- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ako se izprazni v men analno moge li da zabremeneq
:P Mnogo sum pritesnena, 4e skoro 6te pravq analen sex, a neznam dali ot tova moje da se zabremenee! Kakva e veroqtnostta da stane belqta?
Според зависи къде ще се изпразни - смисъл около вагината, ако е има вероятност.Иначе ако е в теб анално няма
vinagi ima veroqtnost da se zabremenee dori i minimalna! za vseki slu4ei si kupi 1 prostenol i si go sloji v 4antata ili nqkude pod ruka da ti e
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
malka e - otzad ne moje no sa mnogo blizko dupkite i moje da popadne sperma i olu , no go pravete s prezervativ za6toto ima6 mikrobi koito ne e hubavo da mu popadat po 4lena
Първоначално написано от gboy
какъв простенол, бе?!Първоначално написано от MAFIOZO
![]()
да не говориш за Пустиниор Дуо!?![]()
по тематанаистина двете дупки са близко и има някакъв шанс да попадне сперма на неподходящо място
А и по-добре с презерватив,и по-сигурно..
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
da de su6toto oburkaxПървоначално написано от miloto_girl-4e
![]()
![]()
![]()
ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!
най-добре с презерватив както ти казаха и другитеда сте спокойни
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Няма вероятност при анален секс ако се изпразни В теб за забременееш поради простата причина, че в дебелото черво нямаш яйцеклетка, коята да бъде оплодена![]()
![]()
И все пак е добре да го направите с презерватив, защото така се разнасят много болести![]()
I LOVE MY SEX
ако след изпразването момичето заспи по корем е възможно част от спермата да изтече и да попадне във влагалището, ама тва е мнооого малко вероятно да се случи...
и все пак мисля, че е по-удачно да го правите с презерватив
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
възможно е и даже и как си спиш ако ти се яви светия дух да литнете и да заживеете в небесното царство абееееееееееее стиа глупости тва пък вече е прекалено
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Abe momi4e nemoje li kato te razpe4atva analno da te 6iba s kondom prosto i radikalno re6enie a nujno li e izob6to da ti svur6va v debeloto 4ervo abe neznam nakude vurvi tozi svqt no e mai-kum zabremenqvane.
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
Не те знам дали си момиче или момче, но вземи да се образоваш малко и тогава казвай кое е глупост и кое не!Първоначално написано от Dizi
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
що ти генеколог ли си ??? тезата ти не е доказана никъде пич !!!Първоначално написано от California
1.момиче съм 2.има всякакви случай,но са голяма рядкост,защото първо трябва да се е стекла спермата,после някой сперматозоид да е стигнал маточните тръби после там да е имало зряла яйцеклетка после яйцеклетката да се е оплодила от дадения сперматозоид после същата тая оплодена яйцеклетка да се е вгнездила в матка е?какъв е шанса? 3. не си ти тази дет знае аз колко съм образована и не съм аз тая дет пита тъпите въпроси т.н 4. самата тема е тъпа ,щот първо прай квот прай после се жалва и пита ясно?
П.П а и ми се струва че е идеанлно за темата 5те най-тъпи въпроса
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
ако ми прочетеш пак по-предния пост ще видиш, че бях написала, че вероятността това да стане е мноооого малка!Но въпреки това я има!Не съм казала, че 100% ще стане...между другото знам се забременява...
А че темата е тъпа спор няма...
П.С. За госта- не си ли личи че съм момиче?А и може да не съм гинеколог, но не съм аз тази която пуска безумни теми тука!
сорка обърках ти пола но много четеш и плашиш излишно момето авторка на темата !!! ти да не си забременяла така ?
Нлаи идеята е да я посъветваме ...във всяка тема относно съмненията пии простинор абеее тва са хормони не е аспирин ....трябва реално да се погледне а не някакви си шансове дет са в четирицифрени числа..
Алберт Айнщайн
Ми не е ли по-добре сега да се стресне от колкото после да прави аборти?!Първоначално написано от Лорда
Щото както сега го прави анално без презерватив, така утре ще прави и вагинален секс без презерватив и после ще четем теми от типа "Той свърши в мен, бременна ли съм?"...
![]()
![]()
щом си толкоз образована щеше да знаеш че има и противозачатъчни дето може до 48 часа след акта да убият шанса за бременност !
аха а да отваряме ли темата за презервативи пък те колко се късат и пък с тях каква беля може да стане винаги има шанс освен ако не си с вазеоктомия тва е![]()
Алберт Айнщайн
Какво по дяволите става в тоя форум ...нямам думи...Първоначално написано от Лорда
Тея въпросните хапчета не се казват противозачатъчни като за начало!
И ти мислиш ли, че след всеки полов акт могат да се пият?
и как се казват ?само да не кажеш простинор че ще се изложиш
Алберт Айнщайн
ахах...чувала съм вариянти хиляди...."Простамол", "Простенол" и какво ли още не!Първоначално написано от Dizi
Ми не са противозачатъчни, а хапчета за спешна контрацепция...има огромна разлика
![]()
разликата идва от начина на приемане не от действиетотъй че за противозачатъчно щот не се образува плод ....те са просто разновидност
Алберт Айнщайн