.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

The Last Warrior
    Guest

Бахти шибано оплетената ситуация, копеле...

Ще карам накратко по-същество. Харесвах едно момиче много време и накрая и предложих, но тя ми отказа (със супер тъпи доводи)и аз продължих да я харесвам като смятах, че с времето или тя ще се промени или аз ще харесам някоя друга. Дотук добре, ама сега тя преди няколко дена идва и ми казва, че една нейна приятелка много ме харесва и демек се опитва да ме сватосва... Приятеликата й е симпатична, ама по-дяволите аз съм лудо влюбен в самата нея. Сега незнам какво да правя. Някакви идеи...?

Супер фен Аватара на rusalkata_
    Град
    някъде до теб...
    това че тя иска да те сватоса с няква нейна приятелка не означава че трябва да си ставаш гадже с нея!!!ми тая като не те харесва-хубаво...ама само не тръгвай със приятелката й само и само тази в която си влюбен да те ревнува...това ще бъде най-глупаво...
    ♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Ако мислиш,че имаш шанс с приятелката,на момичето,което харесваш-пробвай се.
    Въпреки,че си влюбен...опитай се да преодолееш това чувство и да я забравиш..знам,че е СУПЕР ТРУДНО,от опит го казвам , но мисля,че така ще бъде най-добре.Няма нужда само да се измъчваш при мисълта,че не можеш да си с нея.
    Кой знае,може пък между теб и другото момиче да се получи нещо.
    Успех.

Повече от фен
    "искаааш ли да ми станеш гаджееее" мн ясно че ше те отреже

emii...vish sq...otiash pri neq i i kazfash istinata za chustfata ti demek che naistina mnoo q haresfash a ne priqtelkata i...i togaa ako nema reakciq q ostafqsh namira i poiche ne se zanimaash...i si tursish drugo momiche ama da ne e priqtelkata i... i tui ;] END...
    JiVeI Za M1Ga ZaShToTo MoJe Da NqMa SlEdVaSh...

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Цитирай Първоначално написано от rusalkata_
    това че тя иска да те сватоса с няква нейна приятелка не означава че трябва да си ставаш гадже с нея!!!ми тая като не те харесва-хубаво...ама само не тръгвай със приятелката й само и само тази в която си влюбен да те ревнува...това ще бъде най-глупаво...
    Po princip taka se pravi, no tazi praktika naistina e glupava i ne vodi do dobro. Tegli im edna maina na dvete i gi ostavi. Moje i momicheto, koeto haresvash da iska da te probva. Nomera vsqkakvi....Gledai da ne popadash v kapani. Ne znam kakvi sa obstoqtelstvata, no zvuchi dosta detski. Predlojih i, otkaza mi, tq te haresva....
    kakvo stava tuk?
    Ti si nad teq neshta.

Guest
    Звучи детски, защото не обичам да пиша дълги постове и това е най-бързия начин да предам съдържанието... А ако е дълго хората ще ги е гърч да го четат. Иначе не вярвам да е номер... Иначе не вярвам да иска да ме пробва какво ще направя, просто не е такава. Но наистина най-разумно вече ми се струва да говоря с нея... Ясно е че нищо не може да излезе в крайна сметка... Но надеждата най-вероятно ще остане, което е много тъпо, но как да е...

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Звучи детски, защото не обичам да пиша дълги постове и това е най-бързия начин да предам съдържанието... А ако е дълго хората ще ги е гърч да го четат. Иначе не вярвам да е номер... Иначе не вярвам да иска да ме пробва какво ще направя, просто не е такава. Но наистина най-разумно вече ми се струва да говоря с нея... Ясно е че нищо не може да излезе в крайна сметка... Но надеждата най-вероятно ще остане, което е много тъпо, но как да е...

подкрепям те.. говори си пак с момичето и се изяснете дори и да не те харесва, ми се струва че ще те разбере
    пък за тая нейната приятелка...незнам..може да е свястно момиче и да се получи нещо тва ти най-добре можеш да си прецениш...опознай я и ще видиш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Фен
    Град
    Plovidv
    mi pich.. moq suvet e sledniq.zapoznay se s neynata priqtelka i preceni dali mojesh da ispitash chuvstva po-silni ot momicheto deto haresvash. ako ti e suer bezrazslichna taq ftorta prosto si fashtash purvata i i kazvash f ochite che adski mnoo si padash po neq. sq ako reshish kmoe fkarash malko romantika. svete neshto...nsm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си