.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    DonPerinion
    Guest

Moderated:Когато го правя с презерватив къде трябва да свърш

poneje sam v na4alna stepen bih iskal da znam kogato go prava s prezarvativ dali trqbva vutre v nego da svyrsha ili predi sexa da sam popital momi4eto s koeto sam kade iska da i svursha

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

DonPerione
    Guest
    shte pomognete li seriozno e pusnata temata ! pls

свършваш с него в нея има и други варианти, но мисля да се въздрържа от споменаването им
    Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
    Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html

Guest
    И аз питам удачен ли е варианта да питаш момичето?
    На корема и?
    на странично място?
    По-нахаканите предпочитат в устата

Guest
    ми..удачен е варианта да
    я питаш, да.мен лично са ме питали
    дали да свършват вътре или не...
    щото има момичета, които даже с
    презерватив ги е страх

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    презервативите са измислени за да се свършва в тях,е и заради болистите де ама тфа друга тема
    но ти си питай мацката
    "Целувка за лека нощ"

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от midnight...
    презервативите са измислени за да се свършва в тях,е и заради болистите де ама тфа друга тема
    но ти си питай мацката

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    какви хора има просто...

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точки 10 и 11 от правилника!
    Благодаря!
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

abe zavisi - da ti kaja - po princip si misleh 4e e po bezopasno ako svyr6a izvyn momi4eto , amam kato go vadi6 ( osobeno rqzko) i prezervativa se izhluzva i ne e dobre taka 4e mai po dobre vytre da ti se skyza prezrvativ e po trudno otkolkoto da se izhluzi

Тъпо е според мен да питаш момичето. Ако не е някоя девствена едва ли ще има нещо против да свършиш, където и да е (където ти искаш).
    Така че...сършвай, където искаш! В презерватива в нея, в/у коремчето и, в устата...
    gboy, ами като го вадиш ще захванеш презерватива в края с едната ръка, то е близко до ума.

ami ne sum sugl s ^npocTo^a3^f^ za tva 4e ako ne e devstvena 6te ti pozvoli da svur6i6 navsqkude,imam prietqlki koito si vodqt polov jivot no ne pravqt taka

Az sy6to mislq 4e prezervativite sa napraveni sa da se svyr6va v tqx, a ne samo da predpazvat ot bolesti! Ako ne bqxa napraveni za svyr6vane otgore nqma6e da ima ostaveno takova mqsto za spermata a 6tete da e gladak i da obviva dobre cqlata glavi4ka...Nali zatova i se obqsnqva kak posle se zavyrzvali dobre i ala bala... :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си