- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бърз разтеж на косата
Значи, преди малко прочетох във форума на Розали, че за по-бърз разтеж на косата може да се използва рициново или бадемово или масло, или счукан аспирин да се сложи в шампоана...
Много странно ми звучат и двете работи, та искам да ви попитам дали някои е ползвал тези методи и наистина ли има ефект?
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Ползвала съм бадемово масло и съм много доволна, за рициновото не мога да кажа, тъй като не съм го ползвала..
А за аспирина съм чувала, че расте косата, но се появявал пърхот.
Но ти препоръчвам бадемовото масло,наистина помага.![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
А как да го нанасям.. смисъл преди миене, след миене..? Или отделно да прая някви маски.. Я сподели малко опит![]()
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
аз за растеж съм използвала само хининова вода![]()
Преди миене, защото е мазно.Може и с някаква маска, но аз си слагам само от него.
Иначе може да пробваш и Стимулант за коса на Икаров в него има много масла+бадемовото и също расте от него косата
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
и аз съм я ползвала, но много бързо ми се омазняваше косата и за това спрях да ползвам.Първоначално написано от petiam
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
И аз от 1-2 месеца ползвам хининова вода, но не забелязвам никакъв ефект и затова реших да ви попитам![]()
А това бадемово масло от аптеката ли се купува?И колко струва доло-горе..
И някой ако е забелязал с колко см. расте косата от бадемово масло да сподели...![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
И колко време се стои с това масло..?
Аз пък като попитам някой с какво да се мажа за растеж всички ми казват хининова вода.Помагало,всички са доволни.
Ами то хубаво, че има ефект, ама колко време да стоя с това масло![]()
не знам.. но при мен миналото лято хининовата вода имаше зашеметяващ ефект.. за 2 месеца(близо толкова) косата ми порастна с 6 -7 см... не знам как се получи![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
аз го карам на хининова вода ..![]()
за останалите не знам ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз ползвам Хининова вода и наистина съм доволна от неяУсещам разлиакта с нея и без нея.
И аз си бях купила стимуланта на Икаров, но ми се струва прекалено мазен.Имам чувството, че после колкото и пъти даслагам шампоан, косата ми не се измива хубаво и мирише на него(а той не мирише много готино :Д)
Бях пила един месец витамините Геритамин Нео.Те са за коса, кожа и нокти.Не съм сигурна дали имаше и от тях резултат.Моята фризьорка ми каза, че най-ефективни са Мерц.Помагали наистина много на косата -правят я по-здрава и расте по-бързо.Не съм ги пробвала все още![]()
Някой, ако ги е пил, да сподели![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Тривитаминол.
И блясък, и гъстота, и дължина. Много съм доволна аз.
Всеки месец като отида при фризьорката ми и я изумявам за 1 месец колко има да 'поскъсява'.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
^ Как се ползва точно![]()
Не мога да се сетя сега на 100%, защото това последно го правих преди 5 месеца, т.к после забегнах зад граница, амаа си спомням, че си слагах 2 с.л. тривитаминол, 1 с.л. оцет, разбивах едно яйце и мед. После отивам в бяната мажа си ПРЕДИМНО корените, след това се увивам с една найлонова торбичка, за да ми се спари косата, и една кърпа за двойно спарване, чакам 20тина минути и после я измивам. И така 2 пъти в семицата.
И определено имаше ефект, щом и приятелките ми го бяха забелязали и после като им споделих 'тайната' - на овчия принцип всички в Зоо аптеката за тривитаминол. ;Д
А сега даже и баща ми си прави такава маска, защото е решил, че му се оголвало темето и да му станела по-гъста косата. ;Д
Така че... явно има ефект.![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Определено и аз ще го пробвам
Значи го има само в зооаптеките, а не в обикновените, така ли?![]()
А тези "Мерц" от аптеките ли се взимат?Първоначално написано от LovelyGirl
не знам за какви витамини става въпрос, но преди година някъде една приятелка пиеше такива - за коса , нокти и кожа и почна да пълнее от тях.. и ги спря![]()
така че, не ви съветвам да ги пиете
а тая хининова вода как се използва..в корените ли нанасяте или по цялата коса?Преди/след баня?..много ще съм благодарна ако някой ми даде указания![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
след баня (казват ,че може и на суха косата , ама по добре недей) се нанася обилно в корените![]()
Да, защото е лекарство за овце - по-гъсто руно, коне - по-бляскава грива, и т.н., и т.н. На мен ми беше много смешно и непонятно как ще си слагам свински витамини по косата, ама на! ((: Затова е и безвредно. Витамини А, Д, ЕПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена