- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Момичета,кой оргазъм ви кефи повече?!
Първоначално написано от California
Множествен
еми нямам идея как се нарича и за това попитах...просто двете усещания се сливат..не мога да го обясня...не знам дали е възможно технически или не но аз си знам какво се усеща, всеки случай е хубаво...Първоначално написано от Ekita
иначе множествения оргазъм си е точно тва да свършиш няколко пъти по време на един полов акт...и мисля че няма нищо общо с това което аз се опитвам да обясня...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
California,тичам да кажа на моя,че ти завидях)Благородно,естествено...
![]()
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
вагиналния е по-силен от клиторнияпървия е по-як/по-разтърсващ
"Целувка за лека нощ"
Определено вагиналния е много по-мощен...Затова предпочитам него...Но е и по-труден за достигане...Абе той си е най-най-най ...върха на сладоледа![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
HUBAVO ! TO4KA PO VYPROSAAAAA
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Олеее...не!Моля ти се!Ти и овулация не знаеше какво е така, че не пиши глупости да ти се смее целия форум!Вземи да се образоваш какво е нимфоманията и тогава говори!Първоначално написано от Sashka_Kaleina
Да свърши момичето няколко пъти при един полов акт си е направо за радост!Ама на теб май не ти се е случвало...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Първоначално написано от California
Бъди Горда В Любовта
Skypa slu4valo mi se e moje da se radva6 za mene .Oba4e kato otvori6 edin re4nik i vidi6 kakvo e nimfomaniq togava spori.I az se praveh kato tebe na mnogo otvorena i kato vidqh 4e naistina nimfomaniqta e kogato edna jena svyr6i mnogo pati za edin polov akt zagubih 100lv i mi natriha nosa.Taka 4e spokoino ne si nai umnata tuka
Бъди Горда В Любовта
Терминът НИМФОМАНИЯ се използва често в разговорния език, независимо че той е лишен от конкретен медицински смисъл. Повечето хора означават като нимфоманки жените, склонни открито да демонстрират “ненаситните “ си сексуални пориви...
Системната сексуална неудовлетвореност може да се демонстрира по различен начин.
Понякога такива жени са склонни да привличат мъжкото внимание с ексцентрично сексапилно облекло или предизвикателно държание. Показността и демонстративността на сексуалното им поведение често ги прави постоянно мезе дето се вика в устите на колеги и близки....Накратко - като нимфоманки обикновено се нарочват напълно нормални жени, при които по една или друга причина е затруднена възможността за удовлетвореност от сексуалния живот. Вместо нездрав интерес и присмех тези жени се нуждаят от разбиране и компетентна професионална помощ....
Сега предлагам да си отвориш пак въпросния речник и да видиш дали случайно не си гледала значението на някоя друга дума....
Дефиниция - Нимфоманията е неуравновесено прихическо състояние у жената при което тя осъществява сексуални контакти с различни партньори без каквито и да било чувства към тях. Не се свързва с проституция, тъй като нимфоманките не целят някаква печалба от това. В психиатричните заведения, като термин се използва "жена, която няма сексуален вкус".
Така,това е от тълковен речник и мисля,че можеш да спреш да ръсиш глупости и да си върнеш стоте лева.
Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, наивна много пъти, шарена, непослушна, но никога тиха.И ще викам докато някой чуе гласа ми...
Ekita, радвам се, че се намери някой да ме подкрепи в безсмисления спор...по горния ми пост също е достоверен източник...ама момичето в една предна тема беше писало, че не знае какво е овулация, така че няма кво да се чудим...
Калифорния,нямаш никакъв проблем,все пак ние не сме малоумни и няма да се оставим да ни залъгват с глупости,я)
Мисля, че спора е приключен....ама по твойта логика значи ти си номфоманка, щото свършваш по няколко пъти при един полов акт, така ли?Първоначално написано от Sashka_Kaleina
![]()
![]()
![]()
ммммммм на мен друго не може да ми стане ясно защо Калифорния ти се изживяваш като най-запознатата и тн....това е форумвсеки има право да си изкаже мнението без да бъде наричан необразован...това че тя не знае какво е уволация е жалко...нооо недей да реагираш толкова остро и както се кава "НЕ ДАВАЙ АКЪЛ НА ТЕЯ ДЕТ НЕ ТИ ГО ИСКАТ "
ПП Извинявам се за оффтопика
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Aloo Sladurano q pyk si pomisli dali az sym pisala temata za ovulaciq be ? Deba mnoo si otvorena ?Първоначално написано от California
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28167 KADE V TAQ TEMA VIDQ MOQ NICK SAMO TVA MI E INTERESNO ?
Бъди Горда В Любовта
Я шшт! Верно вземи се образовайПървоначално написано от Sashka_Kaleina
2т. забрана за ползване на профил
Blagodarq ti za izrazenoto mnenie ot koeto izob6to nqmahme nujda oba4e temata za ovulaciqta ne sym q pisala az ! RIGHT ?Първоначално написано от LoRinSeR
Бъди Горда В Любовта
айдеее още една разпоредителка .....
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Опа тука се оформи "дързост и красота" пост #1464
Мен ме кефи вагиналния .. многоо ме кефи ..просто мацката изхварча.. а като напрай комбо иии мале.
а сега ти погледни тук!Първоначално написано от Sashka_Kaleina
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=28159
Не се правя на най-образованата тука!Не мога да гледам безучастно как некви момиченца ръсят глупости наред!
Dizi,
ти скъпа съгласна ли си с поста на тва момиче?И ти ли мислиш, че нимфоманията е да свършиш няколко пъти при един полов акт?
Abe hora nqmam li pravo da gre6a? A py i tva "California написа:
Другия проблем при нередовен цикъл който имам и аз е че не може да се установи предполагаемия период на овулация и съответно дните с най-голям риск от забременяване
Az tva za ovulaciqta ne go znaeh...ama eto o6te ne6to novo " !!!! Razlikata ot tova dali znam kvo e ovulaciq i tva dali pri neredoven cikyl ne moje da se ustanovi perioda na ovulaciqta e savsem razli4no.Mnogo si ustata ama mamka mu fani spri 6oto nema smisyl ot toq spor.Ako me misli6 za malka i zabludena si go dryj za tebe.Opraaaai se.Seki gre6i Taka i az !!! Edin pat me ubediha v tva sa sym razubedena dovolna li si?Nali za tva sme tuka?Da si pomagame i spodelqme a ne nekvi kato tebe da se 4udat kak da se zaqdat !
TVA OTGORE BQH AZ !
Бъди Горда В Любовта
Още по-зле говори тва за теб!Хем не знаеш елементарните неща за организма си, хем секс правиш....все пак си момиче!Не можеш да не знаеш как се определя периода на овулацията...тва е за твое добро!Първоначално написано от Анонимко