.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Голям фен
    Град
    Стара Загора
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Голям фен
    Град
    9-to RPY(raionnoto v lulin)
    abe NEO-GEO kak se kazva6?6toto poznavam 1 deto se pi6e to4no taka kato tebe i ako si ti! si ebati leketo i kato te vida v daskaloto 6e ti razmaja groznata fizionomiq!a p.s. ako iska6 s men 1 sre6ta?ako iska6 1v1 ili koi koito poznava i vikame si4ki!ama da ti kaja 4e jiveq v kvartal lulin i si pravi izvodite
    ebavai,preebavai,naebavai,zaebavai NO zaradi putka,putka ne stavai!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ехххх големия интернет мъж... веднага почва да кани другите на бой...
    тц тц тц...

малко е несериозно да съм големия отворенгяс в нет-а... а на улицата сигурно си някой дето го е страх да се огледа...
    айде като си такъв сваляч, пич, ебач, разбирач, бияч и т.н. какво по цял ден правиш в интернет???
    ей тфа ми е най- чудно...

аз все си мислех, че тези като теб не стоят да се занимават с нас комплексарите, ами чукат някъде или пият кафе по модните заведения и т.н.
    mi ste ti kaja be Otvorko-prosto za razlika ot teb naprimer,rabotia s internet,ne vzemem pari ot mama i tate i tuk se zabavliavam,dokato pravia i drugo-a hora kato tebe vzemat mnogo li4no vsi4ko napisano tuk...kogato oba4e predizvikach niakogo,triabva da si naisno 4e moje da ti otvarne nali....edno vreme hora sa umirali v DUELI zaradi ednata 4est...nesto drugo da pitach..))))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от MAFIOZO
    abe NEO-GEO kak se kazva6?6toto poznavam 1 deto se pi6e to4no taka kato tebe i ako si ti! si ebati leketo i kato te vida v daskaloto 6e ti razmaja groznata fizionomiq!a p.s. ako iska6 s men 1 sre6ta?ako iska6 1v1 ili koi koito poznava i vikame si4ki!ama da ti kaja 4e jiveq v kvartal lulin i si pravi izvodite
    abe muhlio...aman ot OTVORENI TUK..iskach li da ne jiveech ve4e v Lulin

Супер фен

Re: V ZAKLU4ENIE...

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    KVO DA KAJA OSVEN...

OBI4AM TOIA SAIT....to biva biva prostotia....ama tuk 99 prozenta/vse pak imam i priateli v nego/ ako vi barne 4ovek....osven da vi skasa zadnizite ot boi,za drugo iavno ne stavate....no na batko Vi NEO mu e prez onaia rabota...kakto nemzite biha se izrazili/ste go karam na deutsch,stoto tuk iavno vsi4ki ste GOLEMI ANGLI4ANI/..TA....gorkite nemzi biha kazali edinstveno 4e....

WIR MACHEN DEN WEG FREI_)))))))))

aide sas zdrave KOMPLEKSI....

So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Guest

Re: V ZAKLU4ENIE...

Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    KVO DA KAJA OSVEN...

OBI4AM TOIA SAIT....to biva biva prostotia....ama tuk 99 prozenta/vse pak imam i priateli v nego/ ako vi barne 4ovek....osven da vi skasa zadnizite ot boi,za drugo iavno ne stavate....no na batko Vi NEO mu e prez onaia rabota...kakto nemzite biha se izrazili/ste go karam na deutsch,stoto tuk iavno vsi4ki ste GOLEMI ANGLI4ANI/..TA....gorkite nemzi biha kazali edinstveno 4e....

WIR MACHEN DEN WEG FREI_)))))))))

aide sas zdrave KOMPLEKSI....

dammm...imach vpredvid tuk da pichat MEGA FENOVE,A ne MEGA OLIGOFRENKI I OTREPKI

Guest
    Нео, пич, прости за изразеното по-рано от мен неудобрение за темата ! Страшна стана !

Супер фен
    Отрепка или олигофренка-пак хубаво!Поне съм нещо за разлика от теб

Казах ти-кат имаш проблем след малко съм на спортна палата в София,заповядай!
    We still can find a way

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ne se karaite mom4eta

Guest
    виждам, че си с голямо самочувствие, че работиш с интернет
    чакай да ти кажа една изненада и аз представи си работя с компютъра си напоследък...
    и от доста време сам си изкарвам паричките..

а за дуелите и честта едно време...
    хората, които имат чест и достойнство не обиждат момичета така както ти...

може би си чувал един израз: Nobless oblidge!!
    от него произтичат дуелите... и доброто възпитание

таааа да искам да те питам за каква чест ми говориш?? Ти имаш ли чест???
    имаш ли за какво да умреш?
    vsastnost znaech li...ti si edin ot malkoto tuk,koito ne mi e priaten,no moje da gleda nestata REAL!Ta zatova si pravia truda da ti otgovoria otnovo....
    Zna4i-ZA SAMO4UVSTVIETO-da imam go ,no ne se gradi na elementarizma 4e razbotia s Internet,a na mnogo drugi nesta,koito sam sazdaval s godini..imenno zatova me e iad na hora tuk,koito bez da me poznavat si pozvoliavat pove4e otkolkoto e nujno!
    ZA JENITE I OBIDITE-sazdanie kato tova tuk...az ne pri4isliavam kam jenskata 4ast ot Sveta,no v REAL jivota,nikoga ne sam si pozvolil da obidia ili savsem pak dale4no..da udaria momi4e,kakvoto i da mi e govorilo...a slu4ai v koito da otvartich glavata na niakoia dal Gospod..kakto i sam predpolagam dobre znaech....e TOVA E!!!!

A kolkoto do DOBROTO VAZPITANIE-neka ne govorim ONLINE za nego..savsem bezpredmetno e!!!!
    Osven tova sam dale4e ot umirane,no za 4ESTTA si bih napravil vsi4ko....

Guest
    ок съгласен...

Radvam se 4e se razbrahme))))A i poneje vidiah v edna druga tema za FUTBOLA 4e nesto ne te e nakefilo tova ,koeto sam pusnal....Vij sega...az sasto imam mnogo priateli 4orbari,no tova ne mi pre4i da sam sas sinia krav i da se zaiajdam s tiah))))Pone na dumi...

Guest
    Отрепка или олигофренка-пак хубаво!Поне съм нещо за разлика от теб

Казах ти-кат имаш проблем след малко съм на спортна палата в София,заповядай!
    ne ti li kazah ve4e...FUCK OFF...

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Абе, задръстеняк, я си наври глупавите принципи и изчезни! И без тва хората, мислещи се за много важни, са доста, така че няма да е голяма загубата! Лошото е, че ти си и бъзльо. Просто едно момче, което не се чувства добре в REAL (колко си смешен с тоя израз ) кожата си и си мислиш, че си много печен в неREAL пространството ЖАЛЪК СИИИИИИИИИИИИИ

exploited, не го слушай, мазни ти се, защото иска да те прасне... НЕ МУ ВЯРВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен
    ахахххахахахахаххаа
    Мноо си жалък!Нали беше много отворен и предизвикваше Девилчето ,а ?
    We still can find a way

Guest
    Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
    Абе, задръстеняк, я си наври глупавите принципи и изчезни! И без тва хората, мислещи се за много важни, са доста, така че няма да е голяма загубата! Лошото е, че ти си и бъзльо. Просто едно момче, което не се чувства добре в REAL (колко си смешен с тоя израз ) кожата си и си мислиш, че си много печен в неREAL пространството ЖАЛЪК СИИИИИИИИИИИИИ

exploited, не го слушай, мазни ти се, защото иска да те прасне... НЕ МУ ВЯРВАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ
    SKAPA AIDE STIGA VE4E PROSTOTII,4E S TOVA IZKAZVANE DOSTIGNA SAVARCHENSTVOTO!!!!!

Guest
    ахахххахахахахаххаа
    da predizvikvah i....kakvo!!!!

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Loveza NEO, я пробвай да не дишаш една седмица, да видим какво ще стане ?

П.П. Трябва да да си ултра ограничен, за да разделяш потребителите на Мега Фен, Хипер Фен, Супер Фен и т.н. Разликата между един Мега Фен и Новак са просто броя мнения. Няма да станеш по-умен ако си "мега"...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от LunaTriCk
    Loveza NEO, я пробвай да не дишаш една седмица, да видим какво ще стане ?

П.П. Трябва да да си ултра ограничен, за да разделяш потребителите на Мега Фен, Хипер Фен, Супер Фен и т.н. Разликата между един Мега Фен и Новак са просто броя мнения. Няма да станеш по-умен ако си "мега"...

Някои живеят по правилата. Други ги пишат......NALI TAKA BECHE!!!!!

Супер фен
    ахахххахахахахаххаа
    da predizvikvah i....kakvo!!!!

Ти си някъв мноо ....загубен. !
    We still can find a way

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Цитирай Първоначално написано от HereTodayGoneToHell

SKAPA AIDE STIGA VE4E PROSTOTII,4E S TOVA IZKAZVANE DOSTIGNA SAVARCHENSTVOTO!!!!!
    SKAPA Скъпа
    SAVARCHENSTVOTO Съвършенството

А ти с това доказване удари теста за интелигентност на 0

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    ае, ти по рождение ли си тъп или ходеше на уроци ?

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    EEE KAKUV E TOZI KLUB NA MEGA FENOVETE A VIE SE IZPOKARAHTE

А защо не направим просто 1 клуб на феновете?

:P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    EEE KAKUV E TOZI KLUB NA MEGA FENOVETE A VIE SE IZPOKARAHTE

NIAMA MEGA FENOVE.....IMA MEGA KOMPLEKSI....KAKTO I SI MISLEH!!!!!!!

Guest
    Aaaaa такива простотии и аз не мога да измисля ! Нео трябва да вземеш моята работа на "идиот на форума" ахгахгахгхгаха !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си