научи да пишеш грамотно.
И аз съм против балъците да пишат на латиница, ама какво да се прави?Първоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
Против съм ...аз винаги примерно ако съм имала проблем си го пускам от регустрацията ..всеки има поблеми за кфо тряя да се керият ама няма смисъл от анкетата щот никой няма да им забрани да пишат от гости...![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
tvurdo PROTIV za6toto vidqx 2-3ma koito sa registrirani no se pravqt na "gosti"i po4vat da se ebavat i da flood-vat
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
Гостите са си едни най-обикновени юзери както сички нас! Тази тема е обсаждана много пъти, но до решение не се е стигало! Нима мислите, че флууда ще спе? Повече хора ще се регват, пак и на всичкото отгоре ще имат възможност да ръсят простотията си и на лични съобщения! :P
Чиста съвест обикновено е признак за лоша памет.
Боли ме кфи са там пишат са радват...
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
Против]
In dreams there are no rules...
PROTIV!!!!!!!!!!!!napisal sum go i v "kritika" NELEPO e da moje6 da spami6 i da floodi6 bez da si registriran,a tova 4e moje6 dori da psune6 topic kato "gost" e prosto umopomra4itelna idiot6tina!!
Меко казано не им симпатизирам... Най- много флудят именно гостите
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
трябва да се махне както е в датата.
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
За, щото все пак това е форум за тинейджърски проблеми и някои искат да останат анонимни, така че мислете мал. Да не говориме че ако изтият гостите ще ми заминат още едно две хиляди мнения.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
ако имат чак толкова личен проблем мястото му за решаване не е някъв тъп форум. пък ко чак толкова държат - да си направят друга регистрация.Първоначално написано от Oyama
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Аха.Първоначално написано от Oyama
![]()
Все ми е тая...![]()
нито ми пречат...нито нищо..
понякога ме нервят..ама..кво да ги направя..игнорирам ги и толкова...
все ми е тая с тях или без тях...![]()
![]()
mi da, ignore i 4ao. verno ponqkoga puskat tupi temi i flood ama puk nie ne sme dlujni da gi 4etem.Първоначално написано от MaD_CaT*
osven tova gostite davat vazmojnost za anonimen vapros, ako gi e sram ot problema im, zatova az sam za gostite.
ами ако искам да съм анонимна как ще стане номера?!![]()
а и на флудерите какво им пречи да си направят регистрация(не отнема много време)и да пускат безсмислени теми и мнения?!![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
За.
Az sam ZA.
Kakto tezi predi men kazaha,ako nqkoi re6i da nafluudi foruma,6te si napravi registracii i gotovo!A ako az primerno iskam da pitam ne6to i ne sam se lognala,trqbva da gubq vreme kato se logna ili pak nali se se6tate ,4e mnogo potrebiteli se oplakvaha,4e 4esto ne mogat da se lognat!!ako ne mojem da pi6em kato gosti,4esto pati 6te sme precakani kato ne mojem da se lognem!!!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Няма смисъл това. За мен всеки от вас е "някой си" и анонимността ви не се променя, ако споделите проблем.Първоначално написано от Oyama