.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109

Град
    Наоколо
    В живота има място и за жената, и за мъжа. Всеки го заема както прецени.
    Още от далечното минало мъжът е вършел тежката работа и я е вършел без женска намеса. В доста далечното минало, даже и при животинския свят, мъжкият индивид е бранил територията, набавял е храна и е водач на стадото. При хората това е било същото. Мъжете са ловували и са носели храната при цялото стадо - не со го изяждали сами. Интересували са се от интереса на всички.
    Ролята на жената, както винаги е за размножаване. Грубо казано, тя е използвана само и единствено за разплод!!! И естесвено за отглеждане на поколението!

{malchoto}f Според теб живота е само на тема храна. Така ли? Я си помисли още колко дейности има на тоя свят, непосилни на жените!!! И не всички момчета и мъже имат достатъчно самочувствие за да направят "първата стъпка". Не говоря за конкретния случай, станал с теб!

AnnG По темата за самотните родители. Не са само майките тези, на които им се налага сами да отглеждат децата си. А това, че майка ти изкарва повече пари от баща ти, не означава че нейната работа задължително трябва да е по-трудоемка. Един конкретен пример: един тв водещ, например Слави Трифонов, неговата заплата колко е? А един прост строител колко взима? Да не би работата на водищия да е по-трудна от тази на строителя? НЕ! А ти как мислиш?

VEELVET , AloneInDaDark Защо човекът, който трябва да диктува правилата е този с парите. Говоря, когато става въпрос за семейство. Защото определено тази тема имате в предвид. Неможе ли парите да бъдат разпределяни поравно- за домакинството и за допълнителни нужди (глезотии) ?
    Какво имате в предвид като казвате независим? Да не би да има човек, който да е независим? Няма такъв. Той ще бъде зависим:
    1) До навършване на пълнолетието си, той има нужда от родител, който да го отгледа и възпита.
    2) При пълнолетие, той ще бъде винаги зависим от
    2.1) Ако работи- от работодателя си. Който ще може да го уволни по всяко време и касичката да опустее. Тогава не трябва ли да се облегнем на доходите на съприга/та си?
    2.2) Ще е зависим от страната, в която живее!

Психиката не разделя половете на силни и слаби! Все едно ръста да го прави! Не е ли глупаво?!?

Мъжът заема по-високи постове, защото така е още от древноста. Жената е ПАЗЕНА за размножаването. А мъжът е управлявал, с малки изключения. Просто е.

Имаше едно мнение, че жените са глупави, защото прекарват "доста" време пред огледалото. А защо го прави? Някое момче сеща ли се? Ими заради нас!!! Ти няма да го харесаш ако то не е поддържано! А мъжете колко време отделят за фитнес? То даже е доста повече от нужното на жените да се нагласят! Но все пак и ние трябва да изглеждаме добре за да им се харесаме, нали!

Тази тема е безкрайна и никога няма да се реши въпроса. Просто защото той няма решение!

Пазете жената. Без нея не можеш. Но и тя без нас.

xax,purvo 4e ima muje koito gotvqt 4udesno i jeni koito ne mogat da go pravqt.Vtoro,4e silata na 4oveka ne se opredelq v tova dali moje6 da si sgotvi6.Treto,4e kakto mujete taka i jenite mogat da vur6at opredeleni ne6ta kakto trqbva,i ne mogat da svur6at drugi,normalno e.Moje i da ima hora koito mogat da pravqt vsi4ko kato horata,no az za takiva ne sum 4uvala,ne sum vijdala,ne znam.I sled tova,jenite praveli purvata kra4ka - emi jenite kato izcqlo gledat da se prevurnat v muje,vuv vsqko edno otno6enie,taka 6te e...kakto kazah v predniq post stremglavo sa se zaleteli ne da se izravnqt ami da zadminavat mujete,puk i tova za kra4kata ne e pokazatel.
    A ti goste,koito si pisal za priqtelite i pro4ie.Az sum jena,durja bezkraino na istinskite si priqteli.Ne vikam i ne hlen4a po celi meseci,naprotiv,tvurde uravnoveseno,to4no i skorostrelno v zavismost ot problema si go re6avam.Za politikata konkretno nqma da govorq,no ako se pointeresuva6 pove4ko ot tazi tema,6te vidi6 4e ot vekove nared,mnogo predi emancipaciqta ima izkliu4itelno mnogo izvestni jeni(po-malko ot mujete,za6toto vuzgledite na horata sa bili drugi).A kolkoto do jivotnite sravnqva6 sebe si s jivotno li?E molq te ne slagai vsi4ki hora pod tozi znamenatel.I tva,4e ti pod pi4 ima6 v predvid to4en 4ovek,a pod pi4ka putka za 4ukane.Az izpolzvaiki PUTIO imam v predvid nqkoi nedopraven hlapak,sus zna4itelen dificit na sivo ve6testvo i inteligentnost,a upotrebqvaiki JENA imam v predvid individ ot jenski pol koito ne stava samo za 4ukane,mi e nejno,krasivo,inteligentno i dostoino su6testvo(za tezi koito kakto kazah v predniq post,piqt,pu6at,psuvat,biqt se daje pove4e ot mujete,ne upotrebqvam tazi duma).

Otvorete i pro4etete Teoriqta na Froid za na4aloto na muja i jenata i temata 6te se prikliu4i

Град
    Наоколо
    Теорията не съм я чел. Но на някои, на които не им харесва тя, ще кажат, че: "Ми Фройд е мъж и е пристрастен." Нека и някоя жена се наеме да напише подобна теория и така ще се видят разликите в мисленето между половете.

все пак една жена не може да стане цар нали ?!
    If idiots could fly, This forum would be an airport!!!

Голям фен
    za6toto taka e prieto...ama sam sigorna 4e ako ti re6ava6e vednaga 6te6e da go promeni6
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

estestveno,4e trqbva da ima razlika v misleneto na polovete,normalno e,psihikata da e razli4na,nenormalno e kogato e ednakva(kakto e sega v dosta slu4ai).No vse pak ne zabravqi,4e Froid e bil dosta inteligenten 4ovek i ne se e pod4inqval na pristrastie,za6toto e muj,tova e nau4en trud i izsledvaiki psihikata i 4teiki dosta,go e napisal,bez zna4enie pola!Taka 4e vsi4ko po taq tema si e napisano mnogo otdavna,prosto trqbva da se pro4ete,nqma da otkriem toplata voda.

Guest

Re: Moderated:Защо е прието,че мъжете са силния пол ?!

Цитирай Първоначално написано от Lara Kroft
    Zasto v Bulgaria e prieto 4e majete sa silnia pol-otkade nakade!I ako edna jena se opitva da ima majko mislene e k-u-r-v-a i parzal.Zatova neka vi popitam-v koi vek jiveem vsastnost i kolko ot vas sa emanzipirani?

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    AMI V BG GOLIAMA 4AST OT MAJETE SA GOLEMI KOMPLEKSI,ZA KOETO SPOMAGA NA4INA NA JIVOT V TAIA STRANA I TOVA E PRI4INATA DA SE OTRI4A VSI4KO INTIM....TA VE4E I AZ NE SAM SIGUREN V KOI TO4NO VEK JIVEEM....SADEIKI DORI PO SAITOVE KATO TOZI,V KOITO AKO PUBLIKUVACH NESTO ISTINSKO MODERATORA GO CENZURIRA ILI ZAKLU4VA PONIAKOGA SI MISLIA DALI VSASTNOST NE SME V 18-19 VEK PO VREME NA VELIKATA INKVIZICIA)))))

Guest
    abe ne draj na tia nesta)))))

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    тя е била доста по- отдавна...

ама сега се опитвам си представя мачока като Торквемада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си