- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Da imash mom4e nai-dobur priqtel....
аз си мисля ,че може и да има! и да зависи от хората.
на мен лично ниокога не ми се е случвало за съжаление..![]()
и 2те момчета ,на които адски мн държа ,АДСКИ АДСКИ МНОГО!! и за които мислех че и те изпитват само приятелски чувства,се оказа скоро че 1 ме харесва от 2 години а др ме е преди време..може би се дължи на това че влагам прекалено мн чувства дори в приятелството ?!![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
pyrvo,slyn4ice,ima6 mn sladyk avatarПървоначално написано от HaLf-ALiVe`f
mmm sega po temata-ami spored men sy6to e mn qko da si ima6 za nai-dobyr priqtel mom4e.jalko,4e pri men ne se polu4ava.predi si imah 1 takyv,oba4e toi vze ,4e se vliubi v men i ne6tata stanaha slojni..pyk si e mn qko da si ima6 nqkoi stra6no blizak ot drugiq pol,poneje 6te vijda ne6tata ot dosta po-razli4na gledna to4ka iiiii abe mn e zabavno
![]()
oba4e ne zabravqi,4e ne moje i bez priqtelki-momi4eta.kolkoto i dobre da si prekarva6 s mom4e,to ne moje da zameni 100% jenskoto priqtelstvo (hm..dali ima naistina takova?!)..abe 4atka6 za kakvo ti govorq-hodene po magazini,obsyjdane na razni 'jenski' problemi..
![]()
get off.
ми аз с мойто най-добро приятелче за толкова много времe май не сме усетили нещо между нас, но винаги има изключения от правилотопоне е хубаво да си имаш момченце приятел защото я няма женската злоба, надпреварата и такивата му разновидности
"Целувка за лека нощ"
тая реклама рлззззПървоначално написано от Kypa©
![]()
но все пак има случаи,в които не е невъзомжно
напр. имам мн добър приятел от 1 година и понеже нали там някво като се видим и мн си се радваме и ходим прегурнати и някви такива и хората си мислят че ходим. получава се много тъпоп като секи срщтнат те пита "абе вие с геша ходите ли?"
до сега всичко сме си казвали и не е имало никакви чуваства м/у нас,освен приятелски
надявам се да остане така
Според мен може да има приятелство м/у момиче и момче
аз си имам такЪв приятел и е мн готино![]()
![]()
А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}
moooojeeee mn qsno...i ne e zaduljitelno se ediniq da e vluben v drugiq..az imam nai-dobur priqtel momche i toi mi e kato brat az sum izrastnala s nego...ot kakto sum se rodila go poznavam..a imam i dr priqtel momche koito ne e vluben v mene sum 100% sigurna shtot hoda s edin ot nai dobrite mu pr i toi vinagi ni pomaga kogato se skarame...
A i + tva priqtelstvoto s momche e mn po-istinsko otkolkoto mejdu momiche:momiche,zashtoto momichetata sme mnogo po-zlobni ot momchetata i vinagi dori pri nai iskrenoto priqtelstvo sushtestvuva pone malko zloba,licemerie i zavist..za sujalenie![]()
Според мен може,щото аз имам такъв и няма нищо повече от приятелство!Първоначално написано от SickBoy
Ейй...разбира се че може да има приятелство м/у момче и момиче.Въпреки че и аз заставам зад мнението,че понякога всичко се распада...заради коварното влюбване или нещо от този род.Това се преодолява с помоща на така наречения добър приятел-ако наистина едно момче и едно момиче са добри приятели и даржат мн мн един на друг ще преодолеят всичко това заедно.Това е моето мнение![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Първоначално написано от SickBoy
ako ediniq e vluben v drugiq a drugiq ne, to toq/taq deto ne e vluben/a iska da sa samo priqteli, to za6to da ne moje i dvamata da iskat da sa samo priqteli.. prosta logika
I am in your fridge stealing your foodz!!
Понякога момчетата са по-добри приятели от момичетата![]()
и според мен-момичетата/или поне повечето,не се обиждайте/ са лицемерни,долни гадни клюкарки/Първоначално написано от Просто Гост
/
за разлика от нас/да гърлс/, момчетата/пак по-голямата част/ са много по-откровени
Незнам .. да си призная аз имам двама много добри приятели...едното е момиче,другото е момче!И ако ме питате на кой имам по голямо доверие!Това е на момчето..(неискам да споменавам имена)!Незнам..дори защо му имам толкова много доверие!Но знам че на него мога да кажа абсолютно всичко..и незнам момчетата разсъждават по различен начин.. и е много забавно и от полза да чуеш съвети и от двата пола!Но защо точно имам на него по голямо доверие?Мога да дам пример...бях си харесала едно момче.. и казах на моята бивша най-добра приятелка и тя взе да му се натиска.. и такива работи макар той да харесваше мен!Не ми беше за момчето...защото момчете...хейй колко много ги има!А заради приятелството.. не го очаквах!И незнам.. неискам това отново да се повтори!
[color=
Аз имам момче най-добър приятел, с което се познаваме от 14 години.До сега не съм имала друго отношение към него освен приятелско и не съм забелязала и по-различно отношение от негово страна.Яко е да имаш такъв приятел,защото му споделяш неща,които не си споделял на друг и си сигурен,че няма да те предаде... Обаче много рядко може да се срещне такова приятелство-в повечето случаи единия се влюбва в другия...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Именно точно това щях да пиша!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от SickBoy
ami ideqta e dobra...oba4e nqkoi hora zapo4vat da si mislqt ne6to (ne me razbiraite pogre6no-az imam mn dobra priqtelka) no mi ne e gaje !
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Амии вярно е че в много от случайте единия е влюбен...но има и изключения.