.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 124
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Немски! Английския така ли иначе ще го научиш. Той е лесен, а и се учи навсякъде. Немския напоследък стана много важен, а и по-добре да е първи език. На мен ми е трети и нищо не знам, за което наистина много съжалявам

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    in your sweet dreams
    АНГЛИЙСКИИИИИИИИИИ
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Английски. Първи език ми е и ми е много по-лесен от немския. ПРосто ми трябват огромни усилия да запомня тия der,die,das и формите на глаголите. Да не говорим за акузатив, датив ...
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    psihqsala,не съм изровила аз темата.
    Дам,знам,аз просто цитирах последното мнение. :}

Град
    варна
    English forever

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS
    English forever
    Deutsch
    Don't worry, be happy!

Mi spored men Angliiskia trqbva da izbere6 za6toto se govori ot pove4e hora a ina4e ako ima6 nqkvi specialni potrebnosti svurzani s nego si izberi nemskia,a i da zapi6e6 nemski kato vtori pak moje6 da go nau4i6 stiga u4itelq da e dobar i da si u4i6 postoianno 6toto ezik trqbva da se u4i sitemno za6toto i nai malki propusk ti se otraziava zle.A i tva 4e angliiskia e lesen ne e vqrno za6toto ima i dosta trudni niva a i horata koito go znaiat dobre ne sa tolko mnogo 6toto tia koito izlizat ot ezikovi gimnazii sa s Angliiski na nivo C1/C2.A otnosno vtoria ezik as nau4ih ispanskia mn dobre za6toto imame mn dobra prepodavatelka,a ina4e i toi se govori mnogo i protivno na ob6toto mnenie ne e tolkova lesen daje ima mn gadni raboti

както казват някои от форума по добре е немски защото английския е лесен и може да се научи и на часни уроци

Az sam v ezikova i ucha angliiski.I si predpochitam angliiski-nemskiq e gaden ezik spored men.A za vtori ezik shte ucha ispanski
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Голям фен
    по добре английски ама ако имаш възможност научи и двата

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ANGLIISKI mn po lesen e nemskiq e prosto uajsen az tei si blaskam glvata s nego 4e sq izpit imam pak n6 neznam angliiskii po dobre nemksi po rodove predlozi kakvo li ne pak nemskiq sega po4ti si4ko e na angliiski {} no ako si u4nolubiva i taka natatak nemskiq xahxhxah sha ima ko da praqsh da si biesh glavata v stenata xahxhaxhahxa {}
    Абе ти по-добре вземи научи българския, пък после чуждите езици, че като гледам...
    Иначе знам, че темата е стара, но на мен тепърва ми предстои да кандидатствам, и аз естествено ще избера английски
    Но искам да ви кажа, че не е само да изберете немски или английски, трябва и да прецените възможностите си за представянето на изпита... За английски трябва да изкарате висока оценка на тестовете и на трансформиращия преразказ

АЕ - немския е голям гъз - първото което е. Второ тези, които ти казват, че АЕ-то е лесен език, много те лъжат. Като граматика е по-лек като изключим деветте глаголни времена, но транскрипцията е ужасна. Ако искаш да говориш английски както един шоп говори български, давай - запиши се немски и остави английския за втори. Но това е по-разпространения и по-приложимия език и ще ти бъде много по-лесно с него. Немския със закон трябва да се забрани - лично мнение
    Memento moriendum esse!

Цитирай Първоначално написано от slavito007
    Английски. Първи език ми е и ми е много по-лесен от немския. ПРосто ми трябват огромни усилия да запомня тия der,die,das и формите на глаголите. Да не говорим за акузатив, датив ...
    Мани ги тия - то туй лесното - ама като изпраскат думите, дфето се пишат с по 60 букви - демек едно изречение не знам направо. Акузатива, дартива ги оправям - все пак съм учила и малко латински, където има 6 склонения и две са сравнително лесна работа.
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    АЕ - немския е голям гъз - първото което е. Второ тези, които ти казват, че АЕ-то е лесен език, много те лъжат. Като граматика е по-лек като изключим деветте глаголни времена, но транскрипцията е ужасна. Ако искаш да говориш английски както един шоп говори български, давай - запиши се немски и остави английския за втори. Но това е по-разпространения и по-приложимия език и ще ти бъде много по-лесно с него. Немския със закон трябва да се забрани - лично мнение
    Мила, времената в английския език са точно 16 на брой. Нито по-малко, нито повече

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Мила, времената в английския език са точно 16 на брой. Нито по-малко, нито повече
    Още по-зле . Аз щото ползвам само девет
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    Още по-зле . Аз щото ползвам само девет
    Ооо И кои по-точно?

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    Английски
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Е, ся, искаш пак ли да се изцепя?
    1. Минало просто
    2. Сегашно просто
    3. Бъдеще просто
    4. Сегашно перфектно
    5. Минало перфектно
    6. Минало перфектно продължително
    7. Сегашно перфектно продължително
    8. Минало продължително
    9. Сегашно продължително
    Most recently used, дет се вика
    Memento moriendum esse!

Мега фен
    1. Минало просто
    2. Сегашно просто
    3. Бъдеще просто
    4. Сегашно перфектно
    5. Минало перфектно
    8. Минало продължително
    9. Сегашно продължително
    Аххахаа Те тея верно са по-използвани от останалите ти в кой клас си?! И от колко години учиш англ.

Английски много ясно! За разлика от Немския, Английски се говори в цял свят !!!

Град
    somewhere over the rainbow
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ANGLIISKI mn po lesen e nemskiq e prosto uajsen az tei si blaskam glvata s nego 4e sq izpit imam pak n6 neznam angliiskii po dobre nemksi po rodove predlozi kakvo li ne pak nemskiq sega po4ti si4ko e na angliiski {} no ako si u4nolubiva i taka natatak nemskiq xahxhxah sha ima ko da praqsh da si biesh glavata v stenata xahxhaxhahxa {}
    Абе ти по-добре вземи научи българския, пък после чуждите езици, че като гледам...
    Иначе знам, че темата е стара, но на мен тепърва ми предстои да кандидатствам, и аз естествено ще избера английски
    Но искам да ви кажа, че не е само да изберете немски или английски, трябва и да прецените възможностите си за представянето на изпита... За английски трябва да изкарате висока оценка на тестовете и на трансформиращия преразказ
    Така е.Първо си мисли как да изкараш изпита,а после с писането и подредбата е лесно.Само като се сетя,миналата година с шибяния тест по математика как ни забиха....лошо ми истава...голям шит беше,ама много се надявам тази година да не ви прецакат така яко.

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Английския е много по-лесен и се знае горе-долу навсякъде по света в моемента. След това в 10 клас сигурно ще имате и 2ри език, поне аз имам и избрах немски, защото исках да го науча и него
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
    Английски много ясно! За разлика от Немския, Английски се говори в цял свят !!!
    +1...i e po-lesen
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

OPREDELENO ANGLIISKI
    LofF YoU

1. Минало просто
    2. Сегашно просто
    3. Бъдеще просто
    4. Сегашно перфектно
    5. Минало перфектно
    8. Минало продължително
    9. Сегашно продължително
    a a FUture Continuous i Future Perfect kude gi prousna.Tva 4e ti ne gi znae6 i ne gi izpolzva6 ne zna4i 4e i drugite ne gi upotrebqvat.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си