- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- За каква професия мечтаехте като дете?
az iskah da stana voinik xaxaaxa f s1m![]()
sled tva advokat,a sega-farmaceft,ama da vidim do k1de 6te stigna![]()
сериозно ли бе и аз исках да стана като малък,е и още искам ма не вървят нещата на тамПървоначално написано от Josefinne
![]()
![]()
Барета.Незнам от каде ми е влезнало в главата.![]()
kato maluk me4taeh da moga da si izkarvam parite s muzika.i do dnes ne6tata ne sa se promenili.
Iskah m0je bi da pravq ne6t0 svyrzan0 s muzikata ili da bqgam :P Bqgah i se zanimavah s sp0rt i iskustva ama ne6tu ne mi se zanimava s tfa ... 6t0t0 sled 30 nqma hlqqqb :P
Sega iskam da stana ... Abe ne6t0 svyrzan0 s Manegment i Iconomics![]()
Ти ако станеш добра спортистка след 30 години няма да ти се налага да работиш нещо друго, достатъчно пари ще си изкарала![]()
Tone stafa vypr0s sam0 za parii be! Stava vypr0s za pravene na ne6t0Първоначално написано от Fena
![]()
Тогава зависи от спорта ;)
haha kaji mi sp0rt, k0it0 m0je da trenira 1 50 g0di6na babi4ka !? :PПървоначално написано от Fena
Не става въпрос за това (или може би аз не съм те разбрал, което е по-вероятното)
Ако си някоя шампионка по вдигане на шанги, със врат и гръб като гардерод, упражняваща много лесен контрол над мъжа си, след 20-30 години не те виждам![]()
Виж ако си някоя плувкиня, със стойно тяло, и след 15-20 години вече си се отказала от състезанита, картинката си я представям следната: Имаш си къща на брега на морето, заможно семейство(2+ деца), любящ съпруг, и по цял ден се излежаваш на плажа, разхождаш кучето, гледаш дори и Дързост и красота (сигурен съм че дотогава няма да е свършил...oo not yet
). Вечерта в някой луксозен ресторант, защото примерно готвачката ти е болна(не намеквам за мързел от твоя страна, да сготвиш). Не би ли бил това перфектния живот?
![]()
Друг е въпроса че за да достигнеш до такава социална висота се иска първо къртовски труд, и още куп други неща. Истината е че за теб е вече късно да станеш шампионка по плуване. Не се засягай, но 15 години вече е късно да почнеш да тренираш![]()
Абе това с Мениджмънта и Икономиката добре си го решила. Но да знаеш че ще преминеш през доста трудности за да станеш добра в тази област. То между другото навсякаде е така..не можеш да излезе от теб нещо преуспяващо ако се седи по цял ден на пц-то и се ходи по кафета. Не говоря специално за теб. Не те познавам, незнам къде учиш... иначе виждам че имаш добра перспектива, дано да успееш![]()
Аз като малка много исках да стана актриса![]()
Mn sa sega samo 6te izbroq nqkoi ot tqh;veterinar,lekar,kosmonaft,arhelog,policai,pevi ca
доктор: )
2 т. системно
Аз доколкото си спомням много исках да стана зъболекарка!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
стриптийзьорка.
случайно гледах един филм в който
имаше стриптийзьорки и много се
изкефих как така се събличат и не
ги е срам и хората им пъхат пари
в миниатюрните гащички![]()
![]()
![]()
e pojelavam ti da osu6testvi6 tazi si detska me4tadaje 6e ti kaja kvo pravim.vzima6 i HereTodayGoneToHell za kolejka i pravite edno promo video,davate mi go da go vidq i az 6e go zanesa na to4nite hora,koito 6e predlojat rabota
a?
![]()
![]()
ахахахахахх нее![]()
малка съм още за такиа изпълнения.
но ако ми се прииска, ще знам кой да търся![]()
be ti pogovori i s kolejkata tq moje puk da e v nastroenie i da te skloni![]()
миии аз катоо много малка исках да стана вещица...понеже не различавах фея и вещица...след тва грънчарка и след тва космонавтка...но сега ми се ще да стана строителен инженер...ама ше видимие...![]()
Като дете мечтаех да съм художничка, но сега не виждам бъдеще в тази професия и смятам да си остане само хобиИначе съм се насочила към психологията, тъй като също доста ме влече
![]()
Lola Bunny kvo stana pogovori li s momi4eto po oniq vupros![]()