- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- za 10 butilki vodka...
Маратон на водката в Русия - победителят почина, 5-ма в реанимация
Съдът в югозападния руски град Волгодонск реши да повдигне обвинение за непредумишлено убийство срещу организаторите на "Маратон на водката", победителят в който почина, а 5 негови конкуренти са приети в реанимация. Участниците в състезанието Vodka Open, което бе организирано в местна питиепродавница, бяха поканени да се надпиват с половин-литрови бутилки от националната руска напитка. Също в духа на руската традиция, те получиха и мезе - колбас, черен хляб и горчица. Победителят обаче почина преди да успее да получи наградата си от 10 бутилки![]()
престаам си тоя колко е изпил маина .. баси да умре6 от алкохол ...тва е брутално маина ..и за кжо за 10 бутилки водка .. самняям се 4е като е седнал на тоя стол и след тва е станал ..баси бруталното ..![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Кофти за човека.![]()
Иначе егати доброто...надпиване с водка! Нямам думи.. кой знае какъв купон е било.
![]()
КОЛКО ВОДКА СТЕ ИЗПИВАЛИ НАЙ-МНОГО?
az 400 grama, no za cqla ve4er na drugiq den mi be6e malko zleПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
az sy6to izpih 400 no za 15-20 min...i posle 4 4asa bezsyznanie...edvam di6ah...KUPON!!!
A na sledva6tiq den bqh po-bodra ot vsqkoga-nito mahmurluk,nito ni6to![]()
dam dosta koftiПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Не пия водка и други спиртни напитки. \/
e to vse taq dali e 6tql da umre togava ili malko po kusno ot uvrejdane na 4erniq drob ...
1 литър и 200 мл. ми е рекорда ....ма тва за 6-7 часа някаде ..... Даже не се напих както треа![]()
![]()
qkooo!
az vodkite nqmam navika da si gi broq, ama po polovin lit1r vsqka ve4er lqtoto, s red bull
rekorda mi v alkohola e lit1r uiski s red bull...d1lgo kolabirah![]()
a za 4oveka...dano otide v raq... =D>
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
az taka i ne razbrah kolko e izpil 4oveka ta e umrql?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
УЖАС! Да умреш за 10 ботилки водка...Тея руснаци са побъркани ве!
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.