.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Kym mom4eta : koe vi vazbujda i vaob6te haresva pove4e

Hi , naposledak vse po 4esto obsajdam s razni mom4eta vyprosyt koe vi haresva po vreme na seks...ako momi4eto vika , govori masotii,myl4i,prossto pu6ka,gleda vi...vie kajete..
    Ami nie iskAme savet kogato znaem otgovora no ne iskAme toi da e takav i..ne mojem d arazre6im problemite si ako pri razre6avaneto im mislim taka kakto pri sazdavaneto im..nali?

-

Доста неща ми харесват...
    Тука си говорим за вербална комуникация, или като техники, или по принцип Ако е за вербалната комуникация аз определено не харесват говоренето на мръсотийки не ме възбужда просто...обаче ми харесва да се гледаме в очите...контакта според мен е много важен...не физическия, а тоя другия духовния, ако може тъй да се нарече
    Иначе, не обичам да ми вика /освен ако аз не я подлудявам до такава степен, че да го прави/, за мръсотийте вече казахме, не обичам също така и да ми мълчи щото си вкарвам комплекси че не правя нищо, независимо че се познаваме добре и знам че правя
    пъшкането си идва от самосебе си, а за погледите вече казах
    Откъде тръгнах, та докъде стигнах...Въпроса беше какво ви харесва, а аз май изредих какво не ми харесва...няма нищо, позволено е в ранни зори и това да се случва...
    Айде, със здраве
    Why am I fighting to live, if I'm just living to fight
    Why am I trying to see, when there aint nothing in sight
    Why am I trying to give, when no one gives me a try
    Why am I dying to live, if I'm just living to die

:)

Нищо не може да се сравни с това да видиш как жената с която извършваш полов акт да се усмихва от удоволствието което изпитва, да виждаш в погледа и задоволеност и да ти показва,че това което правш я подлудява и невероятно й харесва Лекото повишаване на тембара заедно с удоволствието което се засилва може да възбуди един мъж и да го накара да се наслади на сладкиа глас и уникалното нежно стенене на една жена...
    или поне мен т`ва си ме кефи :P

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Като издава звуци,като се усмихва.Така разбирам,че и доставям удоволствие.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    аами като писка, стене, пъшка и про4ее е по- яко.
    Възбужда ме мисълта 4е комшиите завиждат)

котинцетооо
    Guest
    да ти кажа мила хапи им и им смучи ушенцето ще го подлудиш аз моя направо го побърках супер яко е и на тебе също ма туй напрао пък после хахахаах

котинцетооо
    Guest
    също и да като му издаваш звуци на ушенцето е есествено не да викаш ахахах :P :P

kefi me, kogato momicheto e aktivno ,a ne sedi kato nqkvo durvo.
    naprimer mnogo me kefi kato az sum otgore i tq da si povdiga dupeto...narpavo se poburkvam. Syshto taka me kefi kato tq e otgore da pravi dvijeniq..takiva napred i nazad..ne moga da opisha tochno s dumi.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от NeSTa_86
    kefi me, kogato momicheto e aktivno ,a ne sedi kato nqkvo durvo.
    naprimer mnogo me kefi kato az sum otgore i tq da si povdiga dupeto...narpavo se poburkvam. Syshto taka me kefi kato tq e otgore da pravi dvijeniq..takiva napred i nazad..ne moga da opisha tochno s dumi.
    mi opi6i go sas snimkov material

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си