- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ващe знаят ли, че водите полов живот?
Да,знаят.
Майка ми знае още от следващия ден ,защото аз сама й казах...А тати....Не знам... Може би предполага...Все пак ходихме с гаджето ми 7 месеца... Радвам се,че казах на мама...Прие го леко зле в началото ама после всичко беше ок...Дори сега нея я е срам повече от мен , когато заговорим на тая тема...Кво да я правя стеснителна е жената
![]()
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
M da .. vednaj daje maika mi se probva da 4ete lekciq na priqtelq mi![]()
Нямам намерение да им казвам ама майка ми и баща ми ме подозират и мислят, че вече не съм девствена, но аз все отричам.Баба ми и тя мъничко подозира, но май все още се надява да съм девствена ама аз вече ходя с приятеля ми 1 година и половина и по цял ден сме заедно, така че просто е невъзможно да не сме правили секс![]()
Xax az ko da kaja , kato ba6ta I napravo si mi 4ete lekciq na men , za tezi rabotiПървоначално написано от Atika
Be6e mi mnogo zabavno, NO i stra6no pritestneno, 6toto trqq6e s nego na syvsem druga tema da govorim, kakto i da e...
Na moite ne sym im kazval, no bi trqbvalo da se dose6tat, vse pak i az sym hodil s momi4eta,po 1-2 godini...
Znaqt mnogo qsno! Abe vie koito se pritesnqvate da kajete na roditelite si,4e vodite polov jivot nared li ste? kak moje da se nadqvate 4e te sami 6te se setqt prosto ei taka? typo e..i osven tva ako se slu4i ne6to lo6o,da re4em 4e vyznikne nqkakyv problem vsledstvie na sex,nqma li da im kajete? nqma li da se obyrnete 1-vo kym tqh? napravo ne znam kvo mi stava kato pro4eta ne6to ot roda na "ami ne sym im kazala o6te,no te mai sa se setili i sami"![]()
![]()
dali 6te iskate sled vreme i va6ite deca da ne vi spodelqt po sy6tiq na4in?
![]()
Ако бъде погледната със страстно око, действителността може да бъде приказна...
да бе, невъзможно еПървоначално написано от kurabiika
я си кажи, правили ли сте го ?
До авторката и някои други :
Вашите - съкратено "Ваш'те" - изпуска се "и"-то, а "ваще" е егати простащината...
da,znaqt.Na 18 godini sum i imam postoqnen partnior,nqma kak da ne znaqt,da ne govorim,4e ako stane ne6to kofti,purviq 4ovek pri kogoto 6te otida za suvet kakuvto i da e ili za pomo6t e maika mi,i opredeleno sum na mnenie,4e takiva ne6ta ne trqbva da se kriqt ot roditelite.
И аз смятам така да направя когато започна да водя полов живот.Първоначално написано от 12345
![]()
Мама знае, все пак аз не веднъж съм споменвала че тя ми е по-скоро прителка от колкото майка... и добре че знае, защото имаше такива моменти, в които ако тя не ми беше помагала нензма какво щях да правя... А баща ми, съмнявам се че е паднал от Марс, 100% подозира... ама то с бащите говори ли се на тази тема...![]()
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Еми не знам дали знаят или не...ама едва ли падат от небето![]()
Да знаят....
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
brat mi znae 4e pravq sfirki,6toto 1 pyt gi hvanah s negoviq priqtel v staqta mu i toi mi pokaza kak stava i mi kaza 4e taka 6e si namerq mn gadjeta.6toto predi nikoi ne mi obry6ta6e vnimanie,a sega ima 2 ma. ediniq iska da pravim s**,ma az mu davam samp ozad 6toto ako razberat na6te,6e ni ubiqt i dvamata s brat mi.zabraih toi i s momi4eta go pravi.
Първоначално написано от gupi14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дано да се базикаш!!! Аз ако имах такъв брат не бих го погледнала!!! Или си много глупаво малко дете или наистина се заблуждаваш, че когато имаш много гаджета, които искат само да те чукат "отзад", ще си истински щастлива... Осъзнай се, докато не е станало късно!!!
I dvamata mi roditeli znaqt mnogo dobre,pyrvo razbra maika mi 6toto bqh pratila sms na gajeto mi 4e sym zela prezervativi i tq go vidqla i ...taka razbra ne mi se e karala ni6to samo kaza da vnimavam.Ba6ta mi i toi znae 6oto ne qde domatite s kolcite se pak hodq s 24 godi6en batkoA pyk i na6te sa dosta golemi izrodi daje se bazikat s mene na taq tema ...tate kato me podhvane dali 6e stava dqdo
haaha abe mislq 4e roditelite trqbva da gi znaqt tiq ne6ta 6oto vinagi 6te pomognat
![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
хех майка знае,но тъй като татко си идва много рядко,няма как да подхвана въпросната тема,в смисъл не го чуствам толкова близък![]()
vinagi spazvai pravilata na 5te "p":
perfektnata podgotovka predotvratqva provala na predstavlenieto
ахьахьах.. ми значи след първия ми път първата ми работа беше да се пофаля на баща ми.. после на майка ми и чек тогаз на аверите![]()
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Че то бабите ми знаят...![]()