Отговор в тема
 Отговор в тема

Пиете ли кафе? Кефи ли ви? Колко пиете?
Дава ли ви пауър?

mhm vsqka sutrin .. inche mi pada kravnoto i pripadam ..

Средно по едно на ден

az ne piq nz 6to no mi stava adski zle
piq kakao ili kapu4ino

пия кафе сутрин или когато уча вечер и ми се спи
определено ми дава енергия!
"Целувка за лека нощ"
Пия по 1-2 на ден.Да ми дава енергия е силно казано,ама като прекаля ме хваща параноята

Не пблизвам кафе, тва е най голямата гадост и е вредно освен това. Но пък всеки ден ходя на кафе.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
мразя кафе
супер гаден вкус има
как може да пиете такава гадост
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Ами само кафе съм пила два-три пъти. Иначе си пия капучино, кафе с мляко и какао, виенско и т.н. Понякога определено ме събужда,ама е имало и случай пия две-три кафета посред деня,прибирам се и заспивам
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.
Уфффф....не бях пила около 3 години така стабилно...попринцип съм яко привърженичка на чайовете...ама тва учене ми разказа играта на съня...и са пропих покрай изпити и глупости...ма тва ще ми е само тая седмица
Кафекафекафекафекафесмета накафезахаркафекафекафе..
тва най-разпространения и най-безвредния стимулант на света..
където съм аз, там е и то!!!
върви си 4удесно със всякакви други наркотици, освен с гадните, евтино, легално и достъпно,
в големи коли4ества и в комбинация с хубава трева успешно замества липсата на бонбон4е.

Ами аз пия като ставам много рано сутрин и не съм на няква тренировка или нещо такова
Ей са като станем първа смяна,долу от машината,всяка сутрин по едно двойно
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
Може би глупав въпрос, но кафето има ли калории...смисъл ако го пиеш чисто,без захар, мляко и т.н.?

Piivam si kafence.A s cigarka kak varvi. Po edno, dve, stigala sam i do 6.Dali me obodrqva?Ne bix kazala.Pak mi se spi, samo deto ne moga da zaspq.
Не ми харесва кафето вместо да ми се дига адреналина от него ми се приспива ... а и е гадно на вкус.
Ободрява ме чак след 3тото и ми става яко.Ама по принцип сутрин 1 кафе с цигарка,на обяд 1 кафе с цигарка,и следобед едно кафе с цигарка и всичко е 6
.....Живота е хубав,стига да си достатъчно извратен,за да му се насладиш....

не,не пия.Как всъщност я пиете тази тадост
11 tochka deaktiven profil.

Дамм, естествено че пия кафе... Много си ме кефи, стига кафето да е качествено, не някви буклуци като елите или нова бразилия. Горе долу пия по 3 кафета на ден, гледам да не надвишавам тази бройка. Перфектно си ми действа, супер тонизиращо особено рано сутрин и доста добре ми се отразява на ниското кръвно

dam piq kafe ama ne redovno :P e seki 4etvurtak i petuk piq na po4ti avatnta v daskaloto 4e si imame 10 kafe ma6ini i si pravime na koqto si haresame :PПървоначално написано от p4elata_brumze
emi ne e lo6o kafeto kat vkusina4e piq ne pove4e ot 2 kafeta na den i to tva e mnogo redko ... kat hodih na rabota taka pieh po 2 kafeta na den

ina4e po skoro ne mi dava energiq po skoro me prispiva ...
za energiq .... WISKI

Az obi4am da pia kafe, no poneje sutrin niamam mn vreme, pia kum 11, 12 4asa, i ako u4a do kusno si pravia i ve4er. Nai-obi4am da e s mnogo mliako, togava izpivam 2,3 cha6i
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
propih kafe kogato zapo4nah da se gotvq za izpiti predi 1 1/2 godina. ottogava ne moga da se spra i ako ne izpiq pone 1 4a6a na den mi e krivo. ako obiknovenno si pravq vku6ti, kato slagam po 3 lajici neskafe, koeto dokolkoto znam se ravnqva na 3 4a6i.
dali me kefi... mi kato izpiq edno mi stava harno. ama ne moga bez nego, ako nqma kafe, to piq energiini napitki kato EnergyX i PitBull. v na4aloto me obodrqva6e no sega sam priviknal i daje mi se prispiva.
Абсолютно зависима съм от кафето, както физически така и психически. Ако не изпия сутринта едно нескафе, направо после целият ми ден е крив, ниско ми е кръвното и имам главоболие.И едно кафе ми стига, но без него е ад!

да пия кафе за да може да се сабудя по рано ....особено като сам парва смяна ... блаа
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....