- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да отслабна с 10кг. за 1 месец и половина?
Я по подробно ако може?едни нови десертчета на Милки Уей май бяха, които са ниско-калорични, а наистина са много вкусни
А тва милки уей съм го яла..едното е червено(с ягода) а другото е синьо(не знам с кво беше..)Аз съм пробвала тва с ягодите..ама не ми хареса особеноНа мен като ми се прияде нещо сладко си хапвам обикновени бисквитки ,пълнозърнести или захаринки май бяха..зависи кво има вкъщи
![]()
Za tazi dieta 6te ti trqbva mnogo volqSamo plodove i zelen4yci
Zabravq6 za vsi4ko drygo i bez "kra6kane",t.e. 2 dena plodove i zelen4yci i aide ve4erta samo malka hapka ne6to drygo,tova zna4i krai na dietata
Trqbva postoqnstvo
![]()
10000000000000000x za savetite ama mn
izkl da hodq pri emilova
1 vo 6tot tam odqt 100 kg jeni az prpsto sum 55 i jelaq da stane are pone 50 160 sum visoka ne6to dieta tva iskah vi de ma pratihte vse pak sun na 13 godini![]()
![]()
Fitnes, fitnes i samo fitnes!!!Ne previ6avai pove4e ot 400 kalorii na den.Ne prekalqvai s hranata!!!Ne qj meso s hlqb zaedno.Vuob6te ne qj hlqb.Bez purjeno.Nikouv 6okolad i gazirani napitki!E s tva ako ne otslabne6..............!
))
ti dobre li si? 400 kalorii sa edno paket4e soleti! to momi4eto na vtoriq den 6te po4ne da pripada!Първоначално написано от kami_345
a po temata, i az t1i kato tebe gore-dolu tolkova trqbva da svalq, ama pusta i volq, vse q nqma...
1 den izd1rjam i ve4erta se nat1pkvam...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
da naistina tq 6te se katalqsa nqkudeПървоначално написано от х
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Абе приеми го..за един месец няма ЕФИКАСЕН и ТРАЕН начин,чрез който да свалиш 10кг.Аз говотих с един фр и той ми каза,че ше ми трябва поне месец и нещо,за да сваля 2-3 кг....тоест дай си малко повечко време![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
MiI azz...proah da sedq bezz hlqb i sladko i purjeno...samo na plodove,zelen4uci...riba..moje i qica ....supi takiva po-zdrvoslovni hrani vsu6tnost be6e malko trudno no naistina se slabeiA i est sport.....abe sporta i glada sa mu maikata ..uspehh
![]()
Учени са доказали, че малоумните четат този текст с ръка на мишката...Късно е вече...Не си махай ръката...
90 дневнакъсмет
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
бягане,скачане на въже
яж повече плодове и пий много вода![]()
За к'во вдигате теми от преди 3-4 години?![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
в заглавието е написано МЕСЕЦ и половина .. ама няма кой да четеПървоначално написано от kanar4o
![]()
Отдавна й е изтекла давността на тази тема, не е лошо и дата да поглеждатеПървоначално написано от sunshine955
![]()
даПървоначално написано от Sissy90
погледнах дата видях че е от 19 януари но не видях годината
![]()
![]()
![]()