- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко време можете да издържите без мобилен телефон?
На същото мнениеПървоначално написано от midnight...
![]()
Видя я царят, че се смее,
но сам усмивката изгуби.
Забрави ловните соколи,
дори забрави да воюва.
lOvE iS DEliGhT!
ne mi e ot purva nujdasuvsem spokoino moga da izdurja dulgo bez nego
![]()
Zavisi ....ama v p0ve4et0 slu4ai ne m0ga bez neg0![]()
i az takaПървоначално написано от zElEnA^mAsLiNkA
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Твърде необходим ми е. По цял ден съм напред-назад, често и вечер до късно. В ежедневието си просто не мога без него, тъй като имам доста контакти и няма начин да не уговарям разни неща чрез него - било то просто срещи за кафе или професионални ангажименти. Това е една от неприятните страни на динамичния живот. А и то е смартфон /кажи го многофункционално устройстои далеч не го използвам само за разговори, а намира широка употреба.
Бих го оставил само за почивка в планина/на море..краткотрайна.
Уф...на мен няа кой да ми звъни..няа кой да ми пише...нужен ми е макс 7 дни в годината сигурно...ама го ползвам като часовник а без да знам часа вече не мога
еми може и без него. бил съм без него, значи пак ще мога. като забият поглед у тия жисиеми напраоо сеедно безплатни толумби раздават...
e kak da nqma koi da ti pi6e be :P as ne ti li pi6a ot vreme na vremeПървоначално написано от Jamalska
![]()
![]()
moga i bez gsma mi. prosto sviknah s negu![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
khhhh
emi moga i s nego,moga i bez nego
kato sam postoqnno v kompaniqo6te pove4e 4e ako e tolkva spe6no si ima i uli4ni telefoni
![]()
Е добре де освен теб.хах е то и ти стигаш деПървоначално написано от korn___
ne sum bizness dama nqmam rabota non stop ne mi e nalejashto moga i ebz GSM-a si
daje kato se zamislq.... po dobre ebz nego takmo nqshte nqma vse da mi zvanqt da pitat kade sam koga she se pribera i t.n. i nikoi nqma da znae kade sam kakvo sam s koi sam........qko :P
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
Emi nz ne mi se e nalagalo i dano da ne mi se naloji![]()
Ами аз лично към моя апарат съм много пристрастен. Може да се каже че най-готините ми спомени засега са преживяни с този телефонВинаги е бил до мен
![]()
Даже няколко пъти му е сменян софтуера, доста от частите му също, но не мисля да го сменям. Само ако здаде багажа съвсем..е верно че вече си е на годинки де, ама се държи засега![]()
Така че без телефон по принцип мога да издържам, но без този апарат надали ще мога![]()
Мен ми е нужен само ако се изгубя някъде и ми трябва спешна помощ,иначе съвсем спокойно мога и без него![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
спокойно мога да си живея и без него...ама виж без компютър си е друго нещо...![]()
Май ми е все тая, мога и без телефона си...даже ще ми е по-добре, няма да могат да ме намират хора с които неискам да говоря![]()
![]()
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg