- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Коя е най-голямата глупост която....
Коя е най-голямата глупост която сте 4ували или са ви казвали.Да е свързана със секса де.
mn sum 4uvala ot roda na tva 4e ako mom4e mn mastrubira 6te mu se okosmqt dlanite,4e e neprili4nmo jena da si pokaje 4e iska sex,jena da mastrubira i dr podobni absurdni ne6ta
svirki s dve ruce![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
абе свирка не се ли прави с уста?Първоначално написано от LiLeNcEtOoO
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
da s usta se pravi... nali to4no zaradi tva e glupostПървоначално написано от California
![]()
a gluposta deto az sym 4uval e
ot posta nad moqабе свирка не се ли прави с уста?![]()
![]()
явно някои хора не разбират от ирония...
по темата-миии...чувала съм, че тези, които започват да се самозадоволяват от по-малки, започват да водят полов живот по-късно....тва го бях чела в една книга от комунистическо време...
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
v4era pravih 3ka...az i 2 momi4etadokato ednata q ebah analno,drugata mi duha6e....
![]()
![]()
![]()
Nai tupoto ne6to koeto 4uvam ot nqkoi tupi kopeleta e ako q hvana taq 6e q razcepa tova sa hora koito se mislqt za sexminatori koito vznaqt vsi4ko na tezi hora 6e ima kaja 6e razcepite na maika ti usnata kuhina ot laina!!!!
Do Adminite: VIE STE PI4OVE!!!!
NIKOI NE UMIRA DEVSTVEN JIVOTA NAEBAVA VSI4KI!!!!!!!!!!!!!!!!
ZA KAKVO DA HODQ NA POGREBENIETO NA NQKOI KATO TOI POSLE NQMA DA DOIDE NA MOITO!!!
RAZBERE6 LI JENITE ZNA4I SI GENII!!!!
4uvala sum 4e......
zna4i
vsi4ki momi4eta:
doprete dvete si dlani edna kum druga
posle gi izdurpaite nastrani taka 4e 4 prusta da se dopirat celite a ot dr 4ast na dlanta da nqma dopranq 4ast osven vurha na paleca
sled tova maximalno opunete palcite si dokato ne se polu4i vuzmojno nai tqsna i dulga fuga
a sega mi kajete tazi dupka na koq va6a dupka mi prili4a![]()
a glupostta e 4e tova sa realnite razmeri
posle mi kazvaite kakvi sa rezultatite
tova be6e mai nqkakyv vicПървоначално написано от KPeTeH