.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO

Moderated:Кръв при анален секс?Възможно ли е ?

ZDRASTI NA VSI4KI!
    problema mi e sledniq znae4i edna priqtelka mi kaza 4e kato e pravila amnalen sex s gadjeto si e teklo mnogo kruv iska da popitam tova vuzmojno li e normalni li e i dali na nqkoi mu se e slu4valo takova ne6to sorry ako temata se povatrq

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Град
    Pazardjik
    mi spored men ne e normalno na men pyrviq pyt kato go napravih otzad ne mi te4e i na mn drygi hora s koito sam govorila ne im se e sly4valo.qvno tq e po 4ystvitelna ili nz ama nesam 4yvala ot zad i kryv!
    Lubovta e 4uvstvoto koeto 4uvstva6 kogato si po4uvstval 4e 4uvstva6 4uvstvoto koeto nikoga dosega ne si 4uvstval..

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    възмоно си е,ако ануса е по-малък и рязко го разшириш(НЕ Е ОТ ЛИЧЕН ОПИТ ТОВА)
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Guest
    4uval sam podobni ne6ta no...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4uval sam podobni ne6ta no...
    Bez komentar molia!!!

Повече от фен
    Град
    Варна
    Да възможно е, донякъде е нормално, всмисъл все пак дупчицата е малка и когато влезе пениса при някои момичета се получават ранички и тече малко кръв и ги боли... абе кофти работа.

ima nqkolko varianta-ediniq e naistina da i e mn tqsna dupkata,moje oba4e kolkoto i mse6no da zvu4i da e imala hemoroidi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си