- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко си сложихте сутиен???
Зависи. Може да е 85, може и 90 да е.
Na 12 ...ama togava koi e mislel da si meri grydnata obikolka..az sega ne q znam kolko e![]()
лятната ваканция на седми клас.
ai si slojih dutine kogato bqh na 11, a obikolkata mi be6e...... ne omnq![]()
на 12
На 13,не помна колко ми е била гръдната обиколка.
Началото на 5ти клас..![]()
Защо не съм в твоите прегръдки?Защо не милваш моите коси? На друга днес даряваш тези тръпки, при друга си, но си в моите мечти!!!
на 12,гръдната ми обиколка е 98 см и се наложи от малка да нсоя сутиен,искам по-малки гърди,не ги харесвам така
emi na 12 godini no imah po golqma grudna obikolka ot kolkoto e normalno za tezi godini![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
Na 12 no ne sum si merila grudnata obikolka
По статистика девет от всеки десет мъже предпочита жени с големи гърди, а десетият предпочита останалите девет мъже.
kato gledam mai pove4eto ne sa imali kakvo da slagat vutre samo za gazariqta . Ne moga da razbera za6to vsi4ki si mislqt, 4e kato nqma6 gurdi e mnogo golqm problem . Na 15 sum i grudnata mi e 80 , no vse o6te ne sum slojila sutien .
na 12
na4i podgrudna5ta ti e 75 a 4a6kata e B to mn hora ve4e go pisaha tva i povtarqha i obqsnqvaha 4e cifrata e podgrudnata a bukvata e goleminata na 4a6kata!!Първоначално написано от Анонимко
13 в седми клас
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
На 13.Гръданата ми обиколка 80
На 13,а гръдната ми обиколка беше 83см. ако не се лъжа
mi ot minalata godina (6-ti klas) i sega mi se iska da ne nosq ama.... me e sram da izlqza bez![]()
na 13![]()
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.
ami az slojih sutien na 13 godini..ne 4 eimah ne6to de ama vseki nose6e i t1ka....a sega sam na 17 i pak nqm mn ama kolkoto tolko.![]()
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Na 15...Daje mai na 16...![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
На 13 ама незнам колко е била гръдната ми обиколка
Darja da poqsnq gradnata obikolka nqma ni6to ob6to s cicite!!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Ами аз сложих сутен.....в 6 клас май незнам колко ми е била обиколката,но имах какво да сложа в него...