.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    аз си мисля ,че може и да има! и да зависи от хората.
    на мен лично ниокога не ми се е случвало за съжаление..
    и 2те момчета ,на които адски мн държа ,АДСКИ АДСКИ МНОГО!! и за които мислех че и те изпитват само приятелски чувства,се оказа скоро че 1 ме харесва от 2 години а др ме е преди време..може би се дължи на това че влагам прекалено мн чувства дори в приятелството ?!
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy

Re: Da imash mom4e nai-dobur priqtel....

Цитирай Първоначално написано от HaLf-ALiVe`f
    kakfo spored vas e da ima6 nai dobur priqtyel mom4e (za momi4etata ) a da ima6 nai dobur pr momi4e (za mom4etata)?
    Spored men e mn qko 6toto vinagi 6te te podkrepi..nikoga nqma da govori lo6i ne6ta zad gurba ti kakto go pravqt pove4eto momi4eta...a oba4e gadnoto e 4e horata po4vat da si mislqt 4e ste gadjeta ...
    pyrvo,slyn4ice,ima6 mn sladyk avatar mmm sega po temata-ami spored men sy6to e mn qko da si ima6 za nai-dobyr priqtel mom4e.jalko,4e pri men ne se polu4ava.predi si imah 1 takyv,oba4e toi vze ,4e se vliubi v men i ne6tata stanaha slojni..pyk si e mn qko da si ima6 nqkoi stra6no blizak ot drugiq pol,poneje 6te vijda ne6tata ot dosta po-razli4na gledna to4ka iiiii abe mn e zabavno oba4e ne zabravqi,4e ne moje i bez priqtelki-momi4eta.kolkoto i dobre da si prekarva6 s mom4e,to ne moje da zameni 100% jenskoto priqtelstvo (hm..dali ima naistina takova?!)..abe 4atka6 za kakvo ti govorq-hodene po magazini,obsyjdane na razni 'jenski' problemi..
    get off.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    ми аз с мойто най-добро приятелче за толкова много времe май не сме усетили нещо между нас, но винаги има изключения от правилото поне е хубаво да си имаш момченце приятел защото я няма женската злоба, надпреварата и такивата му разновидности
    "Целувка за лека нощ"

Цитирай Първоначално написано от Kypa©
    Цитирай Първоначално написано от SickBoy
    не може да има приятелство между момче и момиче,винаги единия ще е влюбен в другия
    :P
    Определено заставам зад това мнение!!! Ако сте гледали рекламата на спраит... :P
    тая реклама рлзззз
    но все пак има случаи,в които не е невъзомжно
    напр. имам мн добър приятел от 1 година и понеже нали там някво като се видим и мн си се радваме и ходим прегурнати и някви такива и хората си мислят че ходим. получава се много тъпоп като секи срщтнат те пита "абе вие с геша ходите ли?"
    до сега всичко сме си казвали и не е имало никакви чуваства м/у нас,освен приятелски
    надявам се да остане така

Фен
    Град
    BuRgaSsSs
    Според мен може да има приятелство м/у момиче и момче
    аз си имам такЪв приятел и е мн готино

А кОгаТо се сТраХуваш,че щЕ ме ЗагУбиш
    иЛи вЯрАтя ти В мен На крЪстОпъТ стои
    знай,че сЪн е и щЕ се сЪбуДиш
    и пАк Ще зНаеШ,че в моЯ свЯт си сАмО ти...{{P}}

Guest
    moooojeeee mn qsno...i ne e zaduljitelno se ediniq da e vluben v drugiq..az imam nai-dobur priqtel momche i toi mi e kato brat az sum izrastnala s nego...ot kakto sum se rodila go poznavam..a imam i dr priqtel momche koito ne e vluben v mene sum 100% sigurna shtot hoda s edin ot nai dobrite mu pr i toi vinagi ni pomaga kogato se skarame...
    A i + tva priqtelstvoto s momche e mn po-istinsko otkolkoto mejdu momiche:momiche,zashtoto momichetata sme mnogo po-zlobni ot momchetata i vinagi dori pri nai iskrenoto priqtelstvo sushtestvuva pone malko zloba,licemerie i zavist..za sujalenie

не може да има приятелство между момче и момиче,винаги единия ще е влюбен в другия
    Според мен може,щото аз имам такъв и няма нищо повече от приятелство!

...

Ейй...разбира се че може да има приятелство м/у момче и момиче.Въпреки че и аз заставам зад мнението,че понякога всичко се распада...заради коварното влюбване или нещо от този род.Това се преодолява с помоща на така наречения добър приятел-ако наистина едно момче и едно момиче са добри приятели и даржат мн мн един на друг ще преодолеят всичко това заедно.Това е моето мнение
    ...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...

ako ediniq e vluben v drugiq a drugiq ne, to toq/taq deto ne e vluben/a iska da sa samo priqteli, to za6to da ne moje i dvamata da iskat da sa samo priqteli.. prosta logika
    I am in your fridge stealing your foodz!!

Фен
    Град
    Пловдив
    Понякога момчетата са по-добри приятели от момичетата

Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Понякога момчетата са по-добри приятели от момичетата
    и според мен-момичетата/или поне повечето,не се обиждайте/ са лицемерни,долни гадни клюкарки/ /
    за разлика от нас/да гърлс/, момчетата/пак по-голямата част/ са много по-откровени

Незнам .. да си призная аз имам двама много добри приятели...едното е момиче,другото е момче!И ако ме питате на кой имам по голямо доверие!Това е на момчето..(неискам да споменавам имена)!Незнам..дори защо му имам толкова много доверие!Но знам че на него мога да кажа абсолютно всичко..и незнам момчетата разсъждават по различен начин.. и е много забавно и от полза да чуеш съвети и от двата пола!Но защо точно имам на него по голямо доверие?Мога да дам пример...бях си харесала едно момче.. и казах на моята бивша най-добра приятелка и тя взе да му се натиска.. и такива работи макар той да харесваше мен!Не ми беше за момчето...защото момчете...хейй колко много ги има!А заради приятелството.. не го очаквах!И незнам.. неискам това отново да се повтори!
    [color=

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз имам момче най-добър приятел, с което се познаваме от 14 години.До сега не съм имала друго отношение към него освен приятелско и не съм забелязала и по-различно отношение от негово страна.Яко е да имаш такъв приятел,защото му споделяш неща,които не си споделял на друг и си сигурен,че няма да те предаде... Обаче много рядко може да се срещне такова приятелство-в повечето случаи единия се влюбва в другия...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен
    Именно точно това щях да пиша!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    ami ideqta e dobra...oba4e nqkoi hora zapo4vat da si mislqt ne6to (ne me razbiraite pogre6no-az imam mn dobra priqtelka) no mi ne e gaje !

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Амии вярно е че в много от случайте единия е влюбен...но има и изключения.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си