.
Затворена тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Guest

molba kum vsi4ki ot foruma

zdraveite iskam da vi pomolq ako moje da mi kajete na4in za obeskosmqvane nqkva bilka koqto da ne e boleznena

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хаааххаххха още няма такъв филм
    "Целувка за лека нощ"

Супер фен
    О, аре стига глезотии
    Не е болка за умиране и се свиква след време!
    Ако искаш може с депилиращ крем,но това е равносилно на бръсненето!
    Епилатор или кола маска му е майката!
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

ха ха

ау това е наи сме6ното не6то което съм 4увала и как става намазва6 се и те падат стига с тия глезотии бе стига си ревала

Аз се бръсна ама като стане пролетта ще отида на кола маска...умразна ми през ден да се бръсна!
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Мила няма безболезнено обескосмяване. Само сас самобрасначка. Но аз лично не ти я препорачвам, както и депилатоарните кремове от които няма никакав ефект. Най добрите и траини начини за обезкосмяване са колата маска и епилатора. Боли вярно е, но се свиква.

Аз имам епилатор. Преди няколко дни го изпозвах за парви път и болката не е чак толкова голяма колкото сам си мислила. За няколко минутки и кожата претрапва и свиква6.

Успех!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    О, аре стига глезотии
    Не е болка за умиране и се свиква след време!
    Ако искаш може с депилиращ крем,но това е равносилно на бръсненето!
    Епилатор или кола маска му е майката!
    Права е! Сама избираш да се бръснеш и космите да ти станат 10 пъти повече и дебели или да се епилираш и да ти станат по-редки и тънки! Освен това обезкосмяването посредством епилация не се налага да се прави толкова често, колкото това чрез бръснене!

tva verno sa si glezotii...bezboleni na4ini nqma!bilki,kvi sa teq promocii,nqma takiva!awe... momi4e,az si pravq sama kola maska na p****ta,i ne se oplakvam 4e boli...ti bilki diri6
    JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!

Guest
    Ako tolkova ne moje6 da tarpi6,moje da probva6 s lazerna epilaciq.Vqrno,po-skapi4ko e,no pak e traino.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ako tolkova ne moje6 da tarpi6,moje da probva6 s lazerna epilaciq.Vqrno,po-skapi4ko e,no pak e traino.
    ti ako mislish 4e s lazerna epilaciq ne boli,jestoko se lajesh

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от bum`bum`f
    Taka e. S lazerna epilatziq boli strashno mnogo. Tova kato iglichka ti vliza pod kojata do korena i go drapva. Aaaaaa...beshe mnogo gadno.

Цитирай Първоначално написано от ht_7j
    Цитирай Първоначално написано от bum`bum`f
    Taka e. S lazerna epilatziq boli strashno mnogo. Tova kato iglichka ti vliza pod kojata do korena i go drapva. Aaaaaa...beshe mnogo gadno.
    a ti izob6to znaesh li kakvo e lazerna epilaciq?ili barkash s drug vid epilaciq?za6toto pri lazernata epilaciq ni6to ne ti vliza pod kojata!use6ta se parene,ne e tolkova bolezneno no vse pak boli.

гг
    Guest
    ех момичета , благодаря ви !
    Благодаря ви , 4е не сте и на половина толкова претенциозни , колкото ние към вас !
    Благодаря ви за усърдие с което се подържате красиви , а в същото време цените в нас съвсем други качества !
    Обичам ви

aham...

Ufff...mili4kata tq.Vsi4ko se prevazmogva.Kogato se nalaga da se pravqat takiva ne6ta si povtrqi: ,,Trai,babo za HUBOST!,,-povqrvai pomaga.Sa6tnost ima takiva bilki,no mnogo malko hora gi znaqt...6te kaja edna recepta,no ne sam q izprobvala li4no-ako nqkoi se interesyva pove4e moje da otide v knijarnicata i da si kupi edna balgarska kniga(mnogo polezna)kazva se: ,,Narodna medicina-bolesti,simptomi,recepti,, ot: Hristo Mermerski ...v neq nqkakva jena pi6e za okosmqvaneto---otkrila e receptata slu4aino sled kato si e pravila vana s otvara ot polski hvo6t.4-5 kg polski hvo6t se zaliva s 10litra voda i vri dokato vodata ostane napolovina.Precedenata otvara si izsipva i razmesva s vodata vav vanata.Sled 30 min. prestoi vav vanata ystanovila s u4udvane,4e vsi4ki kosmi po tqloto i krakata i sa iz4eznali...Dano vse pak pomogne na nqkoi smel4aga,koito da q opita...i ako moje neka posle mi pi6e kakvo e stanalo.!!!

Голям фен
    Град
    trqvna
    kvo napla6ihte momi4eto.ne se pritesnqvai za 0o4ni parvata sedmica sas samobrasna4ka a sled tova bavno i poleka sas epilator parviq pat edva li 6te ti haresva ama da naistina se svikva

sisonka
    Guest
    ami do kolkoto zn ima6e edno raztenie kazva6e se mai zmiiska otrova ama ne sam mn sigurna za imeto

interesno ime za rastenie kakto i da e po temata:depilirashtite kremove gi otpisvame mirizma nervi i nikakav efekt
    samiobrysna4kata-mnogo kratak efekt,ne e bolezneno ama za nqkoi e reshenie ..mislq 4e samobrysna4kata e podhodqshta za momi4eta koito ne iskat da se obrysvat izcqlo a samo da si napravqt formi4ka
    kola maska i epilatori:ei teq 4udesa trqq gi izprobvam skoro

За билки не съм чувала досега. Депилиращите кремове имат същия ефект като бръсненето и затова ги смятам за безсмислени. Аз предпочитам кола маската, но все пак си е малко болезнено. Ползвам и епилатор понякога.

Guest

Re: aham...

Цитирай Първоначално написано от rangelova
    Ufff...mili4kata tq.Vsi4ko se prevazmogva.Kogato se nalaga da se pravqat takiva ne6ta si povtrqi: ,,Trai,babo za HUBOST!,,-povqrvai pomaga.Sa6tnost ima takiva bilki,no mnogo malko hora gi znaqt...6te kaja edna recepta,no ne sam q izprobvala li4no-ako nqkoi se interesyva pove4e moje da otide v knijarnicata i da si kupi edna balgarska kniga(mnogo polezna)kazva se: ,,Narodna medicina-bolesti,simptomi,recepti,, ot: Hristo Mermerski ...v neq nqkakva jena pi6e za okosmqvaneto---otkrila e receptata slu4aino sled kato si e pravila vana s otvara ot polski hvo6t.4-5 kg polski hvo6t se zaliva s 10litra voda i vri dokato vodata ostane napolovina.Precedenata otvara si izsipva i razmesva s vodata vav vanata.Sled 30 min. prestoi vav vanata ystanovila s u4udvane,4e vsi4ki kosmi po tqloto i krakata i sa iz4eznali...Dano vse pak pomogne na nqkoi smel4aga,koito da q opita...i ako moje neka posle mi pi6e kakvo e stanalo.!!!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от Her Infernal Majesty
    Сама избираш да се бръснеш и космите да ти станат 10 пъти повече и дебели
    Ох,а от тая глупост направо ми е писнало.

По темата:Отиди на козметик-не че няма да боли,но поне няма да ти се налага да го правиш толкова често,колкото в домашна обстановка.

Голям фен
    Град
    Plovdiv
    Темата е ужасно стара
    В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...

Белина (roflll) базикам се бе,са да не се намажеш ;дд .. само депилиращ крем е безполезнено,но доколкото знам е като самобръсначка

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Кирилицата е задължителна !
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си