- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На колко си сложихте сутиен???
Голяма работаПървоначално написано от teenage_drama_queen
![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Az puk bqh na 13 i pomnq 4e povodut da si kupq sutien beshe 4e brat mi beshe hodil v varna i mi beshe kupil edna mn gotina bluzka koqto beshe bqla s polo i pi6e6e Dolche & Gabana mn se kefeh predi na tazi marka i sq se kefq i tui de imah nqkvi napupnali cici xixi i nablijavashe RD-to mi a az iskah da sum s neq na Rd oba4e imashe problem zurnata mi proziraha i stur4aha i kazah nqma da q nosq tazi bluza i maika mi sled okolo 2 3 dena se pribra edna vecher vikana me i mi beshe kupila sutien nai malkiq nomer ii go probvah i mi stana daje oshte si go nosa ama malko trudno se zakop4avam otzad s nego shtoto stana maluk ve4e L:PPPPPP![]()
![]()
![]()
No matter where you go, there they are...
na 13 ako se ne l1ja, no taka i ne mi porasnaha cici...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
12![]()
На 10 вече носех,но само понякога,не ми беше удобен.На 12 започнах редовно да нося.
На 13-14 бях и ми беше много кофти да свикна с него, много ме дразнеше,тогава колко ми е била гръдната обиколка незнам.Сега е 90см
Досега си нося все бюстиета. Супер са ми удобни, но баща ми ходи по чужбина в командировка и ми купи от там една страхотна блузка, обаче проблема е че бая прозира дори и с бюстие. Та въпросът ми е какъв трябва да е размеерът на сутиена - гръдната ми обиколка е 80, а подръдната ми 70? Интересува ме какъв трябва да е размерът на чашката.
Btw, на 13 и половина съм.
Ако гръдната е 800... мммм... чашка Z би трябвало да е...Първоначално написано от sladi4koto{P}
![]()
Опс, объркала съм се. 80 е.![]()
на 12 не че имаше ко да сложа ама...![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
аз пък не помня на колко... само знам, че беше 75В... даже и в това не съм сигурна![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
На 11 ,почти на 12.Ама аз си Имах кво да сложа.![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
12-13 г (не си спомням мн добре)-нз колко е била гр.ми обиколка
Mi na 13 bqh,obikolkata ne pomnq,no sutiena be6e malyk
sega mi e kym 87-88
ми...на 12 ма не помня колко ми е била обиколката
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
14 сигурно е било.Ама не съм много надарена и тогава нямах много нужда май![]()
На 11 с гръдна обиколка 88
Ми в шести клас,но не си спомням обиколката.![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
на 13
razmerat ti e 70 B za6toto i az sam takaПървоначално написано от I_love_dead_people
![]()
13 \/ да не съм я мерила бЪ
\
/ а бе хора
аз нищо неразбирам от сутиенища как мое знаете коя 4аша е
, коя мерка оо нз ХЬАХЬахХь
СмеХ
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
миналата година, т.е. на 13
На 12 точно когато ги навърших![]()