- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ima li vuv foruma varnenci?
Ako ima hora koito sa ot varna da pi6at tuka malko po malko da se upoznaem a puk moje i da se sre6nemq nqkoi den da piem kafe za6to puk ne4akam vi
![]()
О има има..и не 1-2-3Има и хубави Варненки
Няма да е лошо най-после и във Варна да има среща
Аз като идвах лятото Петя каза, че никой друг освен мен не познавала...ахахаха
Ne samo varnenkite sa hubavino i varnencite
.Nie vuv Varna posre6tame horata s otvoreno obiqtiq
![]()
ima imaaa varnenci v toz forum kak da nqma![]()
Horata pravqt gre6ki.Gre6kite pravqt hora.
Глупостта бива два вида-мълчалива и бъбрива!
Emi kato ima za6to ne se obajdat :P
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=24610
Цели 9 човека сме.Преди правехме срещи тука във Варна ама много малко хора се събирахме и то се едни и същи
![]()
Има хора от Варна...и?сега...?
Adi da se suberem vsi4ki ot varna koita sa vuv foruma.Za da moje da se poupoznaem malko pove4e :P
Дали ще можем да се съберем, ако сме сериозни ?
ние сме били много ве...
![]()
Бройте също мен и Х :P
Обаче срещи много трудно се организират...Доколкото помня последната се провали- ако не се лъжа, преди това съм ходила на 3 срещи, на които се събрахме малко хора...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Интересно...аз съм навит...все пак има интересни хора с който си струва да се запознаеш...но пък от друга страна това са напълно непознати хора...ся се чудя ако се отиде на подобно мериприятие как ще е...интересно...скучно?А и дали всички ще могат в 1 ден да са свободни...да се съберем...да се измисли нещо...Първоначално написано от rosskata
Ako se opitame da se suberem vsi4ki ni6to nqma da zagubim nali?![]()
Няма ми...аз казах,че съм ЗА!Сега нека останалите кажат и да видим дали може да се измисли нещо...някой ден...?
Еми кажете ден и час и се разберете дали е удобно. Всеки да каже кога може...ся не е казано че всички че можете да отидете
Еми, колко станахме, 6 ?
Може и да измислим нещо за внапред. Някой Събота, Неделя...
adi be varnenci kude zaspah te![]()
MOJE NO KUDE I KOGA.NQKOQ NEDELQ E PO DOBRE OT KOLKOTO SUBOTA NO DANO DA SE SUBEREM POVE4E HORA OT VARNAПървоначално написано от LunaTriCk
![]()
еми, тази седмица аз специално не мога. То и да можех, няма как да се организираме за 2 дена.За другата, виж ще гледам да не излезе нещо.
dobre :P
съвсем я забравихме тази тема..![]()
да не сте се отказали заради студовете ?
I as sam ot Varna
i neMec` sa6to
И кво стана...![]()