- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко си сложихте сутиен???
Na 11 godini bqh
A za grudnata obikolka ne znam
Na 14,nqmam predstava kolko e bila grudnata mi obikolka,ne sum q merila.![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Еми сложих го почти на 14. Кво да се прави, бях адски плоска (аз и сега съм си, де). Еми... Да съм била 78 някъде. Знам че разликата ми беше някъде 8-9 сантиметра, а то на 13 се слага А размер. Аз обаче нали съм си магареНе че сега съм цицеста, но едно 14-15 сантиметра разлика имам между гръдната и подгръдната. Иначе, аз винаги съм си била слаба и висока и предполагам затва стъм толкова плоска
![]()
mi na 12 godini![]()
![]()
![]()
Дали ще имаш още съвест да кажеш не когато трябва,да видиш света си променен преди да се превърнеш във изкуствен елемент?...
na 11 s 90 g obikolka![]()
mi na 13 lqtoto... m/y 6ti i 7mi klas i az nqmah ama ko da se prai gazariq :}}}}hxahaaa
4-ti za 5-ti klas mai xaxa :P
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
az bqh po4ti na 14 i si go pulneh,6toto be6e maluk
ama sega sum po napred s materiala))
На 14.
Обиколката ми е била 95-100.
na 11-12 slojih ne pomnq kolko mi beshe obikolkata.. samo znam che sega e 100
7 клас-бях на 13![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Ми на 12 бях,ама имах какво да сложа деа колко ми е била гръдната обиколка не помня
![]()
6 клас бях, ми...на 13. Мисля че е нормално. Иначе ако има на какво- трябва да се сложи.
xixixto dori e sme6no na 9 godini ama ne pomnq kolko mi be6e obikolkata
bqh na 12
awe hora,az veche sam na 15,a ne nosq sutien vse oshtenormlano li e?
nekvo mi e mnoogo gadno,shtoto vsi4kite mi fr i t.n. nosqt,a pak az.. ne...
kak moga da si uvelicha malko gardite? molqqqq pls pomognete
![]()
Не можеш!Първоначално написано от shasha
...и все пак трябваше ли да си толкова директна?!?!Първоначално написано от `Death`Whore`
Ебаси нетактичността....
За shasha : споко мацка,не се притеснявай,рано или късно ще ти пораснат!И какво като не носиш сутиен,нима това да те прави по-непривлекателна?!Аз ако знаеш калко познати имам на 14-15 години,дето имат супер малки гърдички (не че моите са големи де) обаче са супер яки мацки забиват много батковци и хич не им пука :P
ПП аз малко се отклоних от темата и все пак сутиен започнах да нося някъде 6 клас-демек на 12,13 съм билаОбаче аз бях доста развита за годините си,първият ми сутиен ми ставаше още в 5клас,обаче тъпите ми съученички ми завиждаха непрекъснато ме бъзикаха,та затова не го носех...
...ха ха лапешки истории,пък и сега вече не ръстат....
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
e da de..men mi ne puka mnogo,ama de da znam kato gledam vsi4ki tuk pishat 4e na po 12-13 sa pochnali da nosat sutien i t.n.
pa za mom4etata az si imam gadje ,ve4e edna godina hodim s nego ..i mi ne puka mn..ama vse pak ..![]()
За първи път сутиен- 6 клас , обиколката ми не е била много- както и сега!
И след като преди няколко месеца прочетох една страшно убедителна статия, че сутиените "докарвали" рак на гърдата и вече си слагам много рядко - така де, аз преди ги носех едва ли не от гъзария (ах, как я мразя тази думичка) и да ми изглеждат по-големи гърдите! Сега само когато плътността на блузата задължава....