- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Момичета,кой оргазъм ви кефи повече?!
Още по-зле говори тва за теб!Хем не знаеш елементарните неща за организма си, хем секс правиш....все пак си момиче!Не можеш да не знаеш как се определя периода на овулацията...тва е за твое добро![/color][/b][/quote]
Znam kak se opredelq mila ,stava5e vypros za tva s neredovniq cikkyl 4e ne moje da se opredeli to4noto nastypvane na ovulaciqta.
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Определено не съм тъй като знам какво е нимфомания просто реакцията ти небеше подобаваща за човек който иска да помогне ...прочетох и поста и просто се усмихнах ...и мислех да и напиша какво значи точно ,ноооо не го направих ......Никой не се е родил научен и точно за това пишем тука за да помагаме кой с каквото може и знае а не да съдим кой е необразован и тн...Първоначално написано от California
![]()
Живей живота си така, че като умреш и Дяволът да ти запали свещ!
Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен
Алберт Айнщайн
Абе то по принцип и при редовния не може да е 100% сигурно, но ...еми сега ще знаеш...и само да уточня, че тва не беше заяждане от моя страна, просто се станах свидетел на изумителния ти пост за нимфоманията...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Първоначално написано от Dizi
![]()
Реакцията ми беше да обясня какво е нимфомания....нещо лошо ли има? И тва не го направих само аз...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Da izob6to ne be6e zaqjdane..Abe nema zna4enie to4ka po vyprosa...a za nimfomaniqta vytre6no si znaeh 4e byrkam ama pyk mi go dokazaha po edin na4in i zatva i az zbyrkah...no ve4e navqrno nema da byrkamПървоначално написано от California
![]()
Бъди Горда В Любовта
Бъди Силна В Обичта И Не Презирай Нищо На Света Защото Всичко Е Шега !
Баси спорчето се заформиЗащо се занимавате с щуротии, момчетата да не са на мач?
![]()
![]()
![]()
az 66te ti kaja klitorniq. ti e qsno. az drugiq ne moga i da go usetq hubavo
If at first you don't succeed,
then dust yourself off and try again
Ми знам, че има 2 вида жени и независимо от мощността на вагиналния те си предпочитат клиторния. Въпрос на вкус. Аз определено предпочитам клиторния ...![]()
You can close your eyes to things you don't want to see,
but you can't close your Heart to things you don't want to feel !!!
a we hora 6e se iztrepete tuka no naistina az poskrepqm dizi za6toto ne sme se rodili nau4eni kakto tq kaja ai vseki8 ima pravoto da pita kato ne znae.za6toto mnogo po dobre e da pita otkolkoto da zamal4i i da napravi nqkoi glupost ili da se izloji pred mnogo po golqma publika![]()
аз само клиторен съм изпитвала.
и аз тъй
i az taka za jalost no ima vreme![]()
kak e po dobre sama da se otvcori6 za da ne stane kav s mom4eto(da ne mu haresa 4e ne si go pravila,da ne iska da te otvori)
ili e po dobre da iz4aka6 4ovek na kogoto raz4ita6 i obi4a6 da go napravi![]()
molq vi spe6no e![]()
po-dobre da poiz4aka6-po priqtno e !
po temata-vaginalniq mislia 4e e po gotin no i klitorniq ne e za izpuskane![]()
Днес ми хрумна едно въпросче...Всички знаем за вагиналния и за клиторния оргазъм...А сигурно има и оргазъм при анален секс нали?Просто се замислих и какво ли точно е усещането...Щото там май няма такива "бутончета" ,които да те карат да откачиш ,а всичкото са нервни окончания...Нека някой ,който е запознат да ме светне...Сетих се и за още един вид оргазъм ,който може да ви се стори и странен ама за мен това е душевния оргазъм...И май го изпитах...Веднъж
![]()
![]()
С приятеля ми просто стояхме и се гушкахме и си говорихме, целувахме се, без той да е пипал там долу и когато вече се насочи натам аз му казах да спре ,защото вече бях изпитала същото чувство ,което изпитвам след оргазъм....Абсолютно същото...Беше много странно , но и адски хубаво...Някак си като пълна хармония...Е някой друг изпитвал ли е подобно нещо
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*