- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ne me poznava,i az ne go poznavam,ot kude taq zloba togava?!
edno momche VSEKI put kato se razminavame po koridorite i pochva da se zaqjda.ne znam zashto me mrazi tolkova.![]()
![]()
.edin put napravo go popitah zashto se dyrji taka s men,otgovora....ami prismq mi se
molq za suvet,zashtoto nqma n-n da ne se vijdame(nai-dobrata mi priqtelka e ot negoviq klas
)
q parvo kaji kak se zaqjda,4e pod ZAQJDANE moje da se razberat mn ne6ta...A i spored men ako tragnem da obra6tame vnimanie na vseki,koito ni gleda stranno ili zavistlivo...to kvo 6te stane...Mislq,4e ne trqa da mu "otdelq6" 4ak takova vnimanie...4e ina4e ti si razvalq6 nastroenieto...Pravi se,4e ne ti puka i to 6te mu pisne vse nqkoga...Moje bi cqlata rabota e,4e ti zavijda za ne6to,no puka li ti?Ne,nali... \
/
moje da te haresva.svu4i stranno,no mom4etata(s detski akul) pokzvat lubovta si kato se durjat gadno s momi4eto,koeto haresvat.ina4e ako ne ti pravi ni6to toq,a samo si govori ne mu obru6tai vnimanie,ama ako te zaka4a ili te buta mu napravi skandal i 6e prestane.
Mi az milsq 4e 6tom nai dobrata ti priqtelka e v negoviq klas i toi se zaqjda s teb bez ni6to da si mu napravila tova ozna4ava 4e priqtelkata ti mu e nagovorila gluposti za teb-pone az taka milsq...pak po vaprosa za savet bix ti kazala da ne mu obra6ta6 vnimanie,prosto go podminavai kato ti govori ne6to i toi nai nakraq 6te se otkaje![]()
Ne sam saglasna 4e priqtelkata ti e nagovorila ne6to zqa teb![]()
Po-skoro moje tq ne mu e priqtna na nego i pokrai neq i ti na nego,no ako tq ti e istinska priqtelka edva li bi nagovorila gluposti na tozi,osobeno pak ako ne sa 4ak takiva priqteli
![]()
i az mislq taka.prosto ne mu obru6tai vnimanie i 6e mu mine meraka da se ligavi.Първоначално написано от Sladkata_Nansi
![]()
Ми зависи в кой клас сте. Ако сте в 6-7-8 клас може и да те харесва и да не намира подходящия начин да те впечатли. Все пак на тая възраст момчетата са си още деца и може да иска да му обърнеш малко внимание, дори по този тъп начин![]()
случва се. Просто от нищото се озлобява към теб. Много са страннни тези хора. Ти не можеш ли да се оправяш с думи? Кажи му нещо което да го засенчи и той ще престане
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Не може всички да те харесват ..
Явно той иска да ти покаже, че не му допадаш ..
А и може да го дразниш неволно с държанието си, начина на говорене, маниерите си ... знам ли го какво му се върти в главата...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ами или си му неприятна или те харесва. С времето ще си проличи. До тогава - пълно игнориране. Така ще разбере, че не това е начина![]()
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
Бе кво ти дреме....Гледай си живота и не му обръщай внимание. Всякви злобари ги има.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)