- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко си сложихте сутиен???
хахахаха тука се изкарахте..установих едно : Всички надарени момичета влизат в този форум , но за да подкрепят 'леките' според мен думи , да слагат пикове!
na 15
Ми аз сложих сутиен януари месец тая година.Незнам точно гръдната ми обиколка.Иначе сутиените са много удобни.
Дох...ми то и аз така.Ся съм след около година си пак влизам в първия ми сутиен.В интерес на истината аз нося 70 или 75 Б и гърдите ми не са пораснали кой знае колко.Само че, на мен ми е през шапката.Не ми пука ^^Първоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
на 12-13... не помня... бях 6ти клас.. а обиколката ми 86сега е с цели 11,4 см повече
![]()
добре де, това горе бях азПървоначално написано от Анонимко
На 12,но не помня колко ми е била гръдната
обиколка
http://mysecondhome.forumup.com/
tell me who do you think you see
your standing in your corner
looking out, on me
you think im so predictable...
Първоначално написано от Анонимко
На 12-13!
Тогава нз колко ми беше гръдната ама някъде 70 и нещо!
на 11-12нз за гръдна обиколка
Life Sux BuT jUSt kEeP SMiLiNg!
на 13![]()
mesec predi 7-mi klas
I'm reckless and I'm feelin no pain...
16Kакво да се прави ..
![]()
Just a Kid
На 12 бях.
m/u 10 - 11 god. si slojih sutien no kakava mi be6e obikolkata nz to i sega nz kolko mi ema e baq :
![]()
mmm az slojih sutien na 13 mislq 4e e normalno aaa i btw spoko be hora tova 4e nqkoi e slojil na 10 ne zna4i 4e sega sa mu mnoo golemi.imam priqtelki koito sa slojili 2 god predi men a sega moite sa po golemi ot na nqkoq ot tqh taka 4e tova 4e nqkoi si e slojil na 10 ne zna4i 4e na 15 6te e dvoinik na preslava.puk i sam 4uvala 4e ako po4nat da ti rastat po rano,malko po kasno e vazmojno da se smalqt (koeto mnogo ne go vqrvam ama taka sam 4uvala)
На 13. А обиколката не я знам колко е била не съм я мерила![]()
11 или 12 нямам си и на представа колко е била, имам представа само в момента колко е![]()
Е на мен ми е около 105 ама не нося сутиен ц-ц-ц...
Pyrvona4alno ne noseh sytieni a tip bodita!I moje bi bqh na 13 kogato slojih za pryv pyt sutien!Ne mi be6e mnogo goliama grydnata obikolka,oba4e re6ih 4e i az trqbva da nosq sutien i postepenno sviknah s nego!![]()
5 ili 6 klas be6e nepomnq to4no
Az sum na 13 v momenta i si slojih sutien minaloto lqto,za6toto v u4ili6te postoqnno me buzikaha i mi vikaha"6te go razkop4aqqqqqq", a az nqmah sutien.Sega grudnata mi obikolka e 80 i imam 4uvstvoto 4e ne mi rastat ot sutiena.Tova vuzmojno li e????