- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как предлагане на гаджето си секс?
Я кажете сега момичета,как предлагате на гаджето си ласки?А вие момчета какво мислите?![]()
Еми...има си начини.![]()
![]()
Понякога става ей така от самосебе си.![]()
"Мило, хайде да правим секс!" например...
Каня я а да ми дойде на гости, или съответно аз на нея. Ние си се разбираме с една дума![]()
2т. забрана за ползване на профил
Никак. Става спонтанно.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
съгласна!
2 т. от правилника. Бан на профил
mi neznam moje bi ot samo sebe si i taka ot celuvkite se stiga i do po zadulbo4eni ne6ta a we demek spontanno![]()
![]()
![]()
абе хора,тези неща не стават с думи..
смисъл такъв не може да кажеш на гаджето си "абеее аре да правим секс днеска!" или нещо от този сорт..лично на мен ми звучи адски тъпо такова![]()
всичко става .. спонтанно![]()
то си личи,ако и двамата имате мерак за секс![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Казвам и "Искаш ли да те шибам до припадак из у-заде" и тя като ми каже "Става" значе иска, като каже "НЕ" значе не иска...толкова е просто
![]()
Отивам и на гости и ако сме в хола и казвам "искаш ли да си лягаме" а ако сме в спалнята направо почвам да я погалвам и целувкам нежно по вратенцето и тя си знае от там нататък
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
при нас просто си идва
Липсваш ми толкова много!
Ми при предишните ми(многобройни,длъжен съм да отбележа) нещата ставаха ей така,просто се целуваме,аз съвсем "случайно си пъхам ръчичката под блузката й и готово.Е,ся,вярно,че повечето бяха курволяци,ама айде...
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.