- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво смятате за посегателствата ?Момче-момиче
Какво смятате за това?Нормално ли е да се удря момиче дори да е предизвикало момчето?Вас удряли ли са ви?И изобщо нападали ли са ви на улицата?
![]()
обосновете се :P
kvo znachi.. trqa da si kompleksar za da udarish mmiche. ima si ligli deto si zaslujavat shamarite po principNe che sum udrql momiche de. Chesno da si priznaq na nova godina iskah da udara ena malka prudla ama ne bqh f sustoqnie da se pomrudna ot divana kamo li sila da zamahna i da odarq neshto ili nqkoy
![]()
Това да си заслужава шамарите и да и ги дадеш са 2 различни неща.Първоначално написано от kanar4o
Ами какво значи.. това, което пиша - момче, показващо надмощието си по този начин си е комплексар.
момче,което само посмее да ми вдигне ръка супер много ми пада в очите....изключително слаба постъпка
Абе до бой не съм стигал... още ! Ще изчакам да стана 40-50 годишен, да са пропия и тогава вече вадя колана ! А ма ха... само с бой се решават нещата !
spored men ne e pravilno da se udrq momi4e no nali se se6ta6 ... za si4ko ima isklu4eniqПървоначално написано от Кисс ми
as li4no ne sum udrql do sega i ne mislq 4e 6te odarq nqkoga momi4e
4ak puk tolkos da me qdosa momi4e ... sumqnavam se po moje da me narani momi4e
![]()
![]()
ina4e na ulicata ne sa me napadali no .... aide neka nqkoi me napadne ... as 6te mu kaja na nego ... 4e ne e ocelil podhodq6tiq 4ovek
![]()
Нищо не се решава с бой. Няма смисъл да биеш момиче, защото тя няма физическа сила, колкото имаш ти. А да биеш някого, който не може да ти отвърне едва ли не, е наистина комплексарско. Ако е тъпа путка и те предизвиква, И кажи колко е глупава и толкова.
да удариш момиче е най-гнусната, най-долната, най-слабата и не знам още каква постъпка...НО... има някой, дето заслужават направо по 3 пъти на ден да ги бият
и въпреки, че съм момиче по никакъв начин не мога да оправдая такива индивиди...
но ей така да удряш някой без причина... я стига
веднъж минавам през площадката на детската градина заедно с внучката на една колежка на майка ми и гледаме, събрали са се 2 момчета и 2 момичета... и момчето казва на момичето, което май му беше и гадже (ако съдя за държанието им преди тфа, дето видях...) да ходи да купува бира, тя казва, че сега не й се ходи, а оня почва да я блъска, да я удря, да й разправя как била овца тъпа...кво е тва държание ебаси, и другото момче нали му каза да спре... то добре, че и така и стана, щото тоя нямаше да престане, а тая некфа си мълчи...
![]()
![]()
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Еми аз не бих ударил момиче. Много пъти ми е кипвало и съм бил на косъм да го направя, но не съм. Ама не веднъж като ми видят реакцията млъкват и се кротват![]()
Имаше едно лафче "Момиче и с цвете не се удря... Само със саксията"
Майтапа настрана- да удряш по принцип, независимо момиче и момче, е простотия...
А да удариш някой по- слаб от теб (в повечето случаи момичетата са по- слаби физически), показва само колко си ограничен и как не можеш да постигнеш нищо без насилие... Как начина да се почувстваш важен е да тъпчеш дръгите- а това е доста елементарен начин на мислене...
Няма проблем който да се разрешава с бой- в това съм 100% убедена...зАТВА ПРИРОДАТА НИ Е ДАЛА мозък и език- да общуваме, да разрешаваме конфликтите си чрез тях...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ne e normalno no men me e udrqlo mom4e i to moi priqtel i posle sujalqva6e 4e me e udrqlo
Посягали са ми...момче по-голямо от мен с две години![]()
А колко хиляди пъти са ме гонили и съм бягала не е истина![]()
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Еми аз кво да кажа по темата...Тва е най-долното нещо, което едно МОМЧЕ може да направи, като изключим тва да си го завре в някоя, и след тва да се похвали на приятелите си!Виждам един тука направил категория за БГ жените, и в отговор ше му кажа, че АЗ имам само една категория за момчеБОКЛУК!
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Или по-скоро гаден страхливец. Ако видя някой да удря момиче, ще се сбия много лошо с него. Това си е жалък "подвиг". Да биеш някой по-слаб от тебе... голяма гъзария, няма що!Първоначално написано от machoka
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Tova da udarish momiche e tochno izbivane na kompleksi i e izkluchitelno smeshna postapka... Men me udrqlo momche ,a opravdanieto mu beshe che taka iskalo da go namrazq ,da spra da go obicham zashototo i dvamata mn sme stradali bla bla bla....
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Въпросният субект е бил "леко" малоумен.Първоначално написано от He3HauKa
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
udrql sum momi4e vednuj prez jivota si oba4e ku4kata si go zaslujava6e da ne govorim 4e 100% teje6e pove4e ot men a i be6e v masovo mele...
Не броя хилядите пъти на тренировка все пак съм кикбоксиорка. Извън залата са ме удряли на два пъти с юмрук, даже ми разкървави носа единия, ама тогава наистина си го заслужавах напълно и затова прецених и си замълчах, но някой ако има смелостта да ме удари или ще го пребия (както пребих един в Трафик ама той само се ръгаше, ебати срама изживя това момче
) или ако е прекалено силен ще трябва да се крие имайи предвид кой е баща ми.
Глейте ся кво,требе има равенство между мъже и жени.Аз лично не виждам къде е проблема ако кучката ми посегне,аз да я удрям по местата,които иначе бих целувал.
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
imenno onaq za koqto govorq be6e ebasi JUVOTNUTU a i po-dobre da sum "ebasi tupoto dolno kopele" i da i smaja li4iceto otkolkoto tq i priqtel4etata `i da me zakolqt![]()
А жените не са предразположени към натрупване на мускули, а даже са предразположени към натрупване на мазнини, който предпазват половите им органи. Някои мъже имат мускули без да тренират нищо, а една жена само с тренировки не може да натрупа маса...