.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    бляяяяяяя никога не бих си сложила.Тва е най-отвратителното и отблъскващото нещо, което съм виждала в една жена.Твърдо против силикона съм, а и не мисля, че една хубава и уважаваща себе си жена, би си сложила такива боклуци където и да е по тялото
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Определено не. Не искам да падам толкова ниско човек трябва да е естествен... във всяко едно отношение. Освен това големите цици са грозни

Голям фен
    nikoga
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    opredeleno sym protiv tva haresvam si cicite,ustata i vskichko ostanalo v koeto moje da se natupche silkon !

Guest
    ne

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ne no ne mislq 4e imam nujda,no ako nqkoi ima nujda da si slaga koi go spira

mislq 4e za normalno momi4e gardite sa mi dobre...sega ve4e ako imam planove da stavam folk pevica e drug vapros.... i vse pak ne bih si slojila

искам езика ти да играе бреик в устата ми и да потъваш като титаник между краката ми

Град
    Бургас
    Нищо че се бъзикам колко много искам, не бих сложила
    Just a Kid

Голям фен
    Град
    sofia
    mi nz moje bi da ako mi se naloji mai 6te si sloja no mislq 4e za sega ne mi se nalaga

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си