- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- molba kum vsi4ki ot foruma
zdraveite iskam da vi pomolq ako moje da mi kajete na4in za obeskosmqvane nqkva bilka koqto da ne e boleznena
хаааххаххха още няма такъв филм![]()
"Целувка за лека нощ"
О, аре стига глезотии![]()
Не е болка за умиране и се свиква след време!
Ако искаш може с депилиращ крем,но това е равносилно на бръсненето!
Епилатор или кола маска му е майката!
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
ау това е наи сме6ното не6то което съм 4увалаи как става намазва6 се и те падат
стига с тия глезотии бе
стига си ревала
![]()
Аз се бръсна ама като стане пролетта ще отида на кола маска...умразна ми през ден да се бръсна!
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Мила няма безболезнено обескосмяване. Само сас самобрасначка. Но аз лично не ти я препорачвам, както и депилатоарните кремове от които няма никакав ефект. Най добрите и траини начини за обезкосмяване са колата маска и епилатора. Боли вярно е, но се свиква.
Аз имам епилатор. Преди няколко дни го изпозвах за парви път и болката не е чак толкова голяма колкото сам си мислила. За няколко минутки и кожата претрапва и свиква6.
Успех!!!
Права е! Сама избираш да се бръснеш и космите да ти станат 10 пъти повече и дебели или да се епилираш и да ти станат по-редки и тънки! Освен това обезкосмяването посредством епилация не се налага да се прави толкова често, колкото това чрез бръснене!Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
tva verno sa si glezotii...bezboleni na4ini nqma!bilki,kvi sa teq promocii,nqma takiva!awe... momi4e,az si pravq sama kola maska na p****ta,i ne se oplakvam 4e boli...ti bilki diri6![]()
JiVoTa e eDnA GoLqMa VaRtElEjKa,VnImAvAi Da Ne PaDnEsH nEvOlNo!!!
Ako tolkova ne moje6 da tarpi6,moje da probva6 s lazerna epilaciq.Vqrno,po-skapi4ko e,no pak e traino.
ti ako mislish 4e s lazerna epilaciq ne boli,jestoko se lajeshПървоначално написано от Анонимко
![]()
Taka e. S lazerna epilatziq boli strashno mnogo. Tova kato iglichka ti vliza pod kojata do korena i go drapva. Aaaaaa...beshe mnogo gadno.Първоначално написано от bum`bum`f
a ti izob6to znaesh li kakvo e lazerna epilaciq?ili barkash s drug vid epilaciq?za6toto pri lazernata epilaciq ni6to ne ti vliza pod kojata!use6ta se parene,ne e tolkova bolezneno no vse pak boli.Първоначално написано от ht_7j
ех момичета , благодаря ви !
Благодаря ви , 4е не сте и на половина толкова претенциозни , колкото ние към вас !
Благодаря ви за усърдие с което се подържате красиви , а в същото време цените в нас съвсем други качества !
Обичам ви![]()
Ufff...mili4kata tq.Vsi4ko se prevazmogva.Kogato se nalaga da se pravqat takiva ne6ta si povtrqi: ,,Trai,babo za HUBOST!,,-povqrvai pomaga.Sa6tnost ima takiva bilki,no mnogo malko hora gi znaqt...6te kaja edna recepta,no ne sam q izprobvala li4no-ako nqkoi se interesyva pove4e moje da otide v knijarnicata i da si kupi edna balgarska kniga(mnogo polezna)kazva se: ,,Narodna medicina-bolesti,simptomi,recepti,, ot: Hristo Mermerski ...v neq nqkakva jena pi6e za okosmqvaneto---otkrila e receptata slu4aino sled kato si e pravila vana s otvara ot polski hvo6t.4-5 kg polski hvo6t se zaliva s 10litra voda i vri dokato vodata ostane napolovina.Precedenata otvara si izsipva i razmesva s vodata vav vanata.Sled 30 min. prestoi vav vanata ystanovila s u4udvane,4e vsi4ki kosmi po tqloto i krakata i sa iz4eznali...Dano vse pak pomogne na nqkoi smel4aga,koito da q opita...i ako moje neka posle mi pi6e kakvo e stanalo.!!!
kvo napla6ihte momi4eto.ne se pritesnqvai za 0o4ni parvata sedmica sas samobrasna4ka a sled tova bavno i poleka sas epilator parviq pat edva li 6te ti haresva ama da naistina se svikva![]()
ami do kolkoto zn ima6e edno raztenie kazva6e se mai zmiiska otrova ama ne sam mn sigurna za imeto
interesno ime za rastenie kakto i da e po temata:depilirashtite kremove gi otpisvame mirizma nervi i nikakav efekt![]()
samiobrysna4kata-mnogo kratak efekt,ne e bolezneno ama za nqkoi e reshenie ..mislq 4e samobrysna4kata e podhodqshta za momi4eta koito ne iskat da se obrysvat izcqlo a samo da si napravqt formi4ka![]()
kola maska i epilatori:ei teq 4udesa trqq gi izprobvam skoro![]()
За билки не съм чувала досега. Депилиращите кремове имат същия ефект като бръсненето и затова ги смятам за безсмислени. Аз предпочитам кола маската, но все пак си е малко болезнено. Ползвам и епилатор понякога.
Първоначално написано от rangelova
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ох,а от тая глупост направо ми е писнало.Първоначално написано от Her Infernal Majesty
![]()
![]()
По темата:Отиди на козметик-не че няма да боли,но поне няма да ти се налага да го правиш толкова често,колкото в домашна обстановка.
Темата е ужасно стара
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Белина (roflll) базикам се бе,са да не се намажеш ;дд .. само депилиращ крем е безполезнено,но доколкото знам е като самобръсначка
Кирилицата е задължителна !
Hostis Honori Invidia