- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Страхувате ли се?
AGREED!!!Първоначално написано от Kypa©
Втората Световна Война е плод на алчни фармацевтични компании. Налели пари и от двете страни на окопа. Но колко са спечелили от лекарствата?![]()
В момента не ме е страх...ще ме е страх ако се смеси в някоя свиня с човешкия грип...тогава ще стане страшно![]()
Е, поспрях пилешкото и се грижа да подкрепя имунната си система с витамини и добра храна , но се надявам да не дойде насам грипа, че хора умират. Според мен тоя вирус е изкуствено създаден наистина, защото гледайте как изведнъж лумна това нещо, а птиците едва ли от миналата година боледуват от грипа, едва ли вируса само за една година е успял така масово да мутира, че да тръгне и по хората, а пък и птиците не мигрират от миналата година също...Според мен някой или е направил гаф или просто иска да спечели от ваксината!
Човекът е ЗЪЛ!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
4ak da me e strah - NEiii ne spiram da qm pile6ko, daje predi malko si purjih qica :P mnogo bqha vkusni xexex
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Абе хора, не разбрахте ли , че като ядете пилешко няма да се заразите, ще се заразите само ако ясете СУРОВО пилешко... При температура над 70 градуса вируса пукясва, така че тъпчете си пилешко да не ви пука...
За вегетарианците- не се мислете за автоматично имунизирани... Може да се заразите и ако ви се изцвъка птичка на главата... Така че...
Честно казано на мен не ми пука... Много повече хора умират от катастрофи, от задавяне, от паднали на главите им тухли... Винаги има риск да умреш без най- малко да го очакваш- няма смисъл от притеснение...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
то нали по новините казаха,че уш в Хасково е имало,ма пълни простотий,кот кат са заразим нали се някога ша умрем тей чепък аз си ям пилешко не ма боли,кат ша мра да мра
![]()
Ne, ne se strahuvam,za6t0t0 sym maximaln0 za6titena![]()
Vse pak trqbva sam0 da se pe4e na nad 80 gradusa pile6k0t0![]()
не ям месо
не обичам нито твърдосварени нито бъркани яйца
няма да ям яйца
не си вкарвам паранои
честно казано има много други неща за които да се тревожа и не искам да ставам една параноичка!
"Целувка за лека нощ"
Ае страшничко си е
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Ами..аз от нова година ..
почнах да оне ям месо...дали във връзка с птичия грип..или защото преди това изкарах пости..и някакси ми се отврати мисото..или пък заради книгите,които чета...не знам...
Та...относно това дали ме е страх...Страх ме е е до толкова ,колкото от всички останали болести...и всичко останало ,което би могло да ми се случи...ако ме разбирате...Еднакво ме е страх,както от птичия грип...така и от изброените от Whisskas болести.. + още много други...
бтв ...мн ми хареса начина ти на мислене по тази темаWhisskas
![]()
И кво му е страшното?Първоначално написано от CrazY^^MousE^^F
ПТИЧИ ГРИП НЯМА! РАЗПРОСТРАНЯВА СЕ САМО ПО ВЪЗДУШНО-КАПКОВ ПЪТ, Т.Е. ТРЯБВА ДА ТЕ НАКАШЛЯ ПИЛЕ ИЛИ ДА ГО ЯДЕШ СУРОВО! НЕ МОЖЕТЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕТЕ????
Забележка: Саламът и пастетът не са сурови меса![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Другото нещо, което ми се вижда някак нелогично, е как може в съседните страни вече да има зараза, а при нас още не? В Румъния първи откриха заразени..след около месец се появиха случаи и в Турция. За в Гърция незнам какво е положението, но и нищо чудно и там да има..
Та чудното ми е как още няма в България? Не че го желая..но просто ми се вижда нелогичноТези пилета от Румъния как са стигнали до Турция ? Не може всичките да са минали през морето, или пък да не са кацали изобщо. А и нищо чудно вече да има случаи и в България, обаче наще да си мълчат. Може би така ще е наистина добре
![]()
Точно това щях да напиша !Първоначално написано от Fena
10000% има случаи в БГ,но просто си мълчат !
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
До известна степен е и по-добре да се премълчи малко де.![]()
Абе следете си хигиената и това е...
Ооо,тресе ме бесния страх,не излизам от къщи направо....вие луди ли сте,това са тъпотии
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.