- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за или протов гостите в форума ?
Гостите са/сме неизбежна част от форума !
ЗА гостите съм![]()
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Ами по принцип е добре да има "Гост" като опция...защото понякога има неща и проблеми за които е по -добе да си в анонимност.... Замисъла на "Гост" е добър определено...но все пак живеем в България... и "Гост-ите" тука само flood-ят и показват "високото си интелектуално ниво"...
Каот цяло съм ЗА !
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
emi da 6te 4akat ! men kvo me interesuva ? kat iskat pomo6t i te 6te se pomu4at malkoПървоначално написано от InSOMnIAaa
![]()
da taka e dori spored men trqbva da sa pone 2 minuti mejdo postoveteПървоначално написано от SyLZaTa
men ne 4e me interesuva osobeno poneje 6te si namalq vlizaneto vuv foruma mnogo no se pak ima hora koito sa 4esti posetiteli i se sumnqvam na nqkogo da mu e bezrazli4no tova![]()
ооо не. пак ли...!?![]()
това е сайт на българските ТИЙНОВЕ. разберете го!!!!! извинявайте, но да се забрани влизането на гости е ТЪПО и ФЛУУДЕРСКО.
ще има само някви задръстени теми "тфа харесва ли ви, онова харесва ли ви? "
вие обичеате да пишете в такива флуудерски теми, нали? и по игричките също?
е, аз обаче предпочитам да помогна на някой тийнеджър, който има ПРОБЛЕМ и не знае към кой да се обърне. и така трябва да ОСТАНЕ, и то не защото на мен така ми харесва, а просто от уважение към самите тях. вие кво искате ? да отговаряте непрекъснато на тъпи анкетки и да си гукате помежду си!? тва е глупаво. и си има ЧАТ за тая работа.
друго - да се регнат и да си зададат въпроса. пак е тъпо. нали ще има 98469050869068590850692 милиона регистрации с по 1-2 поста? хитро..!
много тъпо по-скоро..
алелуя.
Така е, ама тука повечето пишлемета са за да се фукат кой пушил трева в храстчетокой е като мене - генгстъ? Или на коя и изчеластрили шутката на 12 години
бреййй. Или да се покажат какви закоравели митъли са и с кви кубинки ходят. Абе откъдето и да го погледнеш се проблемни деца
и ебала правя на сички гости които дават мило и драго да им сговиме животеца ограничен.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Да могат да гледат но без да пишат
VSE MI E EDNO![]()
ee vie mnogo ste osrali temata!!!Sega znam,4e ima gosti koito pi6at glupavi temi(za koito si mislq 4e nqkoi ot forumcite gi puska,bez da iska da razberem 4e e toi).Ima "gosti"koito davat naistina premisleni otgovori!E sa nemoga da ne kaja 4e ima i takiva koito sa istinskite tupaci!No nevijdam za6to trqbva da mahame pravoto na gostite da vlizat v tozi sait.Za6toto vse pak toq forum nee samo za nas.toi e za vsi4ki teenove!I nemislq bez tova 4e nie mojem da promenim tova.Kakvoto i da kajem!Nie NE sme moderatori
ne sum protiv,vse pak horata imat pravo i anonimno da se izkazvat