- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- PRIQTELI PREDATELI IMA LI GI ILI NE
И аз съм като теб, за съжаление през всичките години, през които бях в училище бях много добър приятел с много хора, но всичките от тях се издъниха, е може би и в мен е имало грешки, но вече не мисля, че има истински приятели. Особено след като си приятел с някой 7 години и той накрая се скара с теб без никаква сериозна причина ...
There Are No Friends. Only Interests.
Седем години сте били заедно, преживели сте толкова много болка и радости, а накрая да се разделите за глупост...и що за истинско приятелство е това? Без конфликти не може да се мине, но те винаги се преодоляват, трябва ли да позволявате на поредния такъв да ви раздели...
Разбира се,че има приятели предатели.Точно,когато най-малко очакваш,точно тогава ще те предадат.По-добре да имаш малко приятели,но качествени,за да като стане нещо да имаш на кой да споделиш и кой да те изслуша.Обикновенно "приятелите предатели" са завиждачи и почти всеки е попадал на такива.![]()
![]()
O razbira se,4e ima takiva hora i to mnoo za jalost.
Az da mu se ne vidi vse ne ulu4vam na to4nite hora.
Az sum takuv 4ovek,4e mnogo davam na 4oveka sre6tu men dori i da go poznavam ot edna minuta i vse sum prezakana.Uj moi dobri "priqteli",a edna me iznudva6e za pari,zapla6va6e me.Az prosto i bqh v ruzete i ne mojeh da napravq ni6to.Dobre,4e se mahna ot D4 i se oturvah ot neq.Mrazq go tozi 4ovek mnogo i mislq,4e e zaslujeno.I zatova az ve4e sum na maksimata,4e nqma istinski priqteli,a ima poznati,po dobri poznati i nai-dobri poznati.![]()
![]()
Всичко започва и свьршва с теб
ужасно много те обичам.
Не би останало нищо от мен
без теб ако сьм някой ден!!!
естествено,че има такива хора..сега се радвам,1е съм заобиколена от наистина стойностни хора,които знам,че няма да ме предадат,не са много,но е важно качеството![]()
а иначе,естестжено,че са ме прецаквали,но в тайъв момент просто тегля една на индивида и да се оправя...не обичам да отмъщавам кой знае колко
DA!
мхмм...Да.
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Понякога не всичко излиза така както човек си го представя. Един приятел наистина може да те нарани или да се окаж, че никога не ти е бил приятел...![]()
![]()
Случвало ми се е когато наи много не очакваш ти забиват нож в гърба......има и приятели рядко се срещат но се намират.....![]()
AZ sum si AZ
Случвало ми се е, но повечето хора, на които имам доверие не са ме предавали никога.
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Ей какво е това нашествие днес на теми от 2006. Няма лошо някой да си върне някоя своя стара тема, ако нещо още го вълнува, но автора отдавна не го интересуват вашите приятели, а и както казах и в другите теми, латиницата дразни, ако искате да се оплачета, създайте нова тема.