- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път - как да действам
molq vi be hora ne sam sigoren dali da deistvam si4ko nau4ih ot tuk no ako ne mi stigne razmera na penisa da q otvorq 6te se izloja ako ne mi pogonete
Ако малко слушате родителите си по отношение на секс, ще си спестите много проблеми, повярвайте. И се научете да се учите от по-опитните и преживелите, а не да се държите враждебно с тях.Първоначално написано от kotence17
e dobre se pak nqkoi 6te mi kajeli prosto kolko sm ti trqbvat da otvorish momiche i dali e vazmojno da q otvorq s prasti pak posle da si deistvam s penis
"Отваряне" е първия полов акт на момичето, следователно ако няма пенис, не е отваряне. Толкова ли ви интересува една ципа? Дори да я поразкъсаш малко с пръсти, пак няма да си свършил всичко. Да не говорим, че после ако тя не прави секс няколко седмици, пак ще я боли немалко. Гледайте момичето да го боли възможно най-малко и да изпита удоволствие поне посредством език или едно пръстче вътре, ципата я оставете на мира.
Moje li da si tolkova neinformiran bre ?
Uspeh s detenceto vse pak de![]()
tova go razbrah no vaprosa mi e dali moga nejno da q otvorq s prasti predi tova da q predraspoloja nali i 4ak sled kato sam skasal cipata s prasti da deistvam s penis
Всъщност е по-добре да го направиш. Обаче най-много 2, че може да писне.
emi blagodarq ti mnogo
zna4i taka 6te napravq
ei mnogo e svesten toq sait
a za foruma da ne govorim
teenproblem/forum is the best
Първоначално написано от Sky^RiveR
![]()
![]()
opredeleno ne e gotova na 13 god...po dobre nedei
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Аз пък не мисля че не е готова!Хораа той я обича,тя го обича...и двамата са готови за това...тогава защо не,КАКВО ИМ ПРЕЧИ!И е много глупаво според мен да кажете-лелеее тя е на 13 тя не знае какво е да обича и тем подобни....тя си знае най-добре...дали е готова или не....и никой не може да й кажее...леле ти си малка и не си готова...и какво аз също спах с приятеля си когато бях на 13 години(той беше на 18 и на него му беше за първи път...странно съвпадение нали) и нитО съм станала някаква курва нито нищо(още сме заедно ако става на въпрос) а го обичам и при това адски много и тогава го обичах-НЕЗАВИСИМО ОТ ТОВА ЧЕ БЯХ НА 13!Просто много хора трябва да разберат че възрастта не е определяща...когато има ЛЮБОВ...всичко става....Прочетох всички постове.....и бях много разочарована от някои...защото много от вас се нахвърлиха върху момчето...ТЕ СА РЕШИЛИ,А ЗАЩО НЯКОЙ ОТ ВАС ТРЯБВА ДА ГИ РАЗКОЛЕБАВА....КАЖЕТЕ МИ ЗАЩО?Всеки си прави сефтето когато му дойде времето...и това време не се определя от годините....те са нещото което в случая е най незначително...просто аз не мисля че 13-годишно момиче е малко...то се чувства ГОТОВО и не за да се изфука(а никога не съм се фукала....абсолютно никой от приятелите ми не знаеше...)...просто нямам какво повече да кажа...сега много от вас ще се нахвърлят върху мен...ше кажат че съм тъпа...луда и разни подобни...но....все пак всеки си има право на мнение и останалите трябва да зачитат чуждото мнение....е това мисля аз по въпроса! \Първоначално написано от favor_91
/ \
/ \
/
аз имам един въпрос:
Задължително ли е първо да я отворя с пръсти ? Каква е разликата ако направо и го вкарам ?Има ли голямо значение ? Някак си ми е неловко да почна да си бутам пръстите ...
ем ще ти квичи като прасе, което го колят
6tom se podgotvq6 tolkova mn zna4 iska6 da q zadovoli6 napulno i da nezburka6 spored men nqma da ima6 problemiuspeh
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
НЯМА ЭНАЧЕНИЕ РАЭЛИКАТА ВЪВ ВЪЭРАСТТА КОГАТО ДВАМА ДУШИ ИСТИНСКИ СЕ ОБИЧАТ И СА РАШИЛИ ДА НАПРАВЯТ ПОСЛЕДНАТА ВАЖНА КРАЧКА ВЪВ ВРЪЭКАТА СИ.![]()
![]()
няма любов
Последната важна стъпка? Сексът е първата важна стъпка.
Ох,четох тука сума ти време мнения по темата-от къде се почна,до къде се стигна.Ще кажа само 2 неща-13 е твърде крехка възраст,за да изпитваш любов и нужда от секс.Може някой да ти харесва на 13,но това не е любов,а просто увлечение,объркани чувства и трепет от това,че някой те е харесал.И си готова да му дадеш всичко,само за неговото внимание.
И към `Death`Whore`-сексът не е първата сериозна крачка в 1 връзка.Освен,ако тя не е чисто сексуална.Сексът е етап от връзката-нито начало,нито край просто 1 повратна точка в отношенията между двама души!
Зависи от възрастта и възпитанието. Казвам, че е първата сериозна крачка, защото зрелите хора не е нужно да чакат години, за да правят секс. Харесват се, заедно са и е нормално. Със секса чувствата се задълбочават, ставате адски близки, защото, най-малко сте виждали телата си без дрехи.
И всъщност каква е една връзка в началото? Целувки, привличане...на втората среща с мъжа ми не спряхме да се целуваме 3 или 4 часа. В началото на връзката има желание за общуване и физическо привличане, това е.
Е явно всяка връзка е различна,защото пък моята започно постепенно-2 месеца мимоленти целувки и държене за ръка-дори гаджето ми не смееше да ме докосне.После нещата се задълбочиха постепенно и доста след това дойде и сексът. Значи по твоите думи и аз и той не сме зрели,защото чакахме година и половина преди да правим секс?За мен това не е критерия за зрялост на 1 човек,защото обикновено точно малките и неузрелите мислят,че след две седмици ходене трябва да си легнете,защото той ще ме остави или ще си намери друга.За мен по-зряло е да познаваш добре човекът,да му имаш пълно доверие,да знаеш реакцията му във всяка ситуация(все пак може якой фал да стане в секса и да не се питаш-ще ме намрази ли за това) и чак тогава да си легнеш с него!
da q vazbudi6 oranolno e absoliutno zadaljitelno pri parviq pat e vazmojno da izte4e do polovin litar krav,i da predizvika seriozna kravozaguba za momi4eto a za teb psihi4eska travma!i ako q boli mnogo 6te stane razdraznitelna i 6ta zapo4ne da te udrq po vreme na akta i da te skube. Tezi simptomi moje da ti zaprili4at na sado-mazo, no ne se barkai! i nikoga ne iskai ot momi4eto da ti pravi oralna lubov nasila za6toto pak stavat razdraznutelni i hapqt.
ами казах си,нека и аз ад помогна.Аз лично не одобрявам възрастта ви,ама вие си решавате...
http://www.bliasak.bg/?cid=16&story=390
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
остави се на течението, т.е не следвай план (какво си чел, какво си чул... тотално ще сбъркаш)
просто се наслади на мига, тя ще ти подскаже какво и е приятно с езика на тялото, абе просто се кефи (първия път не се забравя) айде успех
ахахахахахахахахах браво пич точно така е.... мн зле тя е на 13 е човек ти си на 18.... аз в момента съм на 15,5, сестра ми е на 13 почти 14 и я мисля за абсолютна пикла пък ти кат си на 18 нз въобще как я понасяш таз. освен тва не само че това е педофилия ами и доколкото знам всякакви интимни физически допири на човек под 14 години се наказват със затвор да не говорим че и разликата ви е 5 години... изчакай я да стане поне на 15...поне или си хвани някоя друга...Първоначално написано от Tarluk
Възрастовата ви разлика не е чак толкова голяма, но като се има в предвид, че момичето е едва на 13год. , не смятам че е много добра идея на тази възраст да се започва сексуален живот, та дори и по любов! Всъщност дълбоко се съмнявам, че твоята приятелка е убедена какво точно чувства и иска, на такава ранна възраст нещата стоят по особен начин! А ако наистина се обичате едва ли ще бъде проблем да изчакате 2; 3 години, да се опознаете още по-добре един друг и да бъдете сигурни какво искате и очаквате! Не правете нещо за което после може да съжалявате,в любовта и интимните отношения нещата не бива да стават на сила! Когато и двамата сте готови ще го разберете и тогава едва ли ще имаш нужда от съвет, нещата просто си идват от само себе си, НО когато му дойде времето!!!
Така, че на въпроса- "Как да действам?" бих ти отговорила- По-добре изобщо не деЙствай!![]()