.

Виж резултатите на анкетата: За или Против ?

Гласували
46. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ЗА

14 30,43%
  • Прорив

27 58,70%
  • Толкос и ме интересува влизам рядко не ми прави толкос впечатление

5 10,87%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    Гостите са/сме неизбежна част от форума !

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    ЗА гостите съм
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Ами по принцип е добре да има "Гост" като опция...защото понякога има неща и проблеми за които е по -добе да си в анонимност.... Замисъла на "Гост" е добър определено...но все пак живеем в България... и "Гост-ите" тука само flood-ят и показват "високото си интелектуално ниво"...
    Каот цяло съм ЗА !
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

do sega ne mi uka6e no sega oredeleno sam PROTIV

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от InSOMnIAaa
    Shto pa da nqma gosti nqkoi ako iska da pita neshto i mu e speshno treaaaaaaaa 3788432576875 chasa da se registrira li purvo !?!!?!?
    emi da 6te 4akat ! men kvo me interesuva ? kat iskat pomo6t i te 6te se pomu4at malko

Цитирай Първоначално написано от SyLZaTa
    100% protiv - moje da se napravi da NE se puskat temi ot gost-i ... a pyk i vremeto koeto trqbva da e mejdu vseki vash post da e vmesto 10-20 sekundi da e primerno - minuta ... taka shte se namali fluud-a ama onaq gugutka Coki nqq se seti - shtoto nqmalo da e v polza na potrebitelite - dryjki nqma da e - ama pateshka glava
    da taka e dori spored men trqbva da sa pone 2 minuti mejdo postovete

men ne 4e me interesuva osobeno poneje 6te si namalq vlizaneto vuv foruma mnogo no se pak ima hora koito sa 4esti posetiteli i se sumnqvam na nqkogo da mu e bezrazli4no tova

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    ооо не. пак ли...!?
    това е сайт на българските ТИЙНОВЕ. разберете го!!!!! извинявайте, но да се забрани влизането на гости е ТЪПО и ФЛУУДЕРСКО.
    ще има само някви задръстени теми "тфа харесва ли ви, онова харесва ли ви? "
    вие обичеате да пишете в такива флуудерски теми, нали? и по игричките също?
    е, аз обаче предпочитам да помогна на някой тийнеджър, който има ПРОБЛЕМ и не знае към кой да се обърне. и така трябва да ОСТАНЕ, и то не защото на мен така ми харесва, а просто от уважение към самите тях. вие кво искате ? да отговаряте непрекъснато на тъпи анкетки и да си гукате помежду си!? тва е глупаво. и си има ЧАТ за тая работа.
    друго - да се регнат и да си зададат въпроса. пак е тъпо. нали ще има 98469050869068590850692 милиона регистрации с по 1-2 поста? хитро..!
    много тъпо по-скоро..
    алелуя.

Повече от фен
    Така е, ама тука повечето пишлемета са за да се фукат кой пушил трева в храстчето кой е като мене - генгстъ? Или на коя и изчеластрили шутката на 12 години бреййй. Или да се покажат какви закоравели митъли са и с кви кубинки ходят. Абе откъдето и да го погледнеш се проблемни деца и ебала правя на сички гости които дават мило и драго да им сговиме животеца ограничен.

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Фен
    Град
    София

Re: за или протов гостите в форума ?

Да могат да гледат но без да пишат

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ee vie mnogo ste osrali temata!!!Sega znam,4e ima gosti koito pi6at glupavi temi(za koito si mislq 4e nqkoi ot forumcite gi puska,bez da iska da razberem 4e e toi).Ima "gosti"koito davat naistina premisleni otgovori!E sa nemoga da ne kaja 4e ima i takiva koito sa istinskite tupaci!No nevijdam za6to trqbva da mahame pravoto na gostite da vlizat v tozi sait.Za6toto vse pak toq forum nee samo za nas.toi e za vsi4ki teenove!I nemislq bez tova 4e nie mojem da promenim tova.Kakvoto i da kajem!Nie NE sme moderatori

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    ne sum protiv,vse pak horata imat pravo i anonimno da se izkazvat

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си