.
Отговор в тема
Страница 4 от 16 ПървиПърви 1234567814 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 380
    Фен
    Град
    Belene
    Na 11 godini bqh
    A za grudnata obikolka ne znam

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Na 14,nqmam predstava kolko e bila grudnata mi obikolka,ne sum q merila.
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Еми сложих го почти на 14. Кво да се прави, бях адски плоска (аз и сега съм си, де). Еми... Да съм била 78 някъде. Знам че разликата ми беше някъде 8-9 сантиметра, а то на 13 се слага А размер. Аз обаче нали съм си магаре Не че сега съм цицеста, но едно 14-15 сантиметра разлика имам между гръдната и подгръдната. Иначе, аз винаги съм си била слаба и висока и предполагам затва стъм толкова плоска

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    mi na 12 godini

Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...

pileto_f
    Guest
    na 11 s 90 g obikolka

Повече от фен
    Град
    sofia
    на 13,ооо спомням си в 5-ти клас имаше един клас .всички наричаха момичетата от там фуклите.много ме дразнеха,плоски като дъски носеха сутиени и си говереха че гърдите им са доста големи за възраста им.

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na 10!
    наистина

Guest
    mi na 13 lqtoto... m/y 6ti i 7mi klas i az nqmah ama ko da se prai gazariq :}}}}hxahaaa

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    Цитирай Първоначално написано от terry
    mi na 12 godini

и Аз

Голям фен Аватара на tainstvenata
    4-ti za 5-ti klas mai xaxa :P
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

az bqh po4ti na 14 i si go pulneh,6toto be6e maluk
    ama sega sum po napred s materiala))

На 14.
    Обиколката ми е била 95-100.

Guest
    na 11-12 slojih ne pomnq kolko mi beshe obikolkata.. samo znam che sega e 100

Повече от фен
    7 клас-бях на 13

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Голям фен
    Град
    nepostoqnno:)
    Ми на 12 бях,ама имах какво да сложа де а колко ми е била гръдната обиколка не помня

Голям фен
    Град
    :)
    6 клас бях, ми...на 13. Мисля че е нормално. Иначе ако има на какво- трябва да се сложи.

Guest
    xixix to dori e sme6no na 9 godini ama ne pomnq kolko mi be6e obikolkata

Повече от фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    xixix to dori e sme6no na 9 godini ama ne pomnq kolko mi be6e obikolkata
    sme6no si e

shasha
    Guest

;(

awe hora,az veche sam na 15,a ne nosq sutien vse oshte normlano li e? nekvo mi e mnoogo gadno,shtoto vsi4kite mi fr i t.n. nosqt,a pak az.. ne... kak moga da si uvelicha malko gardite? molqqqq pls pomognete

Повече от фен
    AZ mai bqh na 12-13 i mi be6e kum 79-80santimetra.Nqma lo6o "shasha"az samo 4akam da stane po toplo za da se izmukna ot nego nqma lesen na4in za ogolemqvane na gurite,ina4e vsik4i 6tqhme da go pravim 6tom iska6-kupi si i go nosi \/

Мега фен

Re: ;(

Цитирай Първоначално написано от shasha
    awe hora,az veche sam na 15,a ne nosq sutien vse oshte normlano li e? nekvo mi e mnoogo gadno,shtoto vsi4kite mi fr i t.n. nosqt,a pak az.. ne... kak moga da si uvelicha malko gardite? molqqqq pls pomognete
    Не можеш!

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс

Re: ;(

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Цитирай Първоначално написано от shasha
    Не можеш!
    ...и все пак трябваше ли да си толкова директна?!?! Ебаси нетактичността....

За shasha : споко мацка,не се притеснявай,рано или късно ще ти пораснат!И какво като не носиш сутиен,нима това да те прави по-непривлекателна?! Аз ако знаеш калко познати имам на 14-15 години,дето имат супер малки гърдички (не че моите са големи де) обаче са супер яки мацки забиват много батковци и хич не им пука :P

ПП аз малко се отклоних от темата и все пак сутиен започнах да нося някъде 6 клас-демек на 12,13 съм била Обаче аз бях доста развита за годините си,първият ми сутиен ми ставаше още в 5клас,обаче тъпите ми съученички ми завиждаха непрекъснато ме бъзикаха,та затова не го носех... ...ха ха лапешки истории,пък и сега вече не ръстат....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

shasha
    Guest
    e da de..men mi ne puka mnogo,ama de da znam kato gledam vsi4ki tuk pishat 4e na po 12-13 sa pochnali da nosat sutien i t.n.
    pa za mom4etata az si imam gadje ,ve4e edna godina hodim s nego ..i mi ne puka mn..ama vse pak ..

Голям фен
    Град
    дианабад
    За първи път сутиен- 6 клас , обиколката ми не е била много- както и сега!
    И след като преди няколко месеца прочетох една страшно убедителна статия, че сутиените "докарвали" рак на гърдата и вече си слагам много рядко - така де, аз преди ги носех едва ли не от гъзария (ах, как я мразя тази думичка) и да ми изглеждат по-големи гърдите! Сега само когато плътността на блузата задължава....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си